پیام خصوصی و اخطار

Alt255

Member
سلام خسته نباشید
من چند روز پیش دیدم که کنار خوش آمد و حالت شخصی وآمارم یک جمله نوشته شده:Your Notifications: 1
رویش کلیک کردم و رفتم تو دیدم که چیزی نیست.نه پیام خصوصی هستش و نه اخطار.
حالا که امروز آمدم می بینم که پیام خصوصی من دیگه آن بالا نوشته نمی شود و از کار افتاده.رسیدگی کنید.:)

Mandana

Active Member
سلوت
یک اسنپشات از قسمتی که همیشه اونجا می نوشته پیغام خصوصی دارید و غیره، می تونید بذارید؟

Alt255

Member
سلام ماندانا ان اس
ببخشید ولی من اصلا نمی توانم چیزی را که شما نوشته اید بخوانم.فکر کنم غلط املایی زیاد داره.ولی فکر کنم کفتید یک اسکرین شات از آن قسمت بگذارم.

Alt255

Member
اسکرین شات

بفرمایید.این را همین الان گرفتم.قسمتی که در کادر قرمز مشخص شده است.

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    119.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

EMIRATES

Active Member
دوست عزیز بهتره یه پرینت اسکرین (همونی که الان گرفتین) از وقتی که روی 1 notification کلیک میکنید اون موقع بگیرید.

یعنی از منوی notificatoin شات بگیرید.

با تشکر.

Mandana

Active Member
خوب دوست جان روی مثلق ئه کناره کلمه ی your notifications کلیک کنین تا منو باز بشه و از اونجا پیغام خصوصی رو انتخاب کنین
تا وقتی اون نوتیفیکیشن رو جواب ندین _ ممکنه پیغام خصوصی باشه یا ویزیتور مسیج یا هر چیز دیگه_ منوی شما به همین صورت باقی می مونه چون اون همه گزینه اون گوشه جا نمیشه!
اما اون نوتیفیکیشن رو که جواب دادین دوباره پیغام خصوصی ها همون جا ظاهر میشه
موفق باشی

Mandana

Active Member
خوب دوست جان روی مثلق ئه کناره کلمه ی your notifications کلیک کنین تا منو باز بشه و از اونجا پیغام خصوصی رو انتخاب کنین
تا وقتی اون نوتیفیکیشن رو جواب ندین _ ممکنه پیغام خصوصی باشه یا ویزیتور مسیج یا هر چیز دیگه_ منوی شما به همین صورت باقی می مونه چون اون همه گزینه اون گوشه جا نمیشه!
اما اون نوتیفیکیشن رو که جواب دادین دوباره پیغام خصوصی ها همون جا ظاهر میشه
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا