پوستر صلح

Komeyl_1110

Member
سلام
اين كار رو با موضوع صلح در يك فضاي چند فرهنگي براي مسابقه‌اي در دانشگاه هنرهاي زيباي پرو طراحي كردم و به اين مسابقات راه پيدا كرد.
شعاري رو كه به زبان لاتين در پائين اين پوستر نوشتم اين بود: بيائيد در كنار هم سمفوني زيباي صلح را بنوازيم.
با همين مفهوم رنگ‌هاي مختلف رو در كليدهاي يك پيانو جاي گذاري كردم.
به نظر من هر كدام از اقوام با فرهنگ‌هاي مختلف داراي رنگ به خصوصي براي خودشون هستند.
اميدوارم از نظراتتون نهايت استفاده رو ببرم.

پیوست ها

• Peace Poster.jpg
    Peace Poster.jpg
    208.4 کیلوبایت · بازدیدها: 53

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قبلا این طرحتون رو دیده بود.

واقعا جای تبریک داره. کار خیلی مفهومی و زیبایی شده.

عذر میخوام سوال میکنم. منظور خاصی از اون 3 تا پدال زیر پیانو داشتید؟

Komeyl_1110

Member
قبلا این طرحتون رو دیده بود.

واقعا جای تبریک داره. کار خیلی مفهومی و زیبایی شده.

عذر میخوام سوال میکنم. منظور خاصی از اون 3 تا پدال زیر پیانو داشتید؟
نه منظور خاصي نداشتم، فقط مي خواستم صرفاً تصويري واقعي از يك پيانو باشه.

majid_a95

Active Member
به نظر من جاي يه چيزي بالاي صفحه خاليه ..... ! ميتونه نت هاي موسيقي اي باشه كه poya saadeghi گفت قرار بگيره يا ... !‌در كل هماهنگ و قشنگه!‌موفق باشي ...:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
به نظر من جاي يه چيزي بالاي صفحه خاليه ..... ! ميتونه نت هاي موسيقي اي باشه كه poya saadeghi گفت قرار بگيره يا ... !‌در كل هماهنگ و قشنگه!‌موفق باشي ...:rose:

دوست عزیز ببخشید اما نظر من مخالف نظر شماست

همونجور که دوستمون گفتن این یک پوستر با موضوع صلح و احتمالا مفاهیمی مثل صلح، آزادی، برابری و ... تو ذهنشون بوده برای طرح

من فکر میکنم ایشون نقطه طلایی پایین رو انتخاب کرده برای قراردادن عناصر تا بتونه مفهوم آزادی و رهایی رو تو فضای خالی و باز بالای صفحه برسونه.

اینکه بیایم با عناصر مختلف طرح پوستر رو شلوغ کنیم فقط به خاطر اینکه اون قسمت از کار خالی نمونه فکر نمیکنم مطلوب باشه.

در کل فکر میکنم کار مفهومی و زیبایی شده. البته اگه نسبت به رنگ پردازی کلیدهای پیانو دقت بیشتری میکردین (منظورم دقت در انتخاب رنگ برای نشون دادن ملیت های مختلف) و اون شعاری که نوشتین (بيائيد در كنار هم سمفوني زيباي صلح را بنوازيم)

ترجمه دقیق ترش میشه: همه ما در کنار هم سمفونی زیبای صلح را خواهیم نواخت.

اگه منظورتون دقیقا عبارت (بیایید) هستش بهتر بود از کلمه let's تو جمله استفاده میکردین.

RaminAzimi

Member
ایده جالبی بود. منم با اینکه بالاش همیجوری خالی باشه موافق ترم.
البته از نظر گرافیکی نظرم اینه که زیباتر میشد. ولی واسه بسته به موضوعت اینجوری جالب تره
تبریک:rose:

MEGA WAVE

Active Member
قشنگ شده ولی نمیدونم چرا نمیتونم با این مدل پیانو کنار بیام.

میدونی می عاشق پیانو هستم ( فقط به عنوان شنوده ازش لذت میبرم )

دوست داشتم از پیانوی چوبی و کلاسیک استفاده میکردی .

البته این نظر می سلیقه ای هست و چیزی از خوب بودن طرح شما کم نمیکنه دوست جان

شاد زی

جدیدترین ارسال ها

بالا