پوستر اتک

Peace Dove

Well-Known Member
سلام
اولین کار جدیم میشه گفت هست
خیلی واسم مهمه شرکتیه
پس فرداباید بفرستم واسه تایید
30 هزار تا چاپ میشه تو سر تا سر ایران پخش میشه.
ببینید چطوره
[MIUC]p1193636786[/MIUC]

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
کار زیبایی شده
ولی به نظر من میتونست بهتر باشه الان با این چیدمان چشم همش در حال گردشه
به نظر من اون پاک کننده ای که حالت توی آب افتادن داره را کوچک ترش کنید و اون برق ها را هم بردارید (زیر آب که چیزی به این شکل برق نمیزنه)
هر کدوم از پاک کننده ها را هم میشه توی یک حالت حباب مانند گزاشت و مشخصاتشو نوشت با چیدمانی منظم تر
اون 2 تا نوشته سمت راست و چپ (اتک حشره کش تک و ...) برداری بهتره به نظرم خیلی شلوغ شده
البته اینا نظر شخصی من بود
ولی الان هم کار زیبایی هست
موفق باشید:rose:

Peace Dove

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز این دو تا نوشته کناری که شعار های شرکته که خواستن باشه
اون برق ها رو هم واسه قشنگی بیشتر گذاشتم.
امتحان میکنم ببینم تو حباب چطور میشن حتما قشنگ تر میشن

aliseven

Member
سلام
كار قشنگي شده ... منم تقريبا با نظر گيلاس موافقم و فكر ميكنم مي توني با يه كار و سبك جديد ، كه ميگي مي خواد در سطح كشور پخش شه واسه خودت هم بازار كار ايجاد كني ...
ولي با اين حال بازم ميگم كار قشنگي شده ولي با صرف وقت و دقت بشتر بهتر از اين هم ميشه
موفق باشي :rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
کار خوبی شده فقط زیادی شلوغ شده . آدم هیپنوتیزم میشه!! میتونی بهترش کنی
just do it

mashreghi

Member
ضمن تشکر از کار زیبای شما به نظر من اگر اون آبجکت اصلی رو که در حال غوطه در آب به تصویر کشیدی کمی کوچکتر در نظر می گرفتی و اونوقت بقیه عناصر رو در بیرون از اون قسمت و خارج از محدوده آب قرار می دادی شاید شلوغی کمی کمتر به نظر می اومد . ولی به هر حال کارتون قشنگ شده .

3pideh

Member
با نظرات گیلاس کاملا موافقم
کار خوبیه اما میتونست خیلی نو تر و زنده تر و به روز تر انجام بشه

yoohanna53

New Member
طرح شیک ولی سردی شده که خوب به محصول میاد
فقط نظر من اینه که اول اون زرق و برقای زیر آب خیلی طرح رو ابتدایی کرده برداری خیلی بهتره دوما اینکه 3 تا نوشته قوس دار داری که داخل طرح خوب از آب در نیومده..
امیدوارم بتونی زیباترش کنی دوست عزیز
109.gif

kamifa1986

Well-Known Member
بنظرم اگه از فونتاي ديگه استفاده بشه بهترم ميشه. پايين بكگراند يه كم زيادي ساده و خاليه. اما در كل خوبه. موفق باشي

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
چندتا مشکل میبینم که بااجازت میگم:(چون خودت گفتی بررسی کنید، من هم بررسی میکنم، اگرنه طرحت قشنگه)
1- نوع فونت ها و نوع قرار گرفتن اونا به نظرم خوب نیست.
2- اون اتکی که بزرگ وسط گذاشتی و بین آبهاست، کیفیتش خوب نیست، یعنی باید از کیفیت بهتری برخوردار باشه.
3-توی اون قسمت هایی که به صورت مستطیلی بوده و بعد محو کردی و متن روش زدی، خوب نیست و باید جلوه ی حرفه ای تری داشته باشه.
4- همینا بود دیگه!:دی
موفق باشی.

Peace Dove

Well-Known Member
چندتا مشکل میبینم که بااجازت میگم:(چون خودت گفتی بررسی کنید، من هم بررسی میکنم، اگرنه طرحت قشنگه)
2- اون اتکی که بزرگ وسط گذاشتی و بین آبهاست، کیفیتش خوب نیست، یعنی باید از کیفیت بهتری برخوردار باشه.
3-توی اون قسمت هایی که به صورت مستطیلی بوده و بعد محو کردی و متن روش زدی، خوب نیست و باید جلوه ی حرفه ای تری داشته باشه.
موفق باشی.
با تشکر از دوستان
صحبت ها دوست عزیزی که الان نقل قول کردم یه جورایی جمع بندی صحبت های قبلی دوستان هم هست
بله قبول دارم نوع فونت جالب نیست عوضش میکنم
کیفیت که من با رزولیشن 300 کار کردم 200 مگ بود برای اینکه اینجا بذارم کبفیتو رو اوردم پایین

اما یه چیزی هم در نظر بگیرید من هم باید سعی کنم شلوغ نشه هم باید سعی کنم نظر کسی که کار رو به من داده رو اجرا کنم
مثلا دوست داشته اتکچند منظوره تو وسط کار توی آب یاشه و بقیه محصولات اطرافش باشن

magicp30

Member
موفق باشی.

موافقم...

boobian

Active Member
سلام کار واقعا زیبا و جذابی شده فقط یکم شلوغ شده و این چیدن دور صفحه جالب نیست اگر بتونید بصورت جمعی بزارین عالی میشه

موفق باشید . :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا