پيدا كردن يك فايل

behsa

Member
من به اين فايل نياز دارم

l-aic493-2003-6-01.rar

چطوري ميتونم پيداش كنم توي اين اينترنت بي در و پيكر؟

مرسي

فكر كنم

سلام دوست عزيز
اين فايل فكر كنم Antamedia Internet Caffe v4.9.3 كه من قبل داشتم ولي الان هر چي دنبالش مي گردم پيداش نمي كنم. كركش هست ولي خودش نيست. منتظر باش تا پيداش كنم.
موفق باشيد
Mohammad

behsa

Member
ايولا بابا دمت گرم چي خودش نيست؟ من فقط كركشو ميخوام . دستم به دامنت كل NET را زير پا گزاشتم ولي پيدا نشد. منظورت چي بود كه گفتي خودش نيست. در ضمن من يكم عجله دارم اگر همكاري كني ممنون ميشم.

منظورم

سلام دوست عزيز
منظورم اين بود كه كركش هست ولي خود اصل برنامه را پيدا نكرده بودم.
در هر حال الان خود برنامه را پيدا كردم و كراكش هم دارم ولي كراك سرور نه Client . چه جوري بهتون بدم. فعلا منتظرم.
موفق باشيد
Mohammad

كجايي

سلام دوست عزيز
بابا من مي خواهم برم. كراكش 2 خورده اي MB. اگر جايي تو وب جا داري بگو تا واست بزارم.
راستي Client و Server نداره. فقط مي خواستم شوخي كنم. شما كافي اين فايلي كه من دارم را در شاخه Caffe تون روي server.exe / ري Place كنيد.
موفق باشيد
Mohammad

behsa

Member
saman_sweden گفت:
behsa1110 گفت:
من به اين فايل نياز دارم

l-aic493-2003-6-01.rar

چطوري ميتونم پيداش كنم توي اين اينترنت بي در و پيكر؟

مرسي
اين يه آدرس
http://forum.lockless.com/topic.asp?TOPIC_ID=276

سامان جان دستت درد نكنه. خودم اسم فايل را از همينجا پيدا كرده بودم اما لينكي كه اونجاس كار نميكنه.
بازم از وقتي كه گذاشتي ممنونم.

behsa

Member
Re: كجايي

mohammadram گفت:
سلام دوست عزيز
بابا من مي خواهم برم. كراكش 2 خورده اي MB. اگر جايي تو وب جا داري بگو تا واست بزارم.
راستي Client و Server نداره. فقط مي خواستم شوخي كنم. شما كافي اين فايلي كه من دارم را در شاخه Caffe تون روي server.exe / ري Place كنيد.
موفق باشيد
Mohammad

آقا قربان مرامت. كارت خيلي درسته.
در ضمن متاسفانه اون نسخه اي كه من دارم 4.9.4 است. كرك شما مال كدوم نسخه است.
اگر كه با مال من يكي هست كه فقط زحمت كرك را بكشيد. در غير اينصورت بفرماييد ببينم خود برنامه را چطور از شما بگيرم. در ضمن جاي خواصي ندارم. ميشه ميل كنيد. خودتون يك راهي پيشنهاد كنيد.

باز مرسي

ورژن

سلام دوست عزيز
ورژن 4.9.3 است. يك فضا مي گيرم / حالا امروز يا فردا بعد بهتون كي گم چه كار كنيد.
موفق باشيد
Mohammad

behsa

Member
مرسي دوست خوب
من مشتاقانه منتظر هستم.
باعث شرمندگي كه توي زحمت افتاديد.

behsa

Member
آقا server.exe را پيدا كردم و لي دايركتوري اصلي را نديدم.دستور چي ميفرماييد؟

مشكلي نيست

سلام روست عزيز
اگر Server.exe پيدا كرديد caffe-installer-4.9.3.exe هم در همان مكان قرار دارد. فقط نگين كه نيست :cry:
94MB بود. پدرم در آمد تا گذاشتمش تو سرور. سريعتر هم دانلود كنيد تا اون بنده خدا نفهميده چه بلايي سر سرورش آمده. بعد هم جفت فايل ها را پاك كنيد.
موفق باشيد
Mohammad

behsa

Member
والا بلا نيست به خدا
اينها خودتون نگاه كنيد

در ضمن فرموديد 94 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8O 8O

p1.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا