پيشنهاد(قرار عمومي)

H-assan

Well-Known Member
بابا قرار مال تابستون در ضما مهرداد كوهي بايد با مجيد هما هنگ بشه
ما داريم براي تابستون بر نامه مي ريزم كه بيشتر بچه ها بتونن بيان مخصوصا كساي كه تهران نيستن

pooya799

Member
موضوع اين قرارمدارا چيه؟واقعا خيلي خوبه كه مجيدآن لايني ها ازنزديك باهم آشنا بشن ولي آخه اونايي شهرستاني هستندوامكان اومدنشون نيست گناه دارن به نظر من حالابجزاين قرارحضوري كه مي زاريد هرچندوقت يه بار قراري بزاريم كه يه روم توي ياهو درست كنيم وباهم مستقيم صحبت كنيم اين جوري فكرمي كنم عموميت بيشتري داره وبهتره البته بگم ديدارحضوري يه چيزديگست ولي خوب مي دونين كه براي خيلي ها محدوديت هست.

pooya799

Member
mosi-online گفت:
آهان آره من موافق هستم.............
همه هم ميان...............
آره قربونش اين طوري بهتره بقيه چي مي گن با قرارهاي چت موافقيد؟مثلاهردوهفته يه بار توي يه روزخاصي

black-die

Active Member
دوستان قرار شد بحث هاي خصوصي رو اينجا ادامه ندين ... بيخودي تاپيك شلوغ ميشه ...

آقا مهرداد اگر خواستين قرار بزارين منم هستم :wink:

H-assan

Well-Known Member
black-die گفت:
دوستان قرار شد بحث هاي خصوصي رو اينجا ادامه ندين ... بيخودي تاپيك شلوغ ميشه ...

آقا مهرداد اگر خواستين قرار بزارين منم هستم :wink:

زياد سخت نگير

iRWEBDES

Active Member
اصلا بيخيال فكر كنم توي 6-7 پست به اين آقا آسان و Mosi-online گفتيم حرفهاي اضافه رو تمومش كنن !
ما كه نخواستيم قراري بزاريم كه شهرستانيها نباشند گفتيم تابستون ميزاريم
ولي گفتيم اونايي كه تهران هستند پنج شنبه بيان ببينيمشون فكر نميكنم اينجا مشكلي داشته كه آقا مجيد بدونه يا نه ...
قراري بود بين خودمون كه مگه شما ميزاريد يه تاپيك راه خودش رو بره نميدونم كي شما رو مدير كرده بود ولي يك سپوال ؟
شما مدير هم بودي اين طوري با تاپيك ها رفتار ميكردي جناب آقاي آسان ؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا ما چي كاره بيديم :lol:

ما كه از خدامونه قرار بذاريم :wink:

بذاريد تابستون بشه همه آزاد بشن رديفه :wink:

امسال با هر سال فرق ميكنه :wink: آخه يك برنامه ريزي دزست و حسابي ميكنيم تور درست و حسابي ميذاريم

اما فعلا هر كي ميخواد قراري با خودش بذاره مساله اي نيستش فقط بعدش بياين واسه ما تعريف كيند :lol:

مرسي

مجيد

black-die

Active Member
Majid گفت:
آقا ما چي كاره بيديم :lol:

ما كه از خدامونه قرار بذاريم :wink:

بذاريد تابستون بشه همه آزاد بشن رديفه :wink:

امسال با هر سال فرق ميكنه :wink: آخه يك برنامه ريزي دزست و حسابي ميكنيم تور درست و حسابي ميذاريم

اما فعلا هر كي ميخواد قراري با خودش بذاره مساله اي نيستش فقط بعدش بياين واسه ما تعريف كيند :lol:

مرسي

مجيد

اقا مجيد قول ميدم اگه قراري تو تهران گذاشتيم عكساش رو بزاريم اينجا ( اگه دوستان موافق باشن ) :) :wink:

H-assan

Well-Known Member
من يك نظر تريپ براي اين قرار دارم مجيد جان مي فرستم هيمن جا تا فردا يك سر بزن اگر اين جوري كه من بگم بشه زياد خرج نداره فقط 1000.000 خرج داره lol شوخي بود مجيد آلان سكته مي كنه نه زياد خرج نمي شه

H-assan

Well-Known Member
مهرداد كوهي خيلي بي معرفتي مگر من چي گفتم بابا چرا مي زني من بچه ام بخدا
كي گفته من مديرم ها !
به منچه اصلا مي دوني چي واقعا راست مي گي حيف بي خيال آقا قرار رو شما بذاريد ما هم ميايم من ديگه حرفي نمي زنم چون مهرداد كوهي چپ راست گير مي ده من گفتم يك هماهنگي بكنيد زمين رو چسبوند به آسمون آخه من براي خودت گفتم كه بعد نگن چرا با ما هما هنگ نشود يكي از بچه ها هميك قرار براي اصفهام گذاشت كه بعد گفتن چرا بدون هما هنگي اين كار رو كردي شناسه اش هم سبزينه بود بادت مي ياد يا نه حيف كه ازت خوشم مي يات مگر نه اصلا كاري بهت نداشتم حالا فهميدي چرا گفتم هماهنگي كن براي اين بود كه توي دردسر نيفتي من كه بد بچه هاي مجيد آنلاين رو نمي خوام بابا من همه بچه هاي مجيد آنلاين رو دوست دارم همشون با معرفتن ولي بعضي وقت ها بنا به دلايلي به بدون اينكه متوجه بشن همديگه رو ناراحت مي كنن مثل اين مهرداد كوهي (شوخي مي كنم ) چون دوست دارم بهات شوخي مي كنم افراد با دوستان اش شون مي تونن شوخي كنن

راستي برا فكر كه من دارم براي قرار بچه هاي مجيد آنلاين هم يكم بايد كمك كنن

Mohi Design

Member
assan گفت:
mosi-online گفت:
دستت درد نكنه ولي بابام گفته با بزرگتر از 20 سال نگرد.
به بابام نگيا...
باشه؟

ها ها من تازه 3 روز پيش رفتم تو 18 سال :lol:

راستي شما سن وسال خودتو توي موضوع سن وسال توي همين انجمن مطرح كردي ؟؟

هاهاهاها تر ... من تازه 15 سالمه :دي

جدیدترین ارسال ها

بالا