پیدا کردن تفاوت دو عکس

muiacir

New Member
سلام
یه بیماری هست که باعث میشه نصف صورت فلج بشه و مثلا اون نصفه فلج کمی پلک افتادگی پیدا میکنه ، گوشه دهان کج میشه ، چین و چروک های ابرو ناواضح میشوند و ...
حالا پروژه بنده این است که میخوام بدونم چجوری باید با فتوشاپ تفاوت خیلی خیلی ریز و دقیق بین دو نیمه صورت رو پیدا کنم؟

nima_dsnr

کاربر VIP
الان شما یک عکس داری که میخوای تشخیص بدی واقعی هست یا فتوشاپ؟
یا یک عکس سالم داری میخوای بصورت این بیمار در بیاری؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
یه بیماری هست که باعث میشه نصف صورت فلج بشه و مثلا اون نصفه فلج کمی پلک افتادگی پیدا میکنه ، گوشه دهان کج میشه ، چین و چروک های ابرو ناواضح میشوند و ...
حالا پروژه بنده این است که میخوام بدونم چجوری باید با فتوشاپ تفاوت خیلی خیلی ریز و دقیق بین دو نیمه صورت رو پیدا کنم؟

اگر شما تصویر دوم رو بصورت یک لایه در فتوشاپ روی تصویر اول قرار دهید (یکی از تصویر ها رو روی تصویر دیگری Copy / Paste کنید)، و لایه بالایی را از Mode ئه Normal
به Difference تغییر دهید، نواحی ای که تفاوت دارند مشخص می شوند، همه نقاط تصویر مشکی خواهد بود، بجز نواحی ای که تغییر کرده اند که بر حسب میزان تفاوت
خاکستری - سفید دیده می شوند. از نظر ریاضی رنگ های دو لایه تفریق می شوند و فقط اختلاف شان نشان داده می شود.

muiacir

New Member
تشکر از تمام دوستان
جناب The king عزیز راستش یکم اینکه بفهمیم به صورت خیلی دقیق تفاوت دو عکس چی هست سخته آخه به قول خودتون وقتی مود رو روی differential میزاریم فقط تفاوت رنگ دولایه رو نشون میده درحالی که من مثلا میخوام علاوه بر تفاوت رنگ ، مثلا بفهمم آیا عمق چین و چروک پیشانی نسبت به سمت مقابل تغییر پیدا کرده ؟ آیا افتادگی گوشه دهان نسبت به سمت مقابل دارد(حتی در حد یه میلی متر)؟ و مواردی از این قبیل

آخرین ویرایش:

bitaroos

Member
سلام

سلام
اینجور که پیداست شما 2 تا عکس ندارید، فقط یک تصویر صورت دارید که می خواید سمت چپ ش رو با سمت راستش مقایسه کنید.
اگر میشه یه تصویر نمونه اینجا بزارید.
البته تا اونجا که من می دونم، حتی در افراد سالم هم، اگر سمت چپ و راست صورتشون رو باهم مقایشه کنید، این دو سمت با هم متفاوت هستن
و اینکه فکر میکنم عکسی که مورد بررسی قرار میگیره باید خیلی دقیق عکس برداری شده باشه علاوه بر داشتن تقارن و ....باید نور به دو سمت صورت درست تابیده بشه تا سایه نیوفته و ....

muiacir

New Member
بله درست متوجه شدید
اگر میخواید تصویرهای نمونه رو فردا از دانشگاه باید برم بگیرم اما خیلی ساده شما یه عکس از چهره خودتون بگیرید و مقایسه کنین
الان عکس زیر یه مدل نوع شدید اون هست اما بیماران اصولا به این شدت نیستند
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/Bellspalsy.JPG

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا