پيوند آسمان و زمين

mss_467

Active Member
سلام به همه دوستان
چند وقتي بود كه كاري انجام نداده بودم و هر وقت مي آمدم توي سايت مجيد ميديدم كه كمتر كار مناسبت‌هاي تاريخي و مذهبي هست
امروز به بهانه ازدواج مبارك و پر بركت مولا علي و حضرت زهرا (س) اين كار رو انجام دادم اميد وارم مورد قبول واقع بشه

:rose:

با تشكر از همه دوستان مجيد آنلايني

صادقي
:paint:

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    315.1 کیلوبایت · بازدیدها: 35

1Gharibe

Member
سلام
طرح زیبایی هست
این رگ سبز رو بهتر بود روی زمینه تیره کار میکردید.
اینکه یه طرح گرافیکی چشم و ذهن رو نوازش کنه مهم هستش .
رو تلفیق رنگ ها . کیفیت و هماهنگی عکس بگراند رنگ هایی که روی هم قرار میگیرند کار کنید کارتون خوب میشه .
البته همه اینهارو خود شما هم با تحلیل کار حتما فهمیدید . که بعد ها با تمرین و کار بیشتر همه برطرف میشه

aliseven

Member
سلام دوست عزيز طرح جالب و قشنگي شده
اما به نظر من رنگ سبزي رو كه انتخاب كردي تيره تر كن اخه روشنيش توي چشم ميزنه
بيشتر وقت بذاري خيلي بهتر ميشه
موفق باشي :rose:

H@DI-LI

Member
سلام.
طرح بد نیست. ولی رنگ سبز اصلاً اینجا جا نداره. باید از یه رنگ گرم استفاده کنی تا با اون زمینه ی سرد آبی یک ترکیب گرم-سرد قشنگی درست کنه.
نارنجی چون رنگ مکمل آبی هست شاید بهتر باشه. ولی بقیه گرم ها رو هم امتحان کن.
موفق پاشی:rose:

سلام

طر ح نسبتاً خوبی شده . تایپو فاطمه خیلی نا فرم شده روش بیشتر کار کن . جای وکتور هم تغییر بده . رنگ سبز با این بگراند سازگاری نداره تغییرش بده .

موفق باشی

PrinceofCs

Well-Known Member
سلام بر تو ای دوست . همونطور که دوستان گفتند رنگ بندیه اسم ها ایراد داره و یه ایرادی که من میبینم اون رنگ براشها زیاد جالب نیست مخصوصا اون رنگ کرم..... از بکگراند و او کبوترا خوشمان آمد :d بیشتر جای کار داره رفیق

در کل هدف مهم بود که ایول داری .

سلام کار جالبی شده فقط اون گل که بالا است یه خورده کیفیت کار رو پایین اورده ولی جالب شده ../

mss_467

Active Member
سلام به همه دوستان از توجه شما سپاسگزارم
با توجه به نظرات دوستان گفتم كمي تغيير بدم توي كار
اميدوارم قشنگ شده باشه
بازم نظرات قشنگتون رو برام بنويسيد
متشكرم - صادقي

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    282.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها