پي اچ پي رو از كجا شروع كنم؟

kamiar

Member
خيلي ميبخشيد ولي براي طراحي وب با پي اچ پي بايد تايپ كنيم يا برنامه گرافيكي هستش چون هنوز نميدونم چطور پي اچ پي رو نصب كنم اگه دوستان توضيح كامل بدن ممنون ميشم
كه چطور بايد نصب و استفاده كنم؟
ببخشيد يادم رفت و اينكه سي دي آ«وزشي اون تو بازار هست يا نه؟ اگه نيست آموزش كامل اون رو كجا گير بيارم (جز اين سايت)آخه اينجا همه حرفه اي صحبت ميكنن من مبتدي ام!

iranexplorer.net

Active Member
Re: اگه ايندفعه جواب ندين عضويتم رو باطل ميكنم

فرصت کردید حتما عنوان نامه رو عوض کنید به " از کجا PHP شروع کنیم؟ " :wink:

من به شما توصیه می کنم اول با نحوه کار با نرم افزار Macromedia Dreamweaver MX 2004 آشنایی کاملا پیدا کنید. وقتی خیلی خوب به HTML و CSS مسلط شدید بعد به سراغ زبانهای برنامه نویسی پویا برید. چون HTML زبان پایه هست و همه چیز در اون نهفته هست. بیشتر کسانی که با یادگیری زبان های پویا مشکل دارند HTML رو خوب نفهمیدند. اگرچه HTML خیلی ساده به نظر میرسه برای خیلی ها... اما تگ (TAG) های زیادی هست که کاربرد زیادی دارند و کسی ازشون برای طراحی استفاده نمیکنه.

بعد در مورد نحوه کار با PHP و بانک اطلاعاتی و .... در همین انجمن صحبت میشه کرد.

ایران اکسپلورر دات نت

123456

Member
عنوان را عوض کن

قبل از هر چیز داداش لطفا عنوانت را عوض کن , چون یک جوری تهدید کردی که انگار وظیفه مدیران و بچه هاست که به مشکل شما برسند & در صورتی که اینجا اگر کسی به کسی کمکی می کند رو حساب دوستی و معرفتش است وگرنه نه کسی از کسی پولی می گیرد و نه وظیفه ای دارد که به سوال شما جواب بدهد.
در مورد سوالت هم اگر می خواهی به طور اساسی یاد بگیری بهتر است که از اچ ات ام ال شروع کنی که پایه پی اچ پی است.
برای آموزش هم سایتهای مختلفی هستند و در همین سایت هم یک سری آموزشهایی داده شده , فقط این است که باید کمی بگردی.
شاید اگر کمی محترمانه تر می پرسیدی تا حالا 100 تا آدرس کمکی برایت می فرستادن.

kamiar

Member
ببخشيد خيلي عذر ميخوام از بابت عنوان! ولي بازم هيچكس جواب كامل نداد

جدیدترین ارسال ها

بالا