پیشنهاد طراحی بنرهای رپیدباز

mohsenh

Member
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز

با توجه به حجم کاری زیادی که در طراحی و اجرای رپیدباز می بره تصمیم گرفتم درخواست همکاری از دوستانی که مایل هستند از طریق این سایت بکنم. اینطور که من شنیدم طراحان قابلی اینجا هستند.

در حال حاضر من یک سری بنر می خوام برای سایت. یک سیستم امتیازدهی داریم طراحی می کنیم که با استفاده از آن بتوانیم به افرادی که بنر ما را روی سایت خود بگذارند به ازای هر کلیک ۲ امتیاز بدهیم که در نهایت این امتیاز ها تبدیل به حجم می شود و آنها می توانند به همان مقدار دانلود کنند.

سایز بنرها فکر کنم استاندارد باشند یک بنر در هر سایز باشه مناسبه (می شه ۳ تا در کل) طبق سایت زیر.

http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates/homepage

اگر دوستان بتونند حداکثر تا ۱۶ دی طرح هایشون رو بدهند بصورت فایل فتوشاپ اگر مناسب باشند من یک اشتراک رپیدباز به پاس زحماتشون تقدیمشون می کنم.

در ضمن اگر کسی بتونه یک آرم مناسب برای سایت و یک هدر مناسب با سایت طراحی کنه هم ممنون می شوم. با توجه به حجم کاری بالا و امتحانات در حال حاضر نمی توانم انطور که دوست دارم روی این موارد وقت بگذارم.

بازم ممنون از همکاریتان

navidba

Well-Known Member
برو چند تا از این psd for web ها دانلود کن ....
اینا هم که واسه فایر فوکس بود که....
از چه طرحی خوشت می آد...

mohsenh

Member
می خوام همسو با سایت و در اون ابعاد و تو همون مایه های فایرفاکس باشه. سازهاشون که فکر کنم استاندارد وب هستند.
ترکیب رنگی ترجیحا با خود rapidbaz.com یکی باشه.

مممنون و متشکر

mohsenh

Member
سلام
بنرهای زیبا و قابلی زدید. از آنجا که در سایت اصلا از فلش استفاده نشده می خواهم بنر ها هم به همین منوال باشند.

اگه کار gif یا ‌png هم دارید به زیبایی کارهای فلشتون خوشحا می شم همکاریمون رو شروع کنیم

kolompeh

Member
سلام
محسن صد در صد گيف هم درست مي كنم
ولي مي دوني كه گيف حجمش نصبت به فلش خيلي زيادتره

Shouli

Active Member
من امشب میشینم برات درست میکنم , اگه خوب از آب در اومد اینجا قرار میدم .

mohsenh

Member
سلام
من انیمیشینی به اون صورت نیاز ندارم. برای همین فکر نمی کنم حجم گیف زیاد بشه. از یک طرف همیشه گیف راحت تره برای کار و من می تونم با فتوشاپ یا کورل تغییرش بدم در آینده.

اگه ممکنه زحمت گیف رو بکشید.
ممنون

mohsenh

Member
سلام دوست عزیز
من شاید منظورم رو درست تفهیم نکردم. من انیمیشن نیازی ندارم. می خواهم مثل سیستم spreadfirefox به کسانی که بنر می گذارند تو سایتشان امتیاز بدهم که بتونند اون رو به حجم دانلود تبدیل کنند.

یک سری بنر، ۳ تا می خواهم که در جاهای مختلف سایتهای اونهایی که علاقه مند هستند بگذارند و نیاز به انیمیشن نیست برای این کار.
بازم ممنون ولی اگه می تونید در ۳ تا ابعاد داده شده انجام بدید ممنون می شوم

mohsenh

Member
سلام

من در ابتدای پیشنهاد هم خدمت دوستان گفتم که قصد دارم به کسی که بنرها را طراحی کنه یک اشتراک رپیدباز بدهم ولی اگر پیشنهاد دیگری دارید حتما بگید تا بررسی کنم.

kolompeh

Member
سلام
نگفتي ...
من هيدر هم برات طراحي مي كنم
Psd مي خواي ؟
فقط يه عكس خالي 468*60 مي خواي ؟

Shouli

Active Member
محسن جان شما یه بنر ثابت میخای ! داداش جواب نمیده متحرک بیشتر فاز میده ..

راستی 1 امتیازی که گفتی چند گیگ میشه { شرمنده ها }

Shouli

Active Member
جاسم ( kolompeh ) , منم منظورم این بود دیگه :lol:

ما این همه خودمونو کشتیم گفیتیم محسن جان متحرک بهتره ولی تو کلتشون نمیره , ولی بنر ثابت هم خیلی خوبه

mohsenh

Member
سلام

حرف شما درسته ولی من زیاد از متحرک خوشم نمی یاد (سایز می ره بالا). اگه فکر می کنید متحرک و توی مایه های اسپردفایرفاکس خوب می تونید در بیارید با سایز پایین لطفا در سه سایز داده شده بزنید.
ممنون

kolompeh

Member
جاسم ( kolompeh ) , منم منظورم این بود دیگه

ما این همه خودمونو کشتیم گفیتیم محسن جان متحرک بهتره ولی تو کلتشون نمیره , ولی بنر ثابت هم خیلی خوب
سلام
آقا من حرف شما رو گفتم
ok ??
باشه
من در سه سايز make مي كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا