خوب .. با سلامی دوباره میبخشید که این چند روز نبودم
با عرض تسلیت این روزها به دوست داران حسین (ع)
ببینید .. به نظر من با توجه به آزمایشات مستقیم من در صورتیکه کارت گرافیکی توان محاسباتی نداشته باشه اصولا در رندر هیچ کمکی نمیکنه حتی اگر 1000 گیگ رم داشته باشه. به عبارتی اگر کارت گرافیکی دارای هسته پروسسینگ مجزا برای ایجاد و محاسبه مثلث های سه بعدی نداشته باشه هیچ فرقی بین 64 مگ با 1 گیگش نیست.
اصولا کارت های گرافیکی دو نوع هستند :
1) سری نمایش صفحات گرافیکی لو پلی (یعنی صفحات آماده مثل بازی ها)
2)سری محاسبات مهندسی سه بعدی ( نرم افزار های مهندسی سه بعدی)
حال در مورد یکی از معروف ترین های کارت گرافیکی بحث رو ادامه میدیم. میدونید از معروف ترین برند های ساخت کارت گرافیکی در جهان NVIDIA هست که اونهم در دو سری تولید داره :
1) Geforce یا در واقع همون سری بازی
2) Quadro که در واقع مهندسی سه بعدی
اما به غیر از کارت طبق آزمایشات مستقیم بنده حقیر در سخت ترین رندر بیش از 1 گیگ رم استفاده نمیشه (چون رابط بین رم و پروسسور در واقع کش رم هست که محدودیت اون و سرعت سیستم اجازه پر شدن بیش از 1 گیگ رم رو نمیده . اما بر عکس اون پروسسور دستگاه .. اگر 1000 هسته ای هم باشه بازم کم میاد

. همیشه 100 درصد پروسسور استفاده میشه . بنا بر این مهم ترین نکته :
1- رم در حد 3 گیگ
2- سی پی یو کور آی 7 یا AMD 6X
3- کارت گرافیکی اگر quadro نیست فرقی نمیکنه چی باشه ... البته quadro بسیار گران هست ..
امید وارم این اطلاعات به درد بخوره..
راستی یه مورد در باره مانیتور :
مانیتور های LCD در بهترین وضعیت کیفیت پائین تری از لامپ تصویر دارن.. معمولا رنگ هادر LCD واقعی نیست . ضمنا بهترین LCD هم در زوایای مختلف دید تغییر رنگ میدن حتی حزئی که در لامپ تصویر چنین ضعفی وجود نداره.. من هنوز با لامپ تصویر جواب بهتری میگیرم . جالبه که بدونین کمپانیهای بزرگ انیمیشن های کامپیوتری نیز از لامپ تصویر های بزرگ استفاده میکنن .
قربون همه شما