پيدا كردن آي پي در مسنجر

amir_ttr

Member
آغا من يه سوال ديگه هم دارم:
راستش ديشب يكي از رفيقام با دو پروفايل(همون آي دي بعضي ها) باهام چت ميكرد(البته من اينطوري حدس ميزنما).حالا ميخاستم بدونم ميشه با گرفتن آي پي فهميد كه كه اين دو نفر كه باهاشون داريم چت ميكنيم در اصل يه نفر هستند؟
يه سوال ديگه:
راستش يكي از بچه ها گفت توي ياهو مسنجر اگه با فرمان نت استت آي پي طرفو بگيري اون آي پي ؛آي پي طرف نيست و يه آي پي مجازي هستش.ميخاستم ببينم درسته يا نه؟ و اگه درسته پس چطوري ميشه آي پي يكي رو پيدا كرد؟

gootik

Member
na agha ba netstat daghighan ip e tarafo mide man tahala chandin bar emtehan kardam dorostham daroomade

saadiagha

Member
اولا فرمان نت استات خيلي قديمي شده و ديگه كاربرد نداره چون معمولا جواب نميده

و اما در مورد ip مجازي : اين بستگي به طرف داره و اصلا كاري به فرمان نت استات نداره .... هر كسي ميتونه يه ipغير واقعي در هنگام اتصال به اينترنت داشته باشه .... البته سرويس هاي اينترنت به طور اتوماتيك تمام ip هاي كاربران رو مجازي (ip masking)مي كنند.

ahmad73

New Member
سایت تخصصی کامپیوتر و موبایل( جاوا)

:oops:
آغا من يه سوال ديگه هم دارم:
راستش ديشب يكي از رفيقام با دو پروفايل(همون آي دي بعضي ها) باهام چت ميكرد(البته من اينطوري حدس ميزنما).حالا ميخاستم بدونم ميشه با گرفتن آي پي فهميد كه كه اين دو نفر كه باهاشون داريم چت ميكنيم در اصل يه نفر هستند؟
يه سوال ديگه:
راستش يكي از بچه ها گفت توي ياهو مسنجر اگه با فرمان نت استت آي پي طرفو بگيري اون آي پي ؛آي پي طرف نيست و يه آي پي مجازي هستش.ميخاستم ببينم درسته يا نه؟ و اگه درسته پس چطوري ميشه آي پي يكي رو پيدا كرد؟
:green:

amir-yazdel

Member
سلام
من متوجه نشدم
یکی می تونه توضیح بده چه جوری میشه این آی پی رو گرفت؟ جلوی نت استت چی بنویسیم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا