پوستر به مناسبت نيمه شعبان

سلام دوست من!!

كارهاتو ديدم... واقعا حرفه اي هستي. ولي تو كپي برداري!!!

تبريك ميگم بهت... سعي كن فقط يه خط راست بكشي ولي كار خودت باشه و به اون بنازي!!

موفق باشي

به خاطر نظر سازنده‌ای كه دادی ممنونم دوست عزيز

لطفاً جون عمت هميشه برای كارهای من نظر بده

ممنون از لطفت
78.gif

(اگه برای عزيزان درك اين پست كمی مشكل هست به اينجا مراجعه كنند)

با عرض معذرت از دوستان بخاطر خارج شدن تاپيك از موضوع...

M.R

Member
حسين جان كارت از لحاظ مذهبي بودن عاليه
البته ببخشيد مي گما ولي از لحاظ محتواي گرافيكي و تركيب بندي حرفي براي گفتن نداره .
گرافيست فقط نبايد فتوشاپ بلد باشه بازم معذرت مي خوام .
موفق باشيد

papyrus

Member
سلام حسین خان .
اصولا من عادت ندارم که تو اینجور بحثای جنجال برانگیز شرکت کنم . اما این دفه برای دست گرمی اومدم...:D
اول شرمندگی خودم رو از اینکه می خوام بهت ضد حال بزنم اعلام می کنم . اما چون دیدم که داری خیلی به کارت مینازی و خیلی زیاد ادعای شیعه بودن و دونستن همه مسائل دینی و مذاهب مختلف رو داری ، این شد که اومدم جلو . امیدوارم که از دست من ناراحت نشی ...
این رو هم اضافه کنم که من مثل شما اطلاعاتم در مورد دین دقیق نیست ، اما خوشبختانه در زمینه فتوشاپ اینقدر کار دیدم و کار کردم که بتونم فرق هیت و پیت رو از هم تشخیص بدم. واسه همین دلو زدم به دریا ...
نمیدونم که چند وقته که فتوشاپ کار می کنی اما کارت بد نیست و خوب میتونی رو عکس کار کنی .
فقط می خواستم به بچه هایی که تو مشهد زندگی میکنن بگم که هر کی دوست داره کار آقا حسین رو از نزدیک ببینه می تونه یه سر بره بلوار فرودگاه نبش چهارراه مقدم و اونجا نمونه نهایی کار چاپ شده رو در مقیاس بزرگ ببینه ...
البته امیدوارم که این کاری که من به طور تصادفی دیدم همون کار چاپ شده حسین آقا باشه که به دست خدشون طراحی شده و اگر هم اینطور نبود بازم امیدوارم که شخص دیگه ای از روی کار حسین جان کپی برداری کرده باشه...:razz:
موفق باشی....

راستی فراموش کردم بگم که امضای زیر کار به نام شرکت sitara واقع در خیابان سلمان فارسی (مشهد) بود که حدود 5 ماه پیش به سفارش بسیج حوزه 1 شهید حمزه طراحی شده بود و قراره که به مدت 7 ماه رو برد باشه.
البته دیگه من نمیدونم که چه شکلی و از کجا ، کار آقا حسین به مشهد راه پیدا کرده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:neutral:
اینو میذارم به عهده خودتون که قضاوت کنین.
شب خوش به همگی ...

همونطور كه تو اولين پست گفته بودم، اگه كسی بخواد، نسخه قابل چاپ كارم رو در اختيارش می‌زارم تا ازش استفاده كنه

خيلی از بچه‌های مجيد آنلاين هم از طريق ايميل به من درخواست نسخه قابل چاپ رو دادن كه منم هم براشون فرستادم

البته چند نفرشون هم مشهدی بودن (همونطور كه ميدونيد چون مجيد آقا اهل مشهد هستند خيلی از بچه‌های اينجا هم مشهدی هستند)

فكر كنم اونی كه اين تصوير رو براش فرستادم و با اجازه خودم چاپش كرده محمد مهدوی يا علی محمودی باشه

در ضمن در نسخه‌های قابل چاپ اسم خودم (سيدحسين ميرجعفری) زير تصوير بود

نكته آخر اينكه هميشه قبل از پست زدن به تاريخ آخرين پست دقت فرمائيد و از بالا آوردن پست‌های قديمی جداً خودداری نمائيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا