پیشنهاد آخرین ارسال ها برای این انجمن

Peyman-Pop

Active Member
همیشه مشکلی‌ که خیلی‌ از کاربران دارن اینه که وقتی‌ در این انجمن لاگین میکنند و میخوان آخرین ارسال هارو ببینند اگر به دلایلی‌ اینترنت اکسپلورر ارور بده و بسته بشه یا مجبور باشی‌ تا یک بار خارج بشی‌ و دوباره وارد بشی‌ دیگه تمام ارسال های آخر رو از دست میدی و باید به تمام موضوعات سر بزنی‌ .

خیلی‌ از سایت ها یک قسمت در زیر ارسال ها بعد از آخرین بازدید شما گذاشتن که ارسال های دیروز ، پریروز و .... رو نشون میدن .

این انجمن به این گزینه احتیاج داره .

ممنون میشم اگر رسیدگی‌ بشه به این موضوع .

anti-life

Active Member
پسر تو كه بيكاري بشين سر بزن ببين كجا تاپيكه كجا نيست .....بي كاري براي مديران كار درست ميكني .......

ولي چون تو فارسيت ضعيفه من مسله رو توضيح ميدم تا ياد بگيري چطوري پيشنهاد بدي .... :دي

اقا منظور اين پيمان گلمون اين هست كه بالاي هر انجمن يه منو باشه كه بتونيم ارسالها رو مثلا بر طبق DAY ,,, RATING ,,,, و عيره تنظيم كنيم تا اينجوري تاپيكهاي كه در اعماق اين انجمن هستن پيدا بشن ....و هم اينكه مشكل پيدا كردن اخرين تاپيكها از بين بره .......

حالا ياد گرفتي پيمان فارسي حرف بزني .....صد بار نگفتم برو كلاس لهجه درماني تا اين لهجه افغاني از سرت بپره ....

Peyman-Pop

Active Member
باز چیه یاد وطن کردی ؟

اتفاقا من اصلا مثل تو بیکار نیستم پسر از صبح تا شب تو تاپیک ها پلاس باشم .

وقت کم کار مفید .

anti-life

Active Member
پسر د ميگم استعداد داري امكانات نداري همينه ديگه .....پسر پاشو بيا پيش خودم آميركا تا اين همه استعداد و نبوغت الكي تو ايران كور نشه .......

در ضمن من بي پلاس نيستم حس انسان دوستانه ميگه هميشه جواب سوالات همه رو بده حتي اگه بلد نيستي ..... ‌: گردالي.

حالا كه اينجوري شد ميرم همه جا ابروت رو ميبرم و همه جا ميگم اسمت تقي ه و الكي ميگي پيمانم .... :دي

د وايسا فرقون در مقابل لاستيك ... بزن بريم...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

الان هم پايين هر انجمن اين امكان وجود داره.. پايين هر انجمن ميتونيد ارسالهاي روز قبل رو مشخص كنيد..

مخلصيم

مجيد

Peyman-Pop

Active Member
درسته مجید ولی‌ نظر من کلی‌ بود ، برای تمام انجمن ها .

چون هرچی‌ دیتا بیس یک سایت سنگینتر باشه به گزینه های بیشتری برای راحتی‌ کار کاربران نیاز داره ، تا نظر خودت چی‌ باشه .

آنتی کوچولو تو هم با همون فرغونت بازی کن تو کار بزرگتر ها هم دخالت نکن، خوب ؟ آفرین پسر خوب .

mossi

Member
آقا مجيد

آقا پيمان راست ميگه . آقا اين حياتي. اگه حوصله داشتي درستش كن .

دقيقا من هم هميشه به اين موضوع فكر كرده بودم .

اقا تا يك برووزر عوض ميكني برميگردي ميبيني ديگه از ارسالهاي جديد خبري نيست . بايد به همه جا سر بزني كه حوصله ميخواد .

مرسي پيمان به نكته خيلي درستي اشاره كردي .

از حرفهاي اون پرتلندي هم دلخور نشو . اون دايم پشت كامپوتره . همه انجمنها رو هم نگاه ميكنه و به قول خودش همه جا يك تاپيك ول ميده .

همين روزهاست كه جفت شونه هاش از كار بيفته و مجبور بشه بره عمل كنه . :lol: :lol: :lol:

Peyman-Pop

Active Member
محسن‌ جان این آنتی‌ دوستمه منتها بعضی‌ مواقع شوخی‌ های بد و نامربوطی‌ میکنه .

در مورد لطفی‌ هم که داری ممنونم .

مجید جان می‌دونم که خیلی‌ از کاربر ها به این گزینه احتیاج دارن چون هرکس یکسری مشکلات داره همیشه حالا یا با اینترنت اکسپلورر یا اینترنت یا ...... مخصوصا کاربرانی‌ که این فروم براشون اهمیت خاصی‌ داره مثل من یا محسن ( mosi )‌ ‌ .

ممنون .

Peyman-Pop

Active Member
آقا اوندفعه که گفتی‌ مصطفی‌ اسمتو عوض کردی ؟

ارسال آخرم رو تصحیح کردم محسن جان، با عرض معذرت از اشتباه .

anti-life

Active Member
پيمان جون آنتي ناراحت شدي ..... چشم ديگه شوخي نميكنم خوبه ..... حالا شدم گل پسر .....

بابا من بيكار نيستم ....من ميگردم تو اين تاپيكها رو اگه چيزي بود كه بدردم خورد رو پيدا ميكنم .....

در كل از نظر لطف دوستان متشكرم ....راستي من تاپيك ول ميدم ولي سعي ميكنم توش جواب رو هم بدم .....ديگه خود دانيد .... :گردالي

Peyman-Pop

Active Member
آنتی‌ شوخی در جمع دوستانه خوبه ولی‌ تا حدی که به کسی‌ ( یا اعتقادی ) توهین نشه .

محسن جان این موضوع رو همین امروز متوجه شدم ، دقت که کردم دیدم چقدر موسی‌ داریم ما توی این انجمن .

mossi

Member
آقا پيمان مبارك باشه

حالا ديگه بايد بيشتر كار كني

من يك سيوال دارم .

راجع به اين فونت Ballantines است.
حرف r ار R اين فونت را وقتي به صورت كوچك در اول كلمه مينويسي زياد قابل خواندن نيست .

فكر ميكني بشه اين حرف را در پروگرامهاي فونت ساز
به دلخواه درست كرد .
من كه تا حالا با هيج فونتسازي كار نكردم .

anti-life

Active Member
د رمورد پيمان بگم والا مگه من به اعتقاد كسي توهين كردم اگه اينجوره من واقعا معذرت ميخوام :گردالي ...

ر مورد موسي بايد بگم شما ميتوني با برنامه هاي فونت ساز اين رو درست كني ولي شكل كه ارجينال هست بهتره ....شما ميتوني يه فونت ديگه رو از اول خودت بسازي كه بيشتر مورد قبولت باشه ......

Peyman-Pop

Active Member
محسن جان ممنون از لطفت .

در مورد مشکلت لطف کن و اونرو در یک تاپیک جدید که باز کردی مطرح کن چون موضوع اینجا چیز دیگه ای هستش .

در تاپیک جدید قید کن که با چه برنامه ای از اون فونت استفاده کردی .

ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا