ممنون.پردازنده اینتل زئون 5670 دارای 6 هسته با توان پردازش 12 ترد هستش که هر هسته اون 2.93 گیگا هرتز که جمعا هر پردازنده 17.58 گیگا هرتز و سرعت عملکرد این دستگاه 140.64 گیگا فلاپس با 24mb cash است
من 10 12 تا pc بخرم با سی پی یو 12 مگ کش بعدشبکشون کنم رندر بگیرم اون موقع بهتر و باصرفه تر نمیشه؟
من 10 12 تا pc بخرم با سی پی یو 12 مگ کش بعدشبکشون کنم رندر بگیرم اون موقع بهتر و باصرفه تر نمیشه؟
بستگی داره چه سیستمی ببندی اگه هزینه های کیسو مادر بورد کیبورد وامثال اینا را بزاری کنار هم ممکنه صرف نکنه اما مثلا اگه بخای به جای cpu core i7 980 که 12 مگ کش داره 6 هسته ای پرسرعت ترین cpu دنیاس نسبت به هزینه ای که برای خودش و مادربود می کنی شاید صرف به این باشه دو یا سه cpu amd 1055 ببندی بیشتر صرف میکنه چون حتی مادربورد که برای amd هست ارزون تر درمیاد
مثالا اگه یکی بخواد یه 980 اینتل ببنده بالای یک میلیون باید پول بالاش بده و مینی حدود 450 هزار تومان
خوب با همین پول میشه چند تا سیستم با 10550 amd خرید
البته بگم سرعت 980 فوق العاده بالاست 1055 اما نسبت به دو تا 1055 واقعا اون قدرها قوی نیست
اما اینا بگم این کار برای ما ها که میتونیم از حالت شبکه برای رندر استفاده کنیم خیلی میرزه ولی اگه کار با فوتوشاپ و ... را مد نظر داشته باشم دیگه این شبکه کردن به درد نمی خوره
در زیر لینک مقایسه بین 980 اینتل و 1055 اینتل را گذاشتم
http://www.anandtech.com/bench/Product/142?vs=147
cpu زنون که دوست عزیز معرفی کردن فوق العادس اما بستگی داره شما میخاید چیکار کنید و این cpu های زنون و شبکه کردن حداقل شرکت های کوچک استفاده میشه
شما بگو میخای چیکار کنی
و سیستمی که الان داری بگو چیه تا بهتر بشه راهنماییت کرد
سی پی یو من خیلی معمولیه مدلش اینه:intel q9400
من تو پست های پیش هم گفتم که با 3dmax کار میکنم و از موتور رندر vray استفاده میکنم.موتور رندر vray هم فقط با سی پی یو کار میکنه.میخوام یک یا چند تا سیستم بخرم که هزینه همش 12 ملیون اینا باشه.یا یک سیستم باشه به قیمت 12 ملیون یا چند تا سیسم باشه که شبکش کنم و قیمت اونا هم با هم 12 ملیون باشه.
حالا میخوام بدونم چه سیستمی با چه مشخصاتی انتخاب کنم که هم با صرفه تر باشه و هم قدرتش بیشتر باشه.یعنی با 12 ملیون بهترین سیستم ممکن رو انتخواب کنم.یعنی سیستمی باشه که بهترین قدرت رو از لحاظ cpu داشته باشه. واسم فقط cpu مهمه.رم و کارت گرافیک اینا اصلا به دردم نمیخوره.
دوست عزیز 12 میلیون خیلی عجیبه حتی شرکت ها هم همچین خرجی برای سیستم هاشون نمیکنند
9400 شما هم cpu ضعیفی نیست اما به روزش که حساب کنید آره ضعیفه مخصوصا در کار مکس
شما مطمعن باشید اگه بخواهید صبر کنید و در بهار cpu جدید اینتل و amd را بخیرید مطمعن باشید نسبت به cpu فعلیتان چند برابر قوی خواهد بود
خودم هم منتظرم انگار توی بازار اومده اما قیمت متعادلی نداره
با حدود 1 میلیون میتونید سیستم فوق الاده را تهیه کنید
یه چیزی که باید بگم پولتونا خرج کارت گرافیک رندر نکنید هیچ تاثیری در سرعت رندر نداره
و اگه میخواید برای cpu های سرور (زنون) هزینه میکنید
باید خارج از کشور تهیه کنید وگرنه که قیمت را دو برابر داخل ایران به شما میفروشن![]()
مرسی داداش.
من همون میرم 10 -12 تا سیستم میخرم که سی پی یوش 12 مگ کش باشه بعدشم شبکش میکنم دیگه خلاص یشم مثل اینکه اینجوری خیلی بهتر و باصرفه تره.
فقط میخواستم یه سی پی یو 12 مگ کش واسم معرفی کنین.کودوم مارک تو رندر بهتر جواب میده؟؟
مونده کودومش به درد بخوره.کسی که یه ماشین بخواد که تند بره و شیک باشه میره یه بنز میخره نه 20 تا پراید
حالا یعنی core i7 2600 و core i7 980x پرایده ؟!
درسته cpu های زنون توی کلاس کاری متفاوتی هستند اما این دو cpu ای که من معرفی کردم از لحاظ سرعت به پای زنون 5570 میرسند هیچ از 5580 هم میتونند جلو بزنند!
لطفا ملاحظه کنید !
![]()
![]()
![]()
![]()
بله درسته بنز ماشین خیلی خوب و گرونیه اما خیلی از ماشین های ارزون تر از اون تندتر میره
نه من زنون رو میبرم زیر سوال نه شما cpu مثل corei 7 2600 را ببرید زیر سوال
cpu های سرور فوق العاده گرونند حالا بدون حساب مادر بورد و رمهای متفاوت گرون تر
من از خدام بود پول همچین cpu را داشتم 4 تاcpu را روی مین قرار میدادم حتی در کارهای معمولی از سرعتش لذت میبردم!
اما باید دید سرعت کدوم به قیمتش می ارزه
منکه گفتم I 7 2600 بگیرید
اما 2600 با 400 هزار تومان توی رندر از همه اینا قویتره
cpu هایی که در بالا بنچمارکهاشو براتون قرار دادم همگی بالای 1 میلیون قیمت دارند
انگار نتایج تستها ای که براتون میزارم توجه نمی کنی
یه بار دیگه تست هارو نگاه کنید
![]()
یه گزینه داره با عنوان 3d max دقت کنید
این 2600K با 2600 معمولی فقط تو قابلیت اورکلاک کردن فرق داره!!!خواهش میکنم دوست عزیز
یه چیزی که باید بگم اینه که core I7 2600k با core I7 2600 یک هست اما مدل k قابلیت اورکلاک داره و اما مدل معمولی نداره
شما بهتره مدل معمولی رو تهیه کنی
فرق اینکه 2600 با 8 مگ کش مقابل 980 می ایسته معماری متفاوت یعنی جدید و استفاده از نمودار avx در محاسبات در پردازشگره
واقعا به قیمت میرزه 400 هزار کجا 1.1 میلیون
این 2600K با 2600 معمولی فقط تو قابلیت اورکلاک کردن فرق داره!!!
2600K بهتره چون اورکلاک هم میشه.
چرا مدل معمولیشو بگیرم!!![]()
خیلی عالیه.منم اورکلاک میخوام بکنم.5000 مگاهرت!!!اگه اورکلاک میکنید که می تونید بخرید فکرکنم حدود 30 تا 40 تومان با هم اختلاف داره
مدل معمولی به وسیله خود شرکت اینتل قفل شده (چون قدرت فوق العاده نسبت به مدل های سالهای پیش داره)
البته بگم این 2600 بر خلاف سری قبل core I 7 8xx یا core I 7 9xx فوق الاده خنک تره (به خاطر تکنولوژی ساخت از 45 نانو متر به 30 نانومتری ارتقاء پیداکرده) و فوق الاده کم مصرف تره
قابلیت اورکلاک بالا ای هم داره(من که مدل K را میگیرم چون بعد یه مدت که حوس ارتقاع کردم با خرید یه فن خوب تا 5000 مگاهرت اور کنم)