پوستر به مناسبت نيمه شعبان

x26xmax

Member
:razz: کارت عالیه پسر
مخصوصا طراحی تپه و امام زمان

دست ماراهم بگیر
موفق باشی
التماس دعا
:oops::oops::oops:

Ahmad.N

Member
سلام
به نظرم اگه نور خورشید رو سفید و بیشتر کنی بهتر میشه
امتحانش واسه خودت ضرری نداره:neutral:

پسنده حسین خان! :)

ممنون از پسنده‌گي شما

قابلي نداشت

:razz: کارت عالیه پسر
مخصوصا طراحی تپه و امام زمان

دست ماراهم بگیر
موفق باشی
التماس دعا
:oops::oops::oops:

كوچيكتم رفيق
من يكي لازم دارم بياد دست خودمو بگيره

سلام
به نظرم اگه نور خورشید رو سفید و بیشتر کنی بهتر میشه
امتحانش واسه خودت ضرری نداره:neutral:

فكر كنم چون ديدبيننده رو از تمثال امام زمان مي‌گرفت كم رنگش كردم

ولي به قول خودت امتحانش واسه خودم ضرري نداره

ممنونم كه نظر دادي و راهنمايي كردي

خیلی کار عالی ای شده. تبریک میگم حسین جان.

ممنون از لطفتون ولي من منتظر نظرات سازنده هم هستم

در ضمن يه نسخه چاپ شده كه چند لحظه پيش از چاپخونه فرستادن،
الان تو دستمه كه كيفيتش خيلي عالي شده (روي گلاسه 250 گرم)

leili1

Active Member
ممنون از لطفتون ولي من منتظر نظرات سازنده هم هستم

در ضمن يه نسخه چاپ شده كه چند لحظه پيش از چاپخونه فرستادن،
الان تو دستمه كه كيفيتش خيلي عالي شده (روي گلاسه 250 گرم)
خیلی خوب شده . نظرسازنده اینکه روی سبزه ها باید یه خورده کارکنی.:wink::wink:
موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ShivaDesigner جان خيلي خوش اومدي به فروم.

اگه لطف كني و فقط فارسي تايپ كني ممنون ميشم.

ShivaDesigner

New Member
ShivaDesigner جان خيلي خوش اومدي به فروم.

اگه لطف كني و فقط فارسي تايپ كني ممنون ميشم.

mazerat mikham
kheyli doost daram farsi type konam
vali man iran nistam va in windowsi ke rooye laptop man nasb shode Middle East Language roosh nasb nist
dar avalin forsati ke DVD windows vista gir biaram dorostesh mikonam
baz ham bebakhshid age moshkeli pish avordam
:cry:

نگاه بيننده...

خیلی خوب شده . نظرسازنده اینکه روی سبزه ها باید یه خورده کارکنی.:wink::wink:
موفق باشی

آخه نميخوام نگاه بيننده توسط جذابيت‌هاي كاذب از موضوع اصلي دزديده بشه

واسه همين روي سبزه‌ها و ساير اجزا زياد كار نكردم

اما نظر شما رو حتماً امتحان ميكنم

===================================================

نفهميدم اينجا تاپيك تذكرات مديران هستش يا تاپيك سنگ صبور هموطنان خارج از كشور...

موضوع اصلي تاپيك اضهارنظر در مورد تصوير زير مي‌باشد:

mahdi_tumb.gif

| 1280 × 960 | 1024 × 768 | 800 × 600 |
.

آخرین ویرایش:

pythoN

Active Member
ناراحت نشو حسین خان . همیشه اینجوری میشه . البته من نظرم رو دادم . کاش این اخری رو با یه کم تغیرات میذاشتی .
موفق باشی .

hmdco

New Member
1- راستي اين جور كه من فهميدم امام زمان ظهور كردند:
چند وقت پيش فيلمهاي زورو را كه نگاه ميكردم ، ديدم خودشه يه آقاي كه در طلعلع نور خورشيد با يه ردا و يك شمشير و يك اسب داره با بدا مي جنگه ؟!؟
2- خواهشا معني دقيق جمله عربي سمت چپ بالاي تصوير را عينا ترجمه فرماييد ؟!؟
3- در عصر تكنولوژي امام زمان من با فاكتورهايي كه شما (بدون هيچ مستندي) به اونها معتقدي،ظهور نخواهد كرد .بلكه با استفاده از جديدترين فناوري ها به مبارزه خواهند پرداخت
4- متوجه باشيم دشمن از چه راهي و چگونه از باورهاي ما عليه خود ما داره استفاده مي كنه
5- اين غصه و قصه سر دراز دارد
يا حق (ببينم با نقد يه بچه شيعه چه مي كني،نقد دروني)

پاسخ...

1- راستي اين جور كه من فهميدم امام زمان ظهور كردند:
چند وقت پيش فيلمهاي زورو را كه نگاه ميكردم ، ديدم خودشه يه آقاي كه در طلعلع نور خورشيد با يه ردا و يك شمشير و يك اسب داره با بدا مي جنگه ؟!؟
2- خواهشا معني دقيق جمله عربي سمت چپ بالاي تصوير را عينا ترجمه فرماييد ؟!؟
3- در عصر تكنولوژي امام زمان من با فاكتورهايي كه شما (بدون هيچ مستندي) به اونها معتقدي،ظهور نخواهد كرد .بلكه با استفاده از جديدترين فناوري ها به مبارزه خواهند پرداخت
4- متوجه باشيم دشمن از چه راهي و چگونه از باورهاي ما عليه خود ما داره استفاده مي كنه
5- اين غصه و قصه سر دراز دارد
يا حق (ببينم با نقد يه بچه شيعه چه مي كني،نقد دروني)

1- اولاً كه امام زمان با ضحورش فقط به مقابله با مستكبرين و ظالمين ميره كه هيچ كدوم در مقابل ايشون به جنگ نمي‌پردازن و تسليم قدرت الهي ميشن (در حالي كه زوروي شما يك تنه و بدون پشتوانه قدرت الهي دائم در حال جنگه...) و جالبه بدوني ما از ديدن فيلم زورو به اين نتيجه نرسيديم كه بهتره بگيم امام زمان از خورشيد مياد بلكه اوني كه فيلم زورو رو ساخته شنيده بود كه در سپيده دم (هم زمان با طلوع خورشيد) يك روز جمعه، ناجي بشر ظهور خواهد كرد و از اعتقادات شيعه الهام گرفته بود...

2- پروردگارا براي ضحور وليت تعجيل نما
مولايمان كه صاحب دوران و اوقات [بشر] است.
اين عبارت خواسته كارفرما بود ولي نظر خودم اين بود: اَللّهُمَّ عَجِّلْ فِي فَرَجِ مَولانَا صَاحِبَ الْعَصْرِ وَ الزَّمَانِ (ع)

3- فاكتورهايي كه من بهشون معتقدم (و حتي خيلي از افراد ديگه) اتفاقاً كاملاً هم مستند هستند كه البته از شما توقع ندارم مستندات منو مطالعه كرده باشيد و يا حتي بشناسيد چون در حد هر شخصي نيست ولي اگه كمي در مورد مبحث مهدويت مطالعه كنيد متوجه ميشيد كه زماني كه امام زمان ضحور مي‌كنند اصلاً با كسي نمي‌جنگند و فقط با مستكبرين روبرو ميشن كه همه موجودات هفت اقليم بدون هيچ جنگ و خونريزي در برابر ايشون و در برابر قدرت الهي (نه جديدترين فناوري‌ها) تسليم ميشن. البته براي اطلاع بيشتر بهتره بدوني كه جنگ و خونريزي با فناوري روز، دقيقاً قبل از ضحور حضرت اتفاق ميفته و بلافاصله با ضحور ايشون و تسليم شدن مستكبرين در برابر ايشون، صلح در عالم برقرار ميشه...

4- يه نفر كه ادعاي گرافيست بودن بكنه هيچ وقت بدون آشنايي و مطالعه اقدام به رسوندن مطلب به اطرافيانش نميكنه. مراقب باش كه دشمن از سادگي شما سوء استفاده نكنه و باورهات رو عليه خودت استفاده نكنه (اين موضوع در مورد كساني اتفاق ميفته كه از ياد خدا غافل ميشن و فراموش ميكنن كه قدرت موشك پلوتونيم در برابر قدرت خدا هيچه)

5- اگه شما يه بچه شيعه بودي كسي، جواب نقدت رو داد كه پسر بنيانگذار مذهب شيعه، حضرت امام جعفر صادق(ع) هستش (اين بنده خدا: سيدحسين ميرجعفري)

راستي بچه شيعه عزيز، ممكنه بفرمائيد كه شما از كدوم فرق شيعه (كيسانيه، زيديه، اثني عشريه، اسماعيليه، فطحيه، واقفيه، ناووسيه، غلات و...) هستيد؟

تذكر مهم: لطفاً جهت حفظ حريم اين انجمن، فقط نظرات هنري خودتون رو ارسال كنيد و ساير انتقادات و نظراتتون رو از طريق پيغام خصوصي اعلام نمائيد...

آخرین ویرایش:

galagoola

Active Member
آقایون حسین آقا وhmdco بهترنیست اطلاعاتتون رو پ.خ بدبد به هم تا فضای تاپیک عوض نشه پیشنهاد میکنم روی آیکون ویرایش کلیک کنید تا فضای تاپیک بشه مثله قبل هنری

ناراحت نشو حسین خان . همیشه اینجوری میشه . البته من نظرم رو دادم . کاش این اخری رو با یه کم تغیرات میذاشتی .
موفق باشی .

براش روي بدن اسب حذف شده

آقایون حسین آقا وhmdco بهترنیست اطلاعاتتون رو پ.خ بدبد به هم تا فضای تاپیک عوض نشه پیشنهاد میکنم روی آیکون ویرایش کلیک کنید تا فضای تاپیک بشه مثله قبل هنری

حق با شماست اما مجبور بودم به بيانات آقا/خانم hmdco پاسخ بدم.

ولي بلافاصله بعد از ويرايش آقاي hmdco حتماً پست خودم رو ويرايش مي‌كنم.

آخرین ویرایش:

saeid_1by1

New Member
سلام دوست من!!

كارهاتو ديدم... واقعا حرفه اي هستي. ولي تو كپي برداري!!!

تبريك ميگم بهت... سعي كن فقط يه خط راست بكشي ولي كار خودت باشه و به اون بنازي!!

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا