پوسترهای سمینار تکنولوژی و معمـــــــاری

rohnaz

Well-Known Member
سلام دوستای گلم.
خوبیدین ؟میخواستم بازهم از نظراتتون استفاده کنم:rose:یکی دیگه بود.اما 5تا بیشتر نمیشود
ممنونم عزیزای من

پیوست ها

• 1c.jpg
    1c.jpg
    518.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 22.jpg
    22.jpg
    865.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 23.jpg
    23.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 17
  • 222.jpg
    222.jpg
    245.5 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • memari2c.jpg
    memari2c.jpg
    858.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
دست شما درد نکنه
پوستر دوم از سمت چپ به نسبت باقی طرح ها بهتره
پوستر اول از سمت راست که سیاه کار شده و یه کم وحشتناکه از نظر من نشان دهنده تکنولوژی و معماری نیست
پوستر وسطی اگر یه کم رنگ هاش بهتر بشه و یک ترکیب بندی خوب رنگی داشته باشه هم جالب میشه
.
.

PrinceofCs

Well-Known Member
اگه بحث از تکنولوژیه ساختمونه باید یه طرحی بزنید که نشون دهنده ساختمون های شیک و مدرن باشه و
هرچی ساده تر کار بشه بهتره
just do it

MOSTAFA

کاربر فعال
من اولین طرح سمت چپ رو به بقیه ترجیح میدم.
کارهات یکم شلوغن و یه حس تشویش به آدم دست میده، با نظر PrinceofCs موافقم، یکم باید خلوت تر کار کنی و از ترکیب رنگ های آروم تری استفاده کنی. از چیدمان متون در دو طرح سمت چپ خوشم اومد فکر میکنم برای این موضوع مناسب باشند.
موفقیتـ:rose:

rohnaz

Well-Known Member
اگه بحث از تکنولوژیه ساختمونه باید یه طرحی بزنید که نشون دهنده ساختمون های شیک و مدرن باشه و

هرچی ساده تر کار بشه بهتره
just do it​
بلــــــــه.با نظر تك تك تك دوستان موافقم (شلوغ . تيره و ترسناك)
راستش مختصرا بايد به عرضتون برسونم كه دوستاني كه سفارش پوستر داده بودن خيلي به طرح شلوغ و تاريك علاقمند بودن.چونكه يه طرح رو واسه يكي از همكلاسياشون زدم ،نمره كامل رو گرفت (توي پست قبلي بود).چونكه خانوم بودن و حس رقابت درشون وجود داشت ميخواستن با اين تركيبات شلوغ و تيره نظر استادشونو به طرحهاي خودشون جلب كنن.هيييي چي بگم:lol:

MohammadGh

Well-Known Member
بنظرم طرح دومي از سمت چپ بهتر از بقيه شده
طرح اولي از سمت چپ هم خوبه
با رنگبندي بقيه هم حال نكردم
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا