پوینت رپید شیر (تقدیم به آقا Parham)

manammammad

Member
سلام بچه ها.
من یه کلکسیونر نرم افزارم که از زمان بچگی نرم افزارهای زیادی رو تست کردم و با شیطنت و شیطونی به دنبال انواع نرم افزارهای عجیب غریب بودم.
امروز اومدم دیدم یکی از سرپرستان محترم این فروم به عنوان اینکه من فقط قصد اینو دارم که پوینت رپیدشیر بگیرم و قصدم کمک به دوستان اینجا نیست یکی از تاپیک های من رو بستند و من رو تهدید به محدود کردن دسترسی نمودند.

خدمت همه دوستان و سرپرستانی که با پوینتهای رپیدشیر آشنایی دارند صمیمانه عرض کنم عزیزان دل من . قربونتون برم الهیی . اگر من میخواستم از رپیدشیر پوینت بگیرم آیا اینجا و این فروم جاش بود که من بیام؟ به نظرتون چقدر سخته که من یه فیلم س***سی رو بردارم به چند تکه قابل دانلود برای همه تقسیم بندی کنم و برم توی هزار سایت س***سی ایرانی و اونا رو بزارم اونجا .؟؟؟؟!!!! به نظرتون علاقه مندان به دانلود در سایتهای س***سی بیشتره یا اینجا؟ من در فرومهای علمی ایرانی زیادی به نامهای Microsoft و Sepehr2266 و Manammammad عضو هستم و اونا از نرم افزارهای من خیلی هم ممنونن که این باعث روحیه من هم میشه و بیشتر به یافتن نرم افزارها تشویق میشم. حذف کردن یک تاپیک در این فروم به نظر من فقط به محرومیت اعضای این فروم منجر میشه و به ما کوچکترین تلنگری وارد نمیشه. خواهش میکنم بجای اینکه با عصبانیتی که از اتفاقات بیرون میارید خونه و دیگرون رو آزار میدید یا تصمیم عجولانه ای میگیرید کمی فکر کنید.متشکرم.
مهندس محمد صادق حاتمی - تهران - آبان 86

°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kjavan

Member
البته من نمی دونم شما چی برا دانلود گذاشته بودین ولی به نظرم چه اشکالی داره یکی بیاد یه سری برنامه خوب و مفید برای دانلود بذاره حتی اگه به منظور جمع کردن پوینت باشه.

Mandana

Active Member
دوست جان با اجازه تون کلمه ای که استفاده کرده بودید رو ادیت کردم.چون بعدن باعث میشه برای سایت مشکل به وجود بیاد
در مورد پوینت نظری ندارم.ولی ایشالاه برای پوینت نبوده دوست جان ^.^
ولی اگر بتونین جای دیگه آپلود کنین خیلی بهتر هستش.منظور پرهام جان هم اهمین بوده و منظور خاصی نداشتن محتملن
بهر حال.موفق باشید دوست گلم
AddEmoticons09731.gif

manammammad

Member
دوست جان با اجازه تون کلمه ای که استفاده کرده بودید رو ادیت کردم.چون بعدن باعث میشه برای سایت مشکل به وجود بیاد
ولی اگر بتونین جای دیگه آپلود کنین خیلی بهتر هستش.منظور پرهام جان هم اهمین بوده و منظور خاصی نداشتن محتملن
AddEmoticons09731.gif

در تاپیک یاهو مسنجر و پسر خالش من این مطالب رو نوشته بودم

"
یکی از شغلها و تخصص هایی که بهش مشغولم آموزش و تعمیرات سیستمهای کامپیوتریه.
تا بحال چندین بار در خونه شاگردام دیدم وقتی میخوان یاهو مسنجر رو نصب کنن ، هر بار که ویندوزشون رو عوض میکنن میرن تو سایت یاهو و از اونجا آپدیت یاهو رو میگیرن که این خودش خیلی زمانگیر هست.
یه پک رو من آماده کردم که هم حاوی آخرین نسخه یاهو مسنجر به همراه یه برنامه توپولیه که میتونه آرشیو چتتون رو در حالت آفلاین بهتون نشون بده. یعنی مسیج آرشیوتون رو وقتی به اینترنت وصل نیستید میتونید با این نرم افزار همراه ببینید و بر روی هاردتون ذخبره کنید به همراه همه شکلکها و خندونکهاش.
http://rapidshare.com/files/57794786/yahoo_massenger_pack.zip
اینم یه ترانه بر گرفته از فیلم سینمایی میم مثل مادر از آخرین ساخته های مرحوم ملا قلی پور. یادش گرامی باد
http://rapidshare.com/files/57553146/Mim_Mesle_Madar.mp3
به راهنمای دانلود توجه کنید لطفا
راهنمای دانلود
---------------------------
در ابتدا هر نرم افزار دانلود کننده فایل مانند download accelerator یا internet download manager یا flash get یا get right و مانند اینها را دارید باید uninstall کنید.
وقتی بر روی هر لینک کلیک کنید صفحه ای باز میشود که در پایین این صفحه جدولی وجود دارد
در زیر این جدول یک کلید وجود دارد که بر روی آن نوشته FREE
بعد از کلیک بر روی دکمه FREE صفحه ای دیگر باز میشود که در وسط صفحه عکسی به شما نمایش میدهد که حاوی معمولا 4 حرف میباشد.
این 4 حرف را در فسمت زیر عکس تایپ کنید و بر روی دکمه DOWNLOAD ... که در کنار آن قرار دارد کلیک کنید.
بدین صورت دانلود آغاز میشود

