پیرمرد کارتونی (wip)

3mm

New Member
سلام دوستان
امید وارم شاد باشیدو موفق

من محمد مدرس هستم مدل ساز همون تصویری که یکی از دوستان بهش استناد کردن........

فقط نمی دونم این از کجا به دستشون رسیده

چون در اینترنت این کارو نگذاشته بودم....:)

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام دوستان
امید وارم شاد باشیدو موفق

من محمد مدرس هستم مدل ساز همون تصویری که یکی از دوستان بهش استناد کردن........

فقط نمی دونم این از کجا به دستشون رسیده

چون در اینترنت این کارو نگذاشته بودم....:)

محمد رضا کجایی برادر
بیا میخوام دادگاه صحرایی برات تشکیل بدم
آقا احسان دادستان
وکیل مدافعت هم اگه گیرش آوردی آقا مجتبی
هکر هم شدی:mad:...........:lol:
البته خودم هم جزو متهمان هستم...و یه نسخه از عکس آقای مدرس رو تو گالری سه بعدیم دارم
وکیل من هم علی phyton

از شوخی گذشته آقای مدرس بهتون تبریک میگم ...واقعا کارتون برازنده استناد کردن هم هست
....
باز هم اگر مشکلی نیست به این سایت سر بزنید و ما رو از نظراتتون بهره مند کنید
همیشه موفق باشید

mamali132002

Active Member
اوه اوه .... مثل اینکه جدی جدی کارم ساختست ایندفه :d ... محمدجان شرمنده ... اگه واقعا ناراحتت کردم با اینکار منو ببخش ... چون واقعا کارت عالی بودش دلم نیومد که نزارمش.

بازم اگه دوست داری از پستم پاکش میکنم.

pythoN

Active Member
کسای که پست پاک شده ی منو خوندن بدونن من بازم گند زدم:cry::cry: .... من اخر با این حواس پرتم یه کاری دست خودم میدم . مخصوصا اقای مدرس که من اشتباهی گرفته بودمشون .
بازم شرمنده از اینکه اشتباهی شد :cry::cry::cry::cry:

3mm

New Member
salam doostan

bebakhshid manoo ke farsi type nemikonam,chon kheyli toosh kond hastam,na ekhtiyar darin age

betunam komaki harchand kochik be jamee ye nopaye 3d iran bokonam khushhal misham,bayad

tavajoh dasht ke bar khalafe fekre besyari az dustan kareh cartony na tanha assoon tar az karhaye

real nis balke sakhtar ham hast,makhsusan agar bekhahim form ro ba graphic 2d mach konim,albateh

man azoon dustany ke be dalile adam tavanaee techniki v honary be soraghe formhaye cartoony

miran nistam va kare real ham dar portfolio daram......

shad bashid

ehsan_3dmax

Active Member
salam doostan

bebakhshid manoo ke farsi type nemikonam,chon kheyli toosh kond hastam,na ekhtiyar darin age

betunam komaki harchand kochik be jamee ye nopaye 3d iran bokonam khushhal misham,bayad

tavajoh dasht ke bar khalafe fekre besyari az dustan kareh cartony na tanha assoon tar az karhaye

real nis balke sakhtar ham hast,makhsusan agar bekhahim form ro ba graphic 2d mach konim,albateh

man azoon dustany ke be dalile adam tavanaee techniki v honary be soraghe formhaye cartoony

miran nistam va kare real ham dar portfolio daram......

shad bashid

سلام دوست عزیز.
ورودتون رو تبریک میگم.
در مورد اینکه میفرمایید کار کارتونی به مراتب سخت تره از واقعیه این حرفتونو قبول ندارم.:)
امیدوارم با دلایل محکم و البته به زبان فارسی بنده رو متقاعد کنید.
موفق باشید.

3mm

New Member
سلام دوست عزیز.
ورودتون رو تبریک میگم.
در مورد اینکه میفرمایید کار کارتونی به مراتب سخت تره از واقعیه این حرفتونو قبول ندارم.:)
امیدوارم با دلایل محکم و البته به زبان فارسی بنده رو متقاعد کنید.
موفق باشید.

dar moredeh dalayele mohkam bayad begam man nagoftam bemarateb sakhttra balke jahaee

sakhtareh,dalil mohkam ham tebghe tajrobam bayad behet begam mamolan masir baraye sakht

ye charactere real ya shebhe real taghribam taghriban malloom has(saavaye moshkelate darke

anatomy v sangini bezateh kare real)monteha agar dar kare cartony bekhahid edgeloop dorost

ru bar tebghe form mach kony in kar kheyli asoon nis v bayad bar asase form in kar soorat

begireh,manzoore man bishtar az formhaye cartoony kare incridibles has ke

shiveye residan be on formhaye graphii kami ba modeling mamool fargh dareh

Miladbat

Well-Known Member
این فقط نظر آقا احسان نیست بلکه شما کاملا به آناتومی و مدلینگ کاراکتر واقعی مسلت باشی و بعد سراغ فانتزی برید.
مثلا شما برای کاراکتر واقعی یه نفر در نظر میگیرید ولی برای فانتزی باید یه کسی که وجود نداره رو با هنرمندی طراحی کنید.

Vias

Member
سلام دوست عزیز
یکم رنگ آمیزی می دادی خوب بود
ولی در کل خوب بود
خواهشا شرتی هم برایش درست کن

جدیدترین ارسال ها

بالا