پیشنهاد طراحی بنرهای رپیدباز

MohammaD²

New Member
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز

با توجه به حجم کاری زیادی که در طراحی و اجرای رپیدباز می بره تصمیم گرفتم درخواست همکاری از دوستانی که مایل هستند از طریق این سایت بکنم. اینطور که من شنیدم طراحان قابلی اینجا هستند.

در حال حاضر من یک سری بنر می خوام برای سایت. یک سیستم امتیازدهی داریم طراحی می کنیم که با استفاده از آن بتوانیم به افرادی که بنر ما را روی سایت خود بگذارند به ازای هر کلیک ۲ امتیاز بدهیم که در نهایت این امتیاز ها تبدیل به حجم می شود و آنها می توانند به همان مقدار دانلود کنند.

سایز بنرها فکر کنم استاندارد باشند یک بنر در هر سایز باشه مناسبه (می شه ۳ تا در کل) طبق سایت زیر.

http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates/homepage

اگر دوستان بتونند حداکثر تا ۱۶ دی طرح هایشون رو بدهند بصورت فایل فتوشاپ اگر مناسب باشند من یک اشتراک رپیدباز به پاس زحماتشون تقدیمشون می کنم.

در ضمن اگر کسی بتونه یک آرم مناسب برای سایت و یک هدر مناسب با سایت طراحی کنه هم ممنون می شوم. با توجه به حجم کاری بالا و امتحانات در حال حاضر نمی توانم انطور که دوست دارم روی این موارد وقت بگذارم.

بازم ممنون از همکاریتان

سلام.
ميشه يه توضيح كوچيك بديد منظورتون از آرم چيه؟
ممنون . :)

mohsenh

Member
سلام

در مورد آرم یک چیزی تو مایه دانلود دات کام یا یک آرمی که مشخص کننده رپیدباز تو مایه رنگهای خود سایت هست. گفتم آرم همراه با هدر از این باب که کاربرد آرم رو در هدر هم ببینم.

در حال حاضر هدر هم می تونه گوچک تر بشه هم می تونه نمایانگر بهتری از سایت باشه.

آرم و هدر رو اگر زحمت می کشید من واژه هم استفاده کردم باید زحمت بنرها رو هم بکشید چون از همون آرم باید استفاده بشه. درغیر اینصورت باز یک نفر دیگه زحمت بنرها رو بکشه.

ممنون

kolompeh

Member
سلام
آقا من تمام كارها تو انجام مي دم
1 - آرم
2 - هيدر
3 - بنر
فقط سايزها رو به ترتيب بنويس
اگه خواستي مي تونم هيدر فلش و حرفه اي برات درست كنم

mohsenh

Member
سلام

طبق سایت اسپردفایرفاکس
بنرها؛
80x15
180x60
468x60
آرم و هدر رو به PSD قابل تغییر در ابعاد مشابه سایت اگر ممکنه بدید.

ممنون

kolompeh

Member
سلام
آقا من يه چيزي متوجه نشدم
يعني مثه فايرفاكس ها درست كنيم‌؟

آقا اگه جا يه اكونت راپيد ، پول بدين بهتره :oops:

mohsenh

Member
سلام

راستش مهلت فکر کنم تمام شد. من ۲ روز پیش بخش امتیازدهی رو تمام کردم منتها بنرها آماده نشدند. اگر امشب هم این بنرها رو نتونید زحمتشو بکشید بالاجبار خودم می شینم تهیه می کنم. من خدمت شما ارض کردم در ۳ سایز همانطور که در صفحه اسپردفایرفاکس و در همان مایه کار بشه (نه متحرک نه مشابهش) ممنون می شم.

بازم از زحماتتون متشکر منتها کار سایت رو نمیشه زیاد طولش داد. من امشب لی اوت رو هم تمام کردم منتظر بودم بنرها رو هم بگذارم که انگار باید بشینم روش کار کنم.

kolompeh

Member
سلام
تقصير خودته عزيز
اگه زودتر جريان بنرها رو گفته بودي بيشتر ميشد
مني كه سال تا سال دوره راپيد نميام اكونتش بدرد من نميخوره
بنرهاتو چون قول دادم برات مي زنم

جدیدترین ارسال ها

بالا