پنجره هاي اضافه تو مكس!

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام رفقاي عزيز
