سلام حسین خان .
اصولا من عادت ندارم که تو اینجور بحثای جنجال برانگیز شرکت کنم . اما این دفه برای دست گرمی اومدم...

اول شرمندگی خودم رو از اینکه می خوام بهت ضد حال بزنم اعلام می کنم . اما چون دیدم که داری خیلی به کارت مینازی و خیلی زیاد ادعای شیعه بودن و دونستن همه مسائل دینی و مذاهب مختلف رو داری ، این شد که اومدم جلو . امیدوارم که از دست من ناراحت نشی ...
این رو هم اضافه کنم که من مثل شما اطلاعاتم در مورد دین دقیق نیست ، اما خوشبختانه در زمینه فتوشاپ اینقدر کار دیدم و کار کردم که بتونم فرق هیت و پیت رو از هم تشخیص بدم. واسه همین دلو زدم به دریا ...
نمیدونم که چند وقته که فتوشاپ کار می کنی اما کارت بد نیست و خوب میتونی رو عکس کار کنی .
فقط می خواستم به بچه هایی که تو مشهد زندگی میکنن بگم که هر کی دوست داره کار آقا حسین رو از نزدیک ببینه می تونه یه سر بره بلوار فرودگاه نبش چهارراه مقدم و اونجا نمونه نهایی کار چاپ شده رو در مقیاس بزرگ ببینه ...
البته امیدوارم که این کاری که من به طور تصادفی دیدم همون کار چاپ شده حسین آقا باشه که به دست خدشون طراحی شده و اگر هم اینطور نبود بازم امیدوارم که شخص دیگه ای از روی کار حسین جان کپی برداری کرده باشه...:razz:
موفق باشی....
راستی فراموش کردم بگم که امضای زیر کار به نام شرکت sitara واقع در خیابان سلمان فارسی (مشهد) بود که حدود 5 ماه پیش به سفارش بسیج حوزه 1 شهید حمزه طراحی شده بود و قراره که به مدت 7 ماه رو برد باشه.
البته دیگه من نمیدونم که چه شکلی و از کجا ، کار آقا حسین به مشهد راه پیدا کرده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

اینو میذارم به عهده خودتون که قضاوت کنین.
شب خوش به همگی ...