پيغام خطاي مودم --- كمك كنيد

Nikpendar

Member
مودم من تا ديروز درست كار ميكرد ولي امروز وقتي ميخواستم كانكت بشم به من پيغام خطاي خط تلفن ميده يعني بوق را تشخيص نميده. در ضمن همه موارد احتمالي را چك كردم و علاوه بر آن روي يك سيستم ديگه هم تست كردم ولي بازهم خطا داد.

------------------------
كمك كنيد كه بي مودم هستم.

Sunboy454

Active Member
اگه سیستم دوم که روش چک کردی با همون خط تلفن تست کردی ممکنه مشکل از سیم تلفن یا خطتون باشه یا تعداد اتصالات از یه خط تلفن زیاده( چند تا تلفن به یه خط وصل کردین) یا سیم برق از کنار خطتون رد میشه که روش نویز میندازه

Nikpendar

Member
نه سيستم ديگه اي كه روش امتحان كردم به يك خط ديگه وصل بود و با مودم خود آن سيستم كار ميكرد در ضمن مودم هاي ديگر براحتي روي سيستم خودم كار ميكنند.

Sunboy454

Active Member
احتمال داره مودمت سوخته باشه یا اتصال خروجیش قطع شده باشه

آخرین ویرایش:

Nikpendar

Member
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــه

امكان نداره تا ديروز كار ميكرده. چطور همچين چيزي احتمال داره در حاليكه از آخرين تماس تا وقتي من دوباره مي خواستم كانكت بشم سيستم خاموش بوده است.

------------------------
): :cry:

ToFaN

Well-Known Member
ببين بيغامي كه ميده جيه
يه اروري ميده و يه شماره ارور اون شماره رو اكه بكي ميتونم كمكت كنم

در ضمن اكه ميخواي بدوني هنوز مودمت كار ميكونه يا نه اين راه رو برو
contorol panel ------- Modem----baz Modem---------Propertis
حالا اكه مشخصاتي از مودمت مثلا جنسش جيه به كدوم come وصله...... اكه زده كه كار ميكونه هنوز اكه نه - خاليه بايد بكم يه مجلس ختمي رو از الان براي مودمت سفارش بده

درخدمتم -- يوسف

Nikpendar

Member
پيغام خطا : No dial tone
مودم هم D-Link اكسترنال هستش و در ضمن ويندوز هم در تست خودش Succesful ميده و به پورت COM2 وصله.

فقط مجلس ختم نگو كه قلبم ضعيفه يهو پس مي افتم

-----------
):

Sunboy454

Active Member
مشکل از ارتباط بین مودم و کامپیوترت هست که یا سیمت این وسط اتصالی داره یا خروجی مودمت مشکل داره (ممکنه اتصالات کانکتورش قطع شده باشه) - بهتره ببری نمایندگیش چک کنی
این درصورتیکه خطت مشکلی نداشته باشه و با یه مودم دیگه جواب بده

آخرین ویرایش:

ToFaN

Well-Known Member
پس مشكل از سيمي كه از پوشت به خط تلفن زدي
فكر كنم پا روش گزاشتي
پا تو بردار .... بردار ميگم
ا.مگه نمي گم پاتو بردار

Nikpendar

Member
همه رو چك كردم درست بود و امروز ميخوام ببرمش نمايندگي اش. اميدوارم زنده بشه

------------------------

Hwt

Active Member
فكر ميكتنم همونطور كه دوستان گفتن بهتره از خير اين مودم بگزري . اميدوارم از نمايندگيش جواب درستي بگيري

جدیدترین ارسال ها

بالا