پوسترهای سمینار تکنولوژی و معمـــــــاری

rohnaz

Well-Known Member
سلام دوستای گلم.
خوبیدین ؟میخواستم بازهم از نظراتتون استفاده کنم:rose:یکی دیگه بود.اما 5تا بیشتر نمیشود
ممنونم عزیزای من

پیوست ها

• 1c.jpg
    1c.jpg
    518.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 22.jpg
    22.jpg
    865.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 23.jpg
    23.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 17
  • 222.jpg
    222.jpg
    245.5 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • memari2c.jpg
    memari2c.jpg
    858.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
دست شما درد نکنه
پوستر دوم از سمت چپ به نسبت باقی طرح ها بهتره
پوستر اول از سمت راست که سیاه کار شده و یه کم وحشتناکه از نظر من نشان دهنده تکنولوژی و معماری نیست
پوستر وسطی اگر یه کم رنگ هاش بهتر بشه و یک ترکیب بندی خوب رنگی داشته باشه هم جالب میشه
.
.

PrinceofCs

Well-Known Member
اگه بحث از تکنولوژیه ساختمونه باید یه طرحی بزنید که نشون دهنده ساختمون های شیک و مدرن باشه و
هرچی ساده تر کار بشه بهتره
just do it

MOSTAFA

کاربر فعال
من اولین طرح سمت چپ رو به بقیه ترجیح میدم.
کارهات یکم شلوغن و یه حس تشویش به آدم دست میده، با نظر PrinceofCs موافقم، یکم باید خلوت تر کار کنی و از ترکیب رنگ های آروم تری استفاده کنی. از چیدمان متون در دو طرح سمت چپ خوشم اومد فکر میکنم برای این موضوع مناسب باشند.
موفقیتـ:rose:

rohnaz

Well-Known Member
اگه بحث از تکنولوژیه ساختمونه باید یه طرحی بزنید که نشون دهنده ساختمون های شیک و مدرن باشه و

هرچی ساده تر کار بشه بهتره
just do it​
بلــــــــه.با نظر تك تك تك دوستان موافقم (شلوغ . تيره و ترسناك)
راستش مختصرا بايد به عرضتون برسونم كه دوستاني كه سفارش پوستر داده بودن خيلي به طرح شلوغ و تاريك علاقمند بودن.چونكه يه طرح رو واسه يكي از همكلاسياشون زدم ،نمره كامل رو گرفت (توي پست قبلي بود).چونكه خانوم بودن و حس رقابت درشون وجود داشت ميخواستن با اين تركيبات شلوغ و تيره نظر استادشونو به طرحهاي خودشون جلب كنن.هيييي چي بگم:lol:

MohammadGh

Well-Known Member
بنظرم طرح دومي از سمت چپ بهتر از بقيه شده
طرح اولي از سمت چپ هم خوبه
با رنگبندي بقيه هم حال نكردم
موفق باشي

بالا