آقا پکیج که زیاده ولی پکیج خوب کم فقط یه راه هست استفاده از چندین پک فارسی+ پک لیندا و تاتس پلاس انگلیسی
همین کتاب من که واسه ایلوستراتوره چند سایت مرفی شده پول دانلود هم زیاد می شه بهتره بره کلاس چون اینجوری خیلی طول می کشه این پک ها همه گزینه ها رو نمی گن جا می زارن یا مثل دانشمند دریاسافت از روی متن می خونن مشکلیه ...... چشتم در می یاد
به نظر من بهرته بره کلاس اینو کسی می گه که تو شهرستانه و چون مربی خوب اینجا نیست مجبور شده از روی سی دی و .... یاد بگیره حالاکه دو سال گذشته باز هم جای کار داره چون آموزشی که بلده بازاری نیست و ......
به نظر من اگه تابستون می رفت تهران خوب می شد البته اگه پول خوابگاه خصوصی و کلاس 400 تومنی داره
کار رو باید از اوستا یاد گرفت
اما حالا که بحثش شد بگم من دانشمند(خواندن از روی متن!) ... فتوشاپ تاپ سکرت 1 (خوب)و 2 (بد کیفیت).....انیاک(تعاملی)........فتوشاپ سه بعدی(همش دوبله نیست همه گزینه ها نیست) ......آموزش فیلتر ها (جامع نیست کاربردی نیست از شرکت زیتون که دو دی وی دیه هر کدو 400 مگ ؟ )...آموزشهای لیندا انگلیسی و چند سایتی که در همین کتاب بوده رو دانلود ودیدم بهترینش فتوشاپ تاپ سکرت هست و سایت بردیا اکثرشون حروم خورند این چیزا هم باید کاربردی یاد داد وهم زیاد آموزش گذاشت که در یک یا دو دی وی دی جمع نمی شه بیشتر می خواد . اینام که یه گیگ خود فتوشاپ رو می زارن و یا یه دی وی دی خودشه شانس بیاری 1 گیگ آموزش باشه بعد آموزش پلاگین ها هم باید باشه که نیست اینا خود پلاگین ها روهم جدا می فروشن
اول بهش بگو بشینه تمام لغت ها رو دربیاره چونکه تو کتاب ها هم نیست بعد فارسی ببینه بعد بره سراغ انگلیسی بدون انگلیسی هم نمی شه ولی نگاه می کنه یاد می گیره ولی معلمی که تو بازار کار کرده باشه بهتره