این کار خیلی عجله ای بود، یعنی نیم ساعت بیشتر وقت روش نذاشتم... نظرتون خیلی برام مهمه
EHSANRF Member Nov 23, 2012 #1 این کار خیلی عجله ای بود، یعنی نیم ساعت بیشتر وقت روش نذاشتم... نظرتون خیلی برام مهمه
S sorshad New Member Nov 24, 2012 #2 عالیه عیبی توش وجود نداره فقط بجز اینکه رنگ عکسو بازمینه عکس مَج میکدی بنظر من بهتر بود یکیم برش دور موهای عکس
عالیه عیبی توش وجود نداره فقط بجز اینکه رنگ عکسو بازمینه عکس مَج میکدی بنظر من بهتر بود یکیم برش دور موهای عکس
EHSANRF Member Nov 24, 2012 #3 sorshad گفت: عالیه عیبی توش وجود نداره فقط بجز اینکه رنگ عکسو بازمینه عکس مَج میکدی بنظر من بهتر بود یکیم برش دور موهای عکس کلیک کنید تا باز شود... ممنون. مشکل همین بود، رنگ رو مچ میکردم خوششون نمیومد، تازه رنگ رو بهتر کردم. خودش که تیره تیره بود. ضمناً برش دور موها باز همین مشکل رو داشتم که قبول نمیکردن...
sorshad گفت: عالیه عیبی توش وجود نداره فقط بجز اینکه رنگ عکسو بازمینه عکس مَج میکدی بنظر من بهتر بود یکیم برش دور موهای عکس کلیک کنید تا باز شود... ممنون. مشکل همین بود، رنگ رو مچ میکردم خوششون نمیومد، تازه رنگ رو بهتر کردم. خودش که تیره تیره بود. ضمناً برش دور موها باز همین مشکل رو داشتم که قبول نمیکردن...