"
اینم جواب مدیر ارشد این سایت که زورشون از ما بیشتره

این کاری که شما می‌ خواهید انجام بدید هیچ ربطی‌ به کمک به دوستان اینجا ندارد ... تنها هدف شما تهیه پوینت از این راه هست ! در صورت تکرار و گمراه کردن کاربران دسترسی‌ شما محدود خواهد شد

حالا هدف من چند تا پوینت بوده اونم با هدف گمراه کردن !!!!!!!!!! گمراه کردن یعنی چی آخه. مثل اینه که من بگم شما هدفتون اینه که به ارکان نظامی کشور ضربه بزنید. چه ربطی داره خدا عالمه والله. من فکر میکنم از چیزی دیگه عصبانی بوده سر من خالی کرده. روزگاری شده والله

آخرین ویرایش:

manammammad

Member
AddEmoticons09731.gif

خواهش میکنم از تمامی کاربران سایت که به این طرز جواب دادن ماندانا خانوم دقت کنند و روش جوابدهی ایشون رو با آقا پرهام مقایسه نمایند. با اینکه حتی خودشون هم معتقد شدند که آقا پرهام داره بر خلاف سیاست های یک سایت حرفه ای عمل میکنند و با برخورد بد و بی مورد و عصبی باعث ایجاد برخورد و اتلاف وقت کاربران برای درگیری با هم میشوند اما مثل یک مدیر حرفه ای سعی در بی اهمیت نشان دادن این موارد کوچک دارند و با این کارشون کنترل اوضاع ور هر چه بیشتر به دست میگیرند و در بدست آوردن رضایت کاربران به طرز عجیبی موفق خواهند شد که من شخصا براشون اروی موفقیت در زندگیشون رو دارم و ازشون قدر دانی میکنم.
چه خوبه که همه مدیران و حتی ما خودمون مردم هم مثل این ماندانا خانوم باشیم و کمی با کنترل و مراقبت و دقت بیشتر به رفتارامون فکر کنیم و قبل از انجام هر کاری ، فکر رو سر لوحه کارهامون قرار بدیم.

هدیه ای هم بابت این کارهای زیبای ماندانا خانوم دارم و بهشون اعطا میکنم

دو دومین به نامهای

http://www.mandana.TK

و

http://www.ZIBA.TK

که نمایش دهنده وبسایت هنری ماندانا خانوم هستند و به جای مسیر پر پیچ و خم http://mandana2000.deviantart.com/ میتوانند در امضاشون و یا در آدرس دهی به دوستاشون این دو مسیر ساده تر رو بدهند.
از همین فرصت استفاده میکنم و روز زیبای دختر رو به همه دختران زیبای این سایت و همه دختران ایران زمین تبریک میگم. منم آرزو دارم وقتی ازدواج کردم ، خدا یه دختر ناز و خوشگل که همش خودشون واسه باباش لوس کنه بهم بده تا طعم زیبای زندگی رو بیشتر حس کنم.

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
شما بهم خیلی خیلی لطف دارین دوست جان
shy.gif
اما مطمئنم پرهام جان هم دلیل خودشون رو داشتند مطمئنن.
برای هدیه ی زیباتون هم خیلی تشکر
راستی یه درخواست کوچیک ازتون داشتم
نرم افزارها رو در بخش نرم افزار، ترفند ها رو در بخش ترفند ها و کلن برای هر تاپیک بخش مناسب رو انتخاب کنین
پیشاپیش باز هم ممنونم و موفق باشید
AddEmoticons10919.gif

manammammad

Member
شما بهم خیلی خیلی لطف دارین دوست جان
shy.gif
اما مطمئنم پرهام جان هم دلیل خودشون رو داشتند مطمئنن.
برای هدیه ی زیباتون هم خیلی تشکر
راستی یه درخواست کوچیک ازتون داشتم
نرم افزارها رو در بخش نرم افزار، ترفند ها رو در بخش ترفند ها و کلن برای هر تاپیک بخش مناسب رو انتخاب کنین
پیشاپیش باز هم ممنونم و موفق باشید
AddEmoticons10919.gif

اونم به روی چشم. سعی میکنم بیشتر حواسم رو جمع کنم دوست جون
AddEmoticons09796.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا