پیشنهاد سیستم بهینه برای رندر

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
حتما باید تعداد هسته cpu بالا باشه مثلا 4 به بالا رم هم بالا باشه به شرطی که مادربورد هم 64 بیتی باشه تا ساپورت کنه کارت گرافیک هم کتر از 1 گیگ نباشه تو cpu هم میزان cache خیلی مهمه
گراف مهم نیست تو رندر عزیز فقط تو viewport مهم هست

مدیر انجمن‌ها
سلام من با vray رندر میکنم اصلاً هم دوست ندارم با موتورهای دیگه رندر بگیرم.
میدونیم که vray هم فقط cpu میسوزونه.
من یه سیستمی میخوام دورو بره 10 تا 12 ملیون باشه که با vray حال کنم.
به نظر شما باید چند تا pc بخرم شبکه کنم یا یه سیستمی هست که بتونم بخرم!!!
همین hp پست قبل قیمتش چنده؟
یه سیسم با قیمت 10 تا 12 ملیونی میخوام!!کسی تو نت با این مشخصات سیستمی سراق داره مشخصاتشو بده!!
من یه سیستم میخوام توش پر از cpu باشه.
اصلاً رم هم نداشته باشه.:lol:
من گشنه ی cpu هستم.:mad::mad::mad::mad:
شما یه box بگیر کارت را میفته نیازی هم نداره 12تا خرج کنی با یه باکس 7 8 میلیونی کارت را میفته
لب تاپ هم خواستی تو رنج بالا رو سایت زیگورات dell یه مدل خفن داده فقط برا رندر 4800 حال کن

arman_kad

Member
خیلی عالیه.منم اورکلاک میخوام بکنم.5000 مگاهرت!!!:shock:
این 2600k چیه دیگه.واقعا حرف نداره.:oops:
از کجا میتونم اورکلاک کردن رو یاد بگیرم؟یه فایلی سایتی چیزی سراق دارین!!

می تونی از اعضای سایت
hotoverclock
کمک بگیری

من خودم قبل عید یا بعد عید خریداری می کنم
می خوام بخرم اما باید یه چیزهای مشخص بشه بعد بخرم
اگه خریدم در اور کردم کمکت مکنم

یه چیز دیگه ای که باید بگم
هزینه ی اضافی برای مادر برد نکن
فقط مادر بورد با کیفیت بگیری
چون در طراحی جدید cpu اینتل اومده north brige که همیشه روی مادربورد بود را رو توی cpu قرار داده
برای همین مادر بورد گرون خریدن برای پایداری سیستم فایده نداره
البته برای سری جدید

tarkan_tan

Well-Known Member
آقا تایماز خیلی ممنونم از راهنماییتون.مثل اینکه شما خیلی تو این سایت گشت وگذار کره اید.
یکی از این باکس های رندری (فقط رندر=cpu) رو با بودجه 12 ملیونی میشه معرفی کنین.
من تو سایتش یکم گم شدم.

مدیر انجمن‌ها
خواهش میکنم ببینین دوست عزیز box سیستم های مختلفی داره بستگی به نوع کار شما داره
لینک زیر رو ببینید
چنتا مدل داره یکی که کلا خودش کیس پک هست
و یکی دیگه که کنار کیس خودت نصب میکنی و تو رندر کار میکنه
قیمت تو لیست هست تبدیل به ریال کن نمیدونم ایران هست یا نه اگه تهرانی یه تحقیق بکن:wink::-?

کد:
http://www.boxxtech.com/Downloads/reviews/DE_Review_01-11.pdf

مدیر انجمن‌ها
کد:
[URL]http://boxxtech.com/products/renderPRO/pro_overview.asp[/URL]
کد:
[URL]http://boxxtech.com/products/RenderBOXX/10300_overview.asp[/URL]
اینارم ببین

tarkan_tan

Well-Known Member
من دنبال همون چیزی میگردم که توش پر از cpu باشه با pc خودم شبکش کنم تایم رندرم خیلی بیاد پایین.
:rose:

آخرین ویرایش:

tarkan_tan

Well-Known Member
از اونجایی که موتورهای رندر دارن به سمت استفاده از gpu میرن کارت گرافیک ها هم برای رندر مهم هستن.
نمونه اش vray 2 و iRay که از GPU پردازش میگیرن.
vray rt 2 قابلیت استفاده از gpu رو داره.
خودش که با cpu رندر میگیره!!

tarkan_tan

Well-Known Member
این لینک هارو ببینین کف میکنین:cool:
دارم نگاه میکنم خیلی عالی هستن.
مشخصات این باکس چیه! مثل اینکه 10 تا سیستم توش هست.
products-img-10300.jpg

آخرین ویرایش:

مدیر انجمن‌ها
تمام مشخصات تو pdf که زیر تصاویر هست موجوده 10 تا سیستم نیست عزیز خیلی بالاتره قابل مقایسه نیست با سیستم های معمولی:cool:

arman_kad

Member
آقا تایماز خیلی ممنونم از راهنماییتون.مثل اینکه شما خیلی تو این سایت گشت وگذار کره اید.
یکی از این باکس های رندری (فقط رندر=cpu) رو با بودجه 12 ملیونی میشه معرفی کنین.
من تو سایتش یکم گم شدم.

