پيشنهادي جديد براي پيشرفت opensource

zfarhad2003

Member
خوب امروز داشتم در رابطه با پيشرفت opensource در ايران فكر مي‌كردم كه به نظرم اومد پيشنهاد جديد رو كه به ذهنم رسيده رو با شما در ميان بزارم.
خوب به نظر در ايران در توسعه opensource و نرم‌افزارهاي مرتبط با آن دو مشكل اساسي وجود داره:
1- مشكل برداشتن copyright كه قبلا رايج در اين مورد بحث شده و من علاقه‌اي به ادامه اين بحث تو اين تاپيك ندارم.
2- مشكلات مال: كه در واقع در ايران كمتر شاهد اين موضوع بوديم كه به افرادي كه در زمينه opensource فعاليت داشتن كمك مالي بشه و در نتيجه بيشتر اونها (البته نه همه‌شون) بعد از مدتي به دلايل بيشمار از اين كار دلسرد مي‌شن. كه من مطمئن هستم كه اگر كمك مالي به اينها مي‌شد به كارشون ادامه مي‌دادن كه خود شما هم مي‌دونين كه تاحالا ما چه كساني رو از دست داديم.

اما پيشنهاد من كه مربوط به مشكل دوم مي‌شه:
همه شما مي‌دونين كه يكي از راههاي كسب درآمد در اينترنت و مي‌شه گفت بزرگترين راه از طريق تبليغات مي‌باشد و مسلما كمتر كسي پيدا مي‌شه كه بياد و به سايتهايي كه بازديد كننده كم دارن و فقط در يك حيطه فعاليت مي‌كنن تبليغات بده. حالا پيشنهاد من اينه كه بيايم يه سيستم و يه سايت جدااگانه راه بندازيم كه همه فعالان opensource در ايران كه داراي سايت مستقل هستن بيان و تو اين سيستم عوض بشن حالا هركس كه بخواد به اين جامعه كمك كنه و يا اينكه بخواد تبليغاتش با قيمت كم در سراسر دنياي opensource پخش بشه مي‌تونه به اين سيستم تبليغات بده و همه اعضاي سيستم اين تبليغات رو نمايش بدن.(البته مي‌شه كاري كرد كه تبليغات همديگر رو هم نمايش بدن كه باز وجب گسترش opensource در ايران خواهد شد.)
حالا با اين كار هم كمك مالي زيادي به فعالان opensource مي‌شه و هم مطمئنا كساني پيدا مي‌شه كه بخوان در يك جايي كه صددرصد جوابگو خواهد بود تبليغ بذارن.
حالا من مي‌خوام قبل از شروع نظر همتون رو بدونم و البته بدونم كه چه كساني در اين كار با من همراه هستن.

فقط لطفا نظر مرتبط بدين و پرسه تو تاپيك نرين.

spsgorgan

Active Member
فرهاد جان
ممنونم از تاپيك شما . دغدغه من هم همين بود ولي نه به اين منوال .
من نظرم اين است كه اول ما يه جايي درست كنيم و دوستاني كه مثل ما در اين كار هستند بيان و كارهاشونو با كپي راست كامل بزارن . بعد از اون ميريم سر تبليغات . چون ما اول بايد يه جاي پر بازديد داشته باشيم كه بخوايم تبليغات بگيريم .
تا نظر دوستان چي باشه .

Jasem

Member
فرهاد جان مرسي . موضوع خوبيه .
بحث در اين زمينه فكر كنم تا حدي بايد منطقي و با توجه به تجربه ديگران انجام بشه .
البته بايد بگم متاسفانه بحث اين موضوع تنها جنبه مالي نيست بلكه عادتهاي ماست .

farsid

Member
این کار به نظر من نمی تونه انگیزه خوبی برای اپن سورس باشه و از نظر مالی کسی رو تا مین نمی کنه
باید یه فکر مناسبی کرد وقتی ما مرجع قضایی تو اپن سورس نداریم باید یه گروه هکری تشکیل بدیم و تمامی سایت هایی که کپی رایت یه برنامه ی اپن سورس رو برداشتن هک کنیم
البته شاید در نگاه اول فکر بچگانه ای بیاد ولی وقتی یکم فکر کنید متوجه می شید که تنها راه گسترش فرهنگ اپن سورس در ایران فقط و فقط زور است و زور و باید از موضع قدرت آدم وارد شه

spsgorgan

Active Member
فارسيد جان يه دفعه بگو بيچاره كنيم كل ملت رو ديگه !
ولي در كل مخالفم . عاقلانه نيست

zfarhad2003

Member
خوب شايد دوستان منظور منو دقيق نگرفته باشن.
منظور من اينه كه ما بيايم يك سايت و يه سيستم تشكيل بدين كه مانند همه سيستم‌هاي تبليغاتي دو دسته داشته باشه:
دسته اول پخش كننده آگهي‌ها كه همون سايتهاي فعال در زمينه opensource كه فكر نمي‌كنم كم باشن و تعداشون و البته بازديدكننده‌شون هم خيلي زياد است.
دسته دوم آگهي دهنده كه در ازاي پرداخت پول عوض سيستم مي‌شن و آگهي اونها در سايتهاي پخش كننده نمايش داده خواهد شد. (البته جزئيات زياده كه انشاالله بعدا بحث خواهد شد)
اگه بچه‌ها لطف كنن در مورد مسائل مربوط به كپي‌رايت حرفي نزنيم چون فعلا به نتيجه‌اي نمي‌رسيم تا وقتي كه از نظر مالي مستقل بشيم.

با سلام خدمت تمامی دوستان.
فرهاد جان من با نظر و پیشنهاد شما کاملا موافقم.
روی کمک ما در یک تشکل کلی هم می توانید حساب باز کنید.

منم موافقم!
بيشتر در اين رابطه صحبت كنين واسه كپي رايت كاري نميشه كرد:)

zfarhad2003

Member
خوب من هین osna رو دیدم فکر کنم هنوز اون چنان که باید شروع بع کار نکرده ولی درهر حال کار ما جدا از این مورد است.
خوب هرکسی که تمایل به همکاری صددرصد داره به وسیله PM اطلاعات زیر رو برای من ارسال بکنه تا یواش یواش شروع به کار کنیم:
1- نام و نام خانوادگی
2- آدرس محل سکونت و تلفن
3- نحوه برقراری ارتباط (ایمیل یا یاهو مسنجر یا ...)
4- فعالیتهای opensource خود و سایتی که فعالیتهای خود رو دراونجا متمرکز کرده (این مهمترین شرط است)

spsgorgan

Active Member
فعالیتهای opensource خود و سایتی که فعالیتهای خود رو دراونجا متمرکز کرده (این مهمترین شرط است)

فرهاد يعني چي !
من n تا برنامه فارسي كردم ولي به هيچكدوم از سايتها ندادم . تكليف ما چيه اين وسط !؟

zfarhad2003

Member
خوب حتما باید یه جایی باشه که در مورد برنامه هایی که فارسی کردی برای مردم پشتیبانی بزاری. ویا حداقل یه جایی برای دانلود گذاشته باشی. یا اگه شما زیاد به فکر جمع کردن این برنامه های خودت در سایت متمرکزی نبودی حداقل اون سایتی رو که به عنوان سایت شخصی خودت است رو می تونی تو سیستم عضو کنی؟

در ضمن سعی دارم با مسئولین سایت iranphp و technotux و farsilinux و چندتا سایت معتبر دیگه که در زیمنه opensource فعالیت دارم مذاکره کنم. اگه نتیجه بده مسلما کارمون خواهد گرفت و می تونیم امیدوار باشیم که کمک بزرگی به جامعه opensource ایران بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا