پیشنهاد برگزاری تور تفریحی

HamidSHS

Active Member
دومن که هفته پیش 25 نفر رو اخلمد گرفتن به صرف شام! دوس دارین شب بازداشتگاه بخوابین مگه؟:دی

:lol:

دوستان سلام
من میگم بریم شاندیز، اما متاسفانه نتوستم جوجه کباب 5000 تومنی رو اوکی بگیرم، چون جوجه کباب 5000 تومنی در اصل غذای رانندست، و چون تعطیلاته و تعداد بالاست امکانش نیست.
اما کباب کوبیده هم هست، دیزی سنگی هم هست،
نظرتون چیه؟ بریم شاندیز؟
---------------------------------------------------------------------
نفری 10 تومن
7 ساعت گشت ، از 11 تا 18
نهار
تنقلات و یا عصرونه
اگر اوکی هستین اسمتونو همینجا اعلام کنید، همراهی هم اگه دارین بگین، تعداد نفرات محدوده، 18 نفر
شماره موبایلتونو برام پیغام خصوصی بدین
من با غذاش مشکلی ندارم هرچی باشه از بین این سه تا ...
شاندیز هم خوفه ... اما دوس داشتم میزدیم به دل طبیعت ... وسط یه جای سرسبز آتیش میزدیم و مینشستیم تو دل طبیعت و ذوق مرگ میشدیم :)
اما حیف که نشد ...... :sad:
محمد ... 2 نفر واسه ما جا رزور کن ^.^

من کلاً برام فرقی نمیکنه هر مدلش اکی شد منم بزارید تو لیست

خوشم میاد همه جا پایه ای علی :cool:

mahdyonline

Active Member
اولن که دیزی دوس ندارم.دومن که دیزی دوس ندارم.سومن که دیزی دوس ندارم.چهارمن چند روز پیش پنش تا دخمل بودیم رفتیم طرقبه کلی حرف مفت شنیدیم.می هم در مقابل اینجور آدما زیاد صبور نیستم.اسم می رو از لیست تور خط بزنین اما میتینگ بود بگین میام حتمن:rose:

بيجا كرده كسي به تو گير داده
بيا با من باش ببين كي حرف ميزنه بهت
بي شعورا

چي بگم ديگه تو نياي منم نميرم

HamidSHS

Active Member
اولن که دیزی دوس ندارم.دومن که دیزی دوس ندارم.سومن که دیزی دوس ندارم.چهارمن چند روز پیش پنش تا دخمل بودیم رفتیم طرقبه کلی حرف مفت شنیدیم.می هم در مقابل اینجور آدما زیاد صبور نیستم.اسم می رو از لیست تور خط بزنین اما میتینگ بود بگین میام حتمن:rose:
ای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی بابااااااااااااااااا :cry:
اینطوری نریم که بهتره ....
وقتی مدیر سایت میگه نمیام ... ما هم نمیریم :|
مانی بیا ... کسی بهت حرفی زد ، 15 نفر مردیم اونجا ... تو هم مثل خواهرمون .... دهنشو تعمیر میکنیم واست :neutral:

main

Well-Known Member
خوب به سلامتی این آقاهه هم در لحظات آخر گفت نع.و بخاطر جریان اخلمد کلن هیچ تور دیگه هم با مجوز حاضر نمیشه ببره:shock: العان می واقعن به پارک ملت هم راضی ام!:دی
پایه اید بریم اریکه به صرف قلیون؟:green:توی جاده ی طرقبه ست کلی هم سبز و قشنگه:}
ما هستیم خواهر....:green:.
فقط زمانشم مشخص کنید که ما برنامه ریزی بهاینیم.:oops:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
بابا جان خوب حتمن یه چیزی می دونم که میگم بدون مجوز نریم!
اولن که درست نیست بدون مجوز! بعضی ها با همسری شون میان!
دومن که هفته پیش 25 نفر رو اخلمد گرفتن به صرف شام! دوس دارین شب بازداشتگاه بخوابین مگه؟:دی
بعد هم به دلایلی که معلوم نیست! نیروی انتظامی شدیدن گیر اش رو شدید کرده در این زمینه.ترجیح میدم بیرون میریم خاطره ی خوشی باشه باسه همه مون و با خیال راحت بریم.نه اینکه دائم دلهره داشته باشیم//
سلام

منم با ماندانا خانم موافقم ... چون فكر ميكردم قراره جمع خانوادگي باشه بهتر بود مجوز مي‌داشتيم تا مشكلي پيش نياد .

با اين حساب منم بعيده بيام . حالا باز قرار ميتينگي چيزي گذاشتين خبر بدين ...

:rose:

بعد هم به دلایلی که معلوم نیست! نیروی انتظامی شدیدن گیر اش رو شدید کرده

دليلش رو كه تو نامه خصوصي گفته بودم :دي

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
خوب می می دونم ولی خوب همه تون پسر باشین کسی بهتون گیر نمیده:green:ولی می باشم احتمال اینکه برادران گیر بدن زیادتره خوب.می هم بیام هی نگرانی دارم کسی اتفاقی براش نیافته و کسی گیر نده و اینا.جدی اذیت میشم و الا واقعن خودم بیشتر از بقیه دوس دارم بیام حمید و مهدی مهربون:rose:شما بهتون خوش بگذره انگار به می گذشته فقط کلی عکس بگیرین :rose:

mahdyonline

Active Member
خوب می می دونم ولی خوب همه تون پسر باشین کسی بهتون گیر نمیده:green:ولی می باشم احتمال اینکه برادران گیر بدن زیادتره خوب.می هم بیام هی نگرانی دارم کسی اتفاقی براش نیافته و کسی گیر نده و اینا.جدی اذیت میشم و الا واقعن خودم بیشتر از بقیه دوس دارم بیام حمید و مهدی مهربون:rose:شما بهتون خوش بگذره انگار به می گذشته فقط کلی عکس بگیرین :rose:

خوب تو نياي من نميرم:cry:
اتفاقا" گفتم بيام ببينمت حالا يا دفترت يا ميتينگ
كه ميتينگ هم خراب شد
خوبميام دفترت نهار مهمون تو :green:

main

Well-Known Member
به این میگن کنسل کردن محترمانهــ:green:
مانی اذیت نکن دیگهــــ بابا یه رستوران رفتن کهــ این حرفا رو ندارهــــ:sad:
:cry:

HamidSHS

Active Member
مانی ... ما رضایت نامه کتبی میگیریم از مامان باباهامون که اگر اتفاقی افتاد پای خودمون :green: تازه میگیم پاشو هم امضا کنن :دی
خب هر کسی میخواد بیاد با رضایت خودش هست دیگه مانی ، کسی که به زور و اجبار نیاوردش ... هر اتفاقی هم خدای نخواسته ... زبونم لال بیفته ، خود اون شخص مسئوله .... شما چرا ناراحت و نگران باشی ؟

هر کسی که میخواد بیاد باید مسئولیت اومدنش رو هم به گردن بگیره ... :)

دیگه چی مانی ؟؟؟؟؟؟؟؟ :rose:

HamidSHS

Active Member
بچه ها من متوجه خبری شدم که حق میدم مانی نیاد ....... دست خودشم نیست .... اصرار نکنید ....
منم جاش بودم نمیامدم .......

اومدن من هم 50 ، 50 شد با این اوضاع ....

اگر حاضرید که برنامه رو واسه یه میتینگ تغییر بدیم که همه بتونن باشن ... چطوره ؟:rose:

Mandana

Active Member
مثه این دختر لوسا که ناز می کنن:sad:العان علی آنلاین میاد میگه مثلشون؟:دی میگین نه بیایین ببینین:|

alionline1366

Active Member
البته اینم هست ولی خوب مانی اصولا باید خرج کنه جور مجید و بکشه رئیس که نیست معاون (البته مجیدم بود بازم مانی خرج رو میداد:))

HamidSHS

Active Member
نخیرم .... ازین حرفا نیست :دی
مانی بنده خدا رو یادت رفته توی هتل پردیسان چقدر پیاده کردیم ؟ :green:
گنا داره ./././././././././

منتظر خبر جدید باشید

Mandana

Active Member
مگه شماها رو قراره روی دوش خودم ببرم؟:shock: :دی
نع بابا خوب میگم گیر میدن. و الا نهایتش می جداگانه با تاکسی میام:خنده شیطانی

alionline1366

Active Member
گناه که اصلاً با شخصیت مانی جور نیست دوست داره پول خرج کنه (تلقین)

رو دوششم که جا نمیشیم کلاً عیبی هم نداره بهتره با تاکسی بیاد دختره عیش خراب کن :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا