پول در آوردن از طريق اينترنت

Mr-Mohsen

Member
با سلام

من مي خواستم ببينم كه كسي سايتي سراغ داره كه با عضويت در آن و فرستادن ايميل

و باز كردن لينك هاي ايميل پولي به ما پرداخت كند؟؟؟؟؟

توجه: سايتي كه حتما پول رو به ايگولد بريزه و معتبر باشد.

H-assan

Well-Known Member
آقا این ها چی انشا الله از طریق اینترنت و از یک سایت ایرانی در آینده نچندان دور پول به جیب می زنید

در چند وقت آینده منتظر خبر های خیلی خیلی خوشحال کننده ای باشید

موفق باشید آسان

siavash-tanha

Well-Known Member
assan گفت:
آقا این ها چی انشا الله از طریق اینترنت و از یک سایت ایرانی در آینده نچندان دور پول به جیب می زنید

در چند وقت آینده منتظر خبر های خیلی خیلی خوشحال کننده ای باشید

موفق باشید آسان

آسان جان خبري كه قرار بود تو انجمن عكاسي بدي همينه ؟

من كشفش كردم 8)

مخلصم

Mandana

Active Member
خوب ميشه بگيد حسابهاي ايگولد رو چجوري درست مي كنيد بچه ها؟

Maxton

Active Member
من 10 تا سايت مي شناسم خواستي بوگو تا ادرسشو بزارم اره قربونش طريقه باز كردن حساب در ايگولد رو هم بلدم

2004

New Member
سايت ايگولديران يكي از عاليترين سايتهاي فارسي در زمينه آموزش پول درآودرن در اينترنت است

اين سايت سايتهاي مختلف رو مونيتورينگ مي كنه و بهترين سايتها رو تو سايتش گذاشته.
تو وبلاگها هم ميشه اطلاعاتي درآورد.
از اين سايت ميشه ايگولد خريد و يا ايگولد فروخت.
يك سري بهش بزنيد بد نيست.

[align=center:970b96a8fa]www.egoldiran.com[/align:970b96a8fa][align=center:970b96a8fa]egoldiran[/align:970b96a8fa]

Mr-Mohsen

Member
با سلام

اين سايت وقتي پول شما به 120 دلار رسيد به صورت اتوماتيك به حساب شما در ايگولد

واريز مي كند.* من دارم تستش مي كنم*

ban3.gif
ثبت نام

salmanclever

Well-Known Member
سلام
از من ميشنوي بي خيال شو مسخره است اين راه فقط وقت تلف كردنه من مدت زيادي اين راه رو امتحان كردم ولي غير از ضرر چيزه ديگه اي براي من نداشت
خودداني
سلمان...

[EHSAN]

Well-Known Member
salman14000 گفت:
سلام
از من ميشنوي بي خيال شو مسخره است اين راه فقط وقت تلف كردنه من مدت زيادي اين راه رو امتحان كردم ولي غير از ضرر چيزه ديگه اي براي من نداشت
خودداني
سلمان...
منم نظرم همينه.. فقط ميخوام بدونم اينايي كه ميگن اين راهو رفتن خيلي باحاله... پولاشو چطوري ميگيرن.؟؟!!

salmanclever

Well-Known Member
سلام
ژولايي كه كسب ميكني از هر سايتي به بانكهاي مجازي اينترنتي مانند ايگولد واريز ميشه
كه ثبت نامش مجاني هست و به آساني ميتونيد تو اون بانك حساب باز كني
كه با ثبت نام كردن توي اون بانك يك شماره حساب ميده كه اون شماره حساب رو توي فورم ثبت نام سايتهاي درآمد زا بايد وارد كني كه اگر ژولت به حد نصاب برسه يا اول هر ماه پولي كه كسب كردي به حسابت واريز ميشه
كه 90درصد واريز نميكنند و يك بهانهاي جور ميكنند و سركيست ميكنند مخصوصا ايراني هارو بنده كه چندين برابر ژولي كه قرار بود بهم بدن ضرر دادم آخرشم هيچ چيز آيدم نشد كه آخرشم محكم زدم پشت دستم به خوذم گفتم كه اي خاك بر اون سرت كنند سلمان كه فقط بلدي ضرر بدي خلاصه اين تجربه ما بود خود داني
سلمان...

[EHSAN]

Well-Known Member
آخرش شايد هوس كردي با پولت يه خونه بخري.. اونوقت اين پولت رو چطوري ميدن تو دستت كه بياي باهاش خونه بخري...

آهاي اونايي كه ميگين با اينكار ميليونر شدين... جواب بدين..

worldman_safa

Active Member
با سلام به همه دوستان

از من مي پرسين ، دنبال اين كارا نرين و اگه رفتين بايد اولا بدونيد كه اون سايت چند وقت هستش كه تاسيس شده !

و اگر تازه تاسيس شده باشه ، مثلا 1 ماه و كمتر ، اونوقت يكمكي شانس دارين .

چون اين طور سايت ها بهد از 6يا 3 ماه دبه مي كنند . حالا شما بايد زود ثبت نام كنيد تا به اون قاعده 6 يا 3 ماه برخورد نكنيد .

ولي راستشو بخواين من تا حالا تو 3 تاش ثبت نام كردم و 2 تاش رو هم تموم كردم ولي اون تموم كردن مصادف با دبه كردن اون سايت بود .

به عبارت ديگر مواظب باش دورت نزنن !

مخلصيم

امين

d@nial

Well-Known Member
براي واريز كه emx ميخواست هيچ كس نگفت

ميتوني يه حساب ارزي باز كني و بريزي توش

يا اينكه از سايتهايي كه ايگلد رو تبديل به ريال ميكنن( با كسر مقداري) دريافت كني

مثلا www.egoldiran.com

d@nial

Well-Known Member
در مورد اين هم كه ميگين دور بزنن و اينا يكي از رفيقاي من ميگفت رفيقش جلوي چشماش پول رو از يكي كه حساب ارزي داشته گرفته

تو يه ماه هم 300 دلار انگار

جدیدترین ارسال ها

بالا