پوستر به مناسبت نيمه شعبان

سلام

به مناسبت نيمه شعبان يه پوستر سفارشي طراحي كردم كه مالكيت معنويش براي خودم هست.

واسه همين تصميم گرفتم يه نسخه والپيپر از اون پوستر براتون طراحي كنم.

درضمن كليه اِلمان‌ها و اشياء درون تصوير توسط خودم در CS3 طراحي شده (اين عادت هميشگي منه كه از تصاوير آماده استفاده نمي‌كنم).

تمثال امام زمان هم از روي عكس يه سواركار كه هفته پيش تو بابلسر گرفتم، نقاشي كردم و بعد براي اون دستمال سر، عبا و شمشير ذولفقار طراحي كردم.

تصوير ابر پس‌زمينه نيز از يكي از تصاوير تاپيك‌هاي همين فاروم گرفتم.

اگه كسي نسخه قابل چاپ (dpi 600) يا نسخه وكتور اِلمان‌ها و اشياء رو بخواد ميتونه به من ايميل بزنه تا براش ارسال كنم.

mahdi_tumb.gif

| 1280 × 960 | 1024 × 768 | 800 × 600 |
.

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
كار قشنگي شده .... بهت تبريك ميگم و تنها نقطه ضعف شما اينكه كه توي اين كار خيلي از فضا ها رو نوشته اشغال كرده ... كه به همين علت مقداري از زيبايي كار شما رو كم كرده ..

البته اين نظر من هست ...

موفق باشيد.
عرفان

pythoN

Active Member
سلام
با نظر ارفان موافقم . اما طراحیه اسب و فیگور انسان خیلی خوب از آّ در اومده .
موفق باشی .

[Erfan];540730 گفت:
كار قشنگي شده .... بهت تبريك ميگم و تنها نقطه ضعف شما اينكه كه توي اين كار خيلي از فضا ها رو نوشته اشغال كرده ... كه به همين علت مقداري از زيبايي كار شما رو كم كرده ..

البته اين نظر من هست ...

موفق باشيد.
عرفان

سلام
با نظر ارفان موافقم . اما طراحیه اسب و فیگور انسان خیلی خوب از آّ در اومده .
موفق باشی .

تشكر از لطفتون

در مورد اون نوشته‌ها بايد بگم كه طبق خواسته كارفرما تصوير داراي ريتم خاصي بود. يعني مسيري كه اسب از سمت خورسيد طي كرده (عقب اسب) بايد ريتمي ملايم و آرامش بخش داشته باشه و مسيري كه اسب هنوز طي نكرده (جلوي اسب) بايد ريتمي متشنج داشته باشه. به همين دليل بايد فضاي سمت راست شلوغ تر از سمت چپ ميشد كه اين شلوغي توسط تداخل متون انجام شده.

ممنون از ارائه نظراتتون

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
انصافاً خیلی زیباست...

خصوصاً برآمدگی تپه خیلی قشنگه...
اما همچنان با سیاه مشق سمت راست همداستان نیستم چون حواس رو پرت میکنه از سوژه اصلی که اسب و اسب سوار باشه. نظر من اینه که تو این کار به این زیبایی هر چی کمتر از تکست استفاده بشه ؛ شیک تر ، سنگین تر و بهتره چون عناصر تصویری کار کاملاً گویاست. برای شلوغی سمت راست از المانهای دیگه ای بغیر از متن هم میتونستی استفاده کنی.. مثلاً اون قسمت رو شب میکردی!

حالت اسب و اسب سوار خیلی خوب پر ابهت و حماسی شده. فقط براشی که داخلش کار کردی نبودش بهتر از بودشه بنظرم.

بسیار عالی...موفق باشی

انصافاً خیلی زیباست...

خصوصاً برآمدگی تپه خیلی قشنگه...
اما همچنان با سیاه مشق سمت راست همداستان نیستم چون حواس رو پرت میکنه از سوژه اصلی که اسب و اسب سوار باشه. نظر من اینه که تو این کار به این زیبایی هر چی کمتر از تکست استفاده بشه ؛ شیک تر ، سنگین تر و بهتره چون عناصر تصویری کار کاملاً گویاست. برای شلوغی سمت راست از المانهای دیگه ای بغیر از متن هم میتونستی استفاده کنی.. مثلاً اون قسمت رو شب میکردی!

حالت اسب و اسب سوار خیلی خوب پر ابهت و حماسی شده. فقط براشی که داخلش کار کردی نبودش بهتر از بودشه بنظرم.

بسیار عالی...موفق باشی

در مورد استفاده از شب به جاي سياه مشق ميتونم بگم كه نظر خيلي جالب و قشنگي دادي

اما در مورد براش كار شده بر روي اسب بايد بگم كه اگه بردارمش سادگي و يكنواختي بوجود آمده در حجم اسب ديگه به فضاي كار نميخوره

ممنون از لطفت كه نظر مفيدي دادي

Ali 59

Well-Known Member
اما در مورد براش كار شده بر روي اسب بايد بگم كه اگه بردارمش سادگي و يكنواختي بوجود آمده در حجم اسب ديگه به فضاي كار نميخوره

ممنون از لطفت كه نظر مفيدي دادي

از این لحاظ گفتم که اسب و اسب سوار مثل چمن ها ضد نورن.. بهر حال خودت استادی.

مخلصیم..

sadaf shahabi

New Member
سلام كارت واقعاً عالي بود و به نظرمن هر كاري كه براي خدا و ائمه باشه خوب درمياد .چون نيت پاكه

hmdco

New Member
به لحاظ طراحي واقعا زيباست
ولي
از نظر مفهومي "آمام زمان سوار بر اسب و با شمشير"
اهانت به اين بزرگوار است چون ايشون خيلي خيلي... مهربونند شمشير فقط مال ـدم بداست

ShivaDesigner

New Member
man ba nazaret mokhalefam
man ke nesbat be shamshir hamchin hessi nadaram
yadete zoro be shamshiresh maroof bood amma kasi nemigoftke oon adame badie

آخرین ویرایش:
پاسخ

به لحاظ طراحي واقعا زيباست

ولي

از نظر مفهومي "آمام زمان سوار بر اسب و با شمشير"

اهانت به اين بزرگوار است چون ايشون خيلي خيلي... مهربونند شمشير فقط مال ـدم بداست

ممنون از نظر لطفت اما يه توضيح در جواب حرف‌هاي شما بايد بدم:

1- در بيشتر اوقات براي نشان دادن شكوه و جلال اشخاص معمولاً اونها رو سوار بر اسب به تصوير مي‌كشيدند و كسي كه سوار بر اسب هست داراي شكوه و منزلت خاصي ميشه.

2- اگه توي داستان ها و افسانه‌ها و واقعيت‌هاي تاريخ يه گذري بكني ميبيني كه قهرمانان ازادگي هميشه در حال مبارزه با مستكبرين بودند. در اينجا هم نيت نشان دادن بزرگواري هست كه براي مباره با مستكبرين قيام ميكنند. براي همين شمشير در دست اين كاراكتر طراحي شد. به همين خاطر به نظر من اصلاً درست نيست ه بگيم شمشير فقط در دستان انسان‌هاي ظالم قرار مي‌گيره.

4- اين روايت مستند از بزرگان مذهب ماست كه فرموده‌اند:

ايشان در حالي ضحوذر مي‌كنند كه به نشانه مظلوميت و دفاع از مستضعفين، سوار بر ذوالجنا (اسب جد بزرگوارشان حضرت امام حسين (ع)) خواهند بود و به نشانه قدرت لايتناهي بي‌همتا ذوالفقار (شمشير جد بزرگوارشان حضرت امام علي (ع)) در دست راست ايشان خواهد بود...

galagoola

Active Member
جناب آقای حسین آقا کار بیوتیفولی بود
در مورد براش روی اسب با علی جان موافقم چون کار تصویر اسب و حضرت تیریشولده و بایستی کمترین نقاط پستی و بلندی در اون به نمایش در آید مثله عکس جد بزرگوار بنده جناب کورلئونه بزرگ در آواترم
اما در مورد تمامی استدلالهای شما موافقم و همه رو تایید میکنم
یه پیشنهاد هم دارم البته جسارتا در استفاده از تکستهات خشک عمل می کنی و این باعث میشه از کار بزنه بیرون از فدر و افکت برای همچین نوشته های اگه استفاده می کردی کار لطیف تر می شد شاید هم احساسه شلوغی کار که بعضی از دوستان اشاره کردن هم با این ترفند بر طرف شه تقریبا در قسمت بالای سمت راست شما یه همچین کاری کردی
در آخر هم باید برم یه لیوان آب بخورم چون خیلی حرف زدم گلوم خشک شده

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
كارتون جالب بود موفق باشيد
اما من فكر ميكنم مثلا اگر در مورد امام زمان (عج) قراره طرحي زده بشه بايد به اون موضوع خيلي بيشتر فكر بشه
بعد تصميم به خلق كاري بگريم كه تا حالا انجام نشده و يا خوب كار نشده
شايد همه ماها يه سوار بر اسبو به عنوان سمبولي از اين امام ديده باشيم
اما موضوعي هست كه ما رو به ياد امام زمان بياندازه كه تا بحال روش كار نشده باشه ؟
مطمعنم با اين خلاقيتي كه شما داريد به اون موضوع پي مي بريد
اميدوارم شاهد چنين طرحهايي باشيم هم از شما و هم از بقيه دوستان
ببخشيد اگه بي احترامي شد

كارتون جالب بود موفق باشيد
اما من فكر ميكنم مثلا اگر در مورد امام زمان (عج) قراره طرحي زده بشه بايد به اون موضوع خيلي بيشتر فكر بشه
بعد تصميم به خلق كاري بگريم كه تا حالا انجام نشده و يا خوب كار نشده
شايد همه ماها يه سوار بر اسبو به عنوان سمبولي از اين امام ديده باشيم
اما موضوعي هست كه ما رو به ياد امام زمان بياندازه كه تا بحال روش كار نشده باشه ؟
مطمعنم با اين خلاقيتي كه شما داريد به اون موضوع پي مي بريد
اميدوارم شاهد چنين طرحهايي باشيم هم از شما و هم از بقيه دوستان
ببخشيد اگه بي احترامي شد

شما خيلي هم محترميد

من اگه اينكارو كردم چون فكر مي‌كردم كارم جديد هستش و قبلاً نمونه اونو نديده بودم

يعني مردي سوار بر اسب (ذوالجنا) و ذوالفقار در دست از منبع نور و روشنايي (خورشيد) بياد و...

اگه نمونه اينكارو قبلاً ديديد لطفاً به من معرفي كنيد تا استفاده كنم

ممنون از لطفتون

جدیدترین ارسال ها

بالا