باید خارج از کشور خودتون تهیه کنید یا سفارش بدید براتون بیارن

حتی ممکنه cpu خیلی ضعیف سرور را به جای cpu های جدید سرور بهتون بندازن فقط مواظب باشید

من فروشنده کامپیوتر نیستم
معماری خوندم و 3d کار میکنم

arman_kad

Member
من درباره vray rt خوندم اگه این طوری باشه باید یه فایلی رو که توی چند ساعت رندر میگرفتیم را توی چند ثانیه بگیریم:shock:

به خاطر موازی کاری هسته های gpu سرعت فوق الاده ای داره مثل موقعی که داره یه بازی را در عرض حتی 1 ثانیه بالای 30 فریم میده
خیلی عالیه:oops:

1 فریم کجا 30 فریم کجا !

مدیر انجمن‌ها
بله واقعا عالیه
یکی از دوستانم که انیمیشن کار میکنه هم خریده بود واقعا راضیه
2.5 میلیون البته مال اون بغل کیس نصب میشد به usb خلاصه آقا اگه سیستم خفن میخوای باید بری سراغ اینا

arman_kad

Member
بله واقعا عالیه
یکی از دوستانم که انیمیشن کار میکنه هم خریده بود واقعا راضیه
2.5 میلیون البته مال اون بغل کیس نصب میشد به usb خلاصه آقا اگه سیستم خفن میخوای باید بری سراغ اینا

نه دادا منظورم vray rt بود به خاطر استفاده از گرافیک

هر چند box ها جای گاه خاص خودشونو دارند اما توی ایران بنداز بندازه

چند روز پیش یه مین سرور دید رفتم قیمت گرفتم فقط مین سرور و cpu سرور و رمش حدود 2 میلیون در میومد ! تازه معلوم نبود چه پرفرمنسی میده

آخرین ویرایش:

amirrainy_1

New Member
من شنیدم اینکه چند تا سیستم رو شبکه میکنن به درد رندرهای انیمیشن که تعداده زیادی فریم رو باید رندر بگیره خوبه ولی واسه کار تک فریم یه سیستمه قوی بهتر عمل میکنه درسته این قضیه؟

amirrainy_1

New Member
خوب .. با سلامی دوباره میبخشید که این چند روز نبودم
با عرض تسلیت این روزها به دوست داران حسین (ع)

ببینید .. به نظر من با توجه به آزمایشات مستقیم من در صورتیکه کارت گرافیکی توان محاسباتی نداشته باشه اصولا در رندر هیچ کمکی نمیکنه حتی اگر 1000 گیگ رم داشته باشه. به عبارتی اگر کارت گرافیکی دارای هسته پروسسینگ مجزا برای ایجاد و محاسبه مثلث های سه بعدی نداشته باشه هیچ فرقی بین 64 مگ با 1 گیگش نیست.
اصولا کارت های گرافیکی دو نوع هستند :
1) سری نمایش صفحات گرافیکی لو پلی (یعنی صفحات آماده مثل بازی ها)
2)سری محاسبات مهندسی سه بعدی ( نرم افزار های مهندسی سه بعدی)
حال در مورد یکی از معروف ترین های کارت گرافیکی بحث رو ادامه میدیم. میدونید از معروف ترین برند های ساخت کارت گرافیکی در جهان NVIDIA هست که اونهم در دو سری تولید داره :
1) Geforce یا در واقع همون سری بازی
2) Quadro که در واقع مهندسی سه بعدی

اما به غیر از کارت طبق آزمایشات مستقیم بنده حقیر در سخت ترین رندر بیش از 1 گیگ رم استفاده نمیشه (چون رابط بین رم و پروسسور در واقع کش رم هست که محدودیت اون و سرعت سیستم اجازه پر شدن بیش از 1 گیگ رم رو نمیده . اما بر عکس اون پروسسور دستگاه .. اگر 1000 هسته ای هم باشه بازم کم میاد :green:. همیشه 100 درصد پروسسور استفاده میشه . بنا بر این مهم ترین نکته :
1- رم در حد 3 گیگ
2- سی پی یو کور آی 7 یا AMD 6X
3- کارت گرافیکی اگر quadro نیست فرقی نمیکنه چی باشه ... البته quadro بسیار گران هست ..
امید وارم این اطلاعات به درد بخوره..
راستی یه مورد در باره مانیتور :
مانیتور های LCD در بهترین وضعیت کیفیت پائین تری از لامپ تصویر دارن.. معمولا رنگ هادر LCD واقعی نیست . ضمنا بهترین LCD هم در زوایای مختلف دید تغییر رنگ میدن حتی حزئی که در لامپ تصویر چنین ضعفی وجود نداره.. من هنوز با لامپ تصویر جواب بهتری میگیرم . جالبه که بدونین کمپانیهای بزرگ انیمیشن های کامپیوتری نیز از لامپ تصویر های بزرگ استفاده میکنن .
قربون همه شما

dar morede estefade az ramet bayad begam hatman karet sabok bode chon man kari dashtam ke 10 gb ramam ro eshghal karde

جدیدترین ارسال ها

بالا