پیشنهاد برگزاری تور تفریحی

farik

Well-Known Member
باسلام...
بابا مراعات دانشجو ها رو هم بکنین..آخه الان دقیقا تو امتحانات ترمیم ما..اونم چی ترم زوج که کل ترم تو 2 ماه بعد از عید خلاصه میشه..بعدشم میگین که دموکراسیه:mad:..
اگه بندازین بعد از امتحانات..(اوایل تیر)..فکر میکنم بهتر باشه..هم میتونین مجوز بگیرین هم خیلی از دوستان دغدغه امتحانات رو ندارن..خوب نظرتون چیه؟..

Mandana

Active Member
آخرش باید بریم پارک ملت دور استخر بشینیم:snap: می تونیم هم بریم هتل صحابی اریکه ای جایی آتیش روشن کنیم فک کنیم رفتیم بیرون شهر:دی
بی شوخی با مصیبت های فراوان بالاخره یکجا یابیدیم.از فوامیل( جمع فامیل ها) ی دوستان هست و کاملن اوکی شده
مجوز و بیمه و غیره هم هست.حالا فردا صبح میرم همین آجانس مسافرتی:دی ببینم قیمت و اینها به چه صورته.اگر به توافق رسیدیم تا فردا ظهر تاپیک اش رو می زنم

/

هاها فرشاد هاین دموکراسی که کلن هست:دی اما خوب تنبل سه روز تعطیله.بخوای بخونی اون دو روز دیگه رو میخونی.می واقعن جونم در اومد بالاخره این یکی رو اوکی کردم.گنا دارم خوب:( بجاش تابستون باز توری میتینگی چیزی میذارم.قول:rose: خوب؟^.^

mohammadbasri

کاربر فعال
اولا این دانشجویان عزیز چرا فقط در فصل امتحانات یادشون میاد که دانشجو هستن و باید درس بخونن

دوما ایشالا بتونیم راهی رو. پیدا کنیم که برای هر توری که برگزار میشه مشکلی پیش نیاد و کار زیربنایی انجام بشه، حالا هم من و هم ماندانا تلاش خودمون رو میکنیم
طبق خبرهای واصله ، میراث فرهنگی و نیروی انتظامی یکمی دارن سختگیری میکنن

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
نه مشکلی که نیست. فقط سلام برسون.
majidonline_spam.gif

michealwiper

Active Member
آقا اگه حتمی شد منم میام داداش

منم پایه بیرون میرون هستم

درضمن مجوز پوجوز کیلو چنده داداش

مگه کی میخاد گیر بده یا چخبره؟میخایم بریم ادم کشی

یا پارتی یا هر چیز دیگه؟؟؟؟؟
ول کنید آقا همه ملت میرن ماهم میریم هر وقت گیر دادن یا هر

مسلن بخیال خودشون مسئول تو جامعه مدنی اونجا یکلام ما داداش

همدیگرو نمیشناسیم خانوما با خودشون اقایون هم همینطور

ما که هر دفه که رفتیم بیرون با برو بچ همینطوری همه رو پیچوندیم

اگه خبری هست که ماهم در خدمتیم هم میتینگ هم تور وهم خوردو خوراکما همشو هستیم داداش

میخاین لپ تاب هم بیاریم :green:

HamidSHS

Active Member
ما همچنان اندر کفیم .... میترسم اوکی نشه و تو خماریش بمونیم :cry:
میگم نمیشه یه قسمتی از راه رو با هم بریم و قسمت دیگش رو که گیر میدن بپیچونیم یه جوری ؟
مثلا از هم جداشیم و بعد توی یک نقطه مشخص به هم برسیم ؟؟؟
چون فکر کنم سخت گیری ها احتمالا آخرای راه که میخوایم برسیم باشه ، نه توی طبیعت ....:)

mahdyonline

Active Member
ماني مجوز چيه بابا
همه بندازين دو سه تا ماشين ميشيم هزينه گازو بنزين رو هم ميديم ميريم رستوراني جايي نهار ميخورم قليون ميزنيم برميگرديم

Mandana

Active Member
بابا جان خوب حتمن یه چیزی می دونم که میگم بدون مجوز نریم!
اولن که درست نیست بدون مجوز! بعضی ها با همسری شون میان!
دومن که هفته پیش 25 نفر رو اخلمد گرفتن به صرف شام! دوس دارین شب بازداشتگاه بخوابین مگه؟:دی
بعد هم به دلایلی که معلوم نیست! نیروی انتظامی شدیدن گیر اش رو شدید کرده در این زمینه.ترجیح میدم بیرون میریم خاطره ی خوشی باشه باسه همه مون و با خیال راحت بریم.نه اینکه دائم دلهره داشته باشیم//

قطعی که شد تاپیک رو می زنم ظهر:cool:

Mandana

Active Member
خوب به سلامتی این آقاهه هم در لحظات آخر گفت نع.و بخاطر جریان اخلمد کلن هیچ تور دیگه هم با مجوز حاضر نمیشه ببره:shock: العان می واقعن به پارک ملت هم راضی ام!:دی
پایه اید بریم اریکه به صرف قلیون؟:green:توی جاده ی طرقبه ست کلی هم سبز و قشنگه:}

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

آخرش باید تماس بگیرم بچه های بالا کاریتون نداشته باشن :green:

طرف مجوز نداده چون میدونسته من نمیخوام بیام :cool:

مانی رفتی بگو من از طرف .....( خودت میدونی .... چیه ) اومدم مجوز میده در حد المپیک :green:

موفق باشید

mahdyonline

Active Member
ماندانا چرا همچين ميكني
مگه دوستان ماشين ندارن
3 تا 4 تا ماشين باشن بسه
بار ميكنيم ميريم رستوران ديزي ميزنيم سر ظهر بعد هم قليون
چه عيبي داره خو

mohammadbasri

کاربر فعال
دوستان سلام
من میگم بریم شاندیز، اما متاسفانه نتوستم جوجه کباب 5000 تومنی رو اوکی بگیرم، چون جوجه کباب 5000 تومنی در اصل غذای رانندست، و چون تعطیلاته و تعداد بالاست امکانش نیست.
اما کباب کوبیده هم هست، دیزی سنگی هم هست،
نظرتون چیه؟ بریم شاندیز؟
---------------------------------------------------------------------
نفری 10 تومن
7 ساعت گشت ، از 11 تا 18
نهار
تنقلات و یا عصرونه
اگر اوکی هستین اسمتونو همینجا اعلام کنید، همراهی هم اگه دارین بگین، تعداد نفرات محدوده، 18 نفر
شماره موبایلتونو برام پیغام خصوصی بدین

farik

Well-Known Member
سلام..
نگفتم تا من نیام اینا مجوز نمیدن...:دی...حالا اشکال نداره میتینگ تو تیر داریم:green:

Mandana

Active Member
ماندانا چرا همچين ميكني
مگه دوستان ماشين ندارن
3 تا 4 تا ماشين باشن بسه
بار ميكنيم ميريم رستوران ديزي ميزنيم سر ظهر بعد هم قليون
چه عيبي داره خو
اولن که دیزی دوس ندارم.دومن که دیزی دوس ندارم.سومن که دیزی دوس ندارم.چهارمن چند روز پیش پنش تا دخمل بودیم رفتیم طرقبه کلی حرف مفت شنیدیم.می هم در مقابل اینجور آدما زیاد صبور نیستم.اسم می رو از لیست تور خط بزنین اما میتینگ بود بگین میام حتمن:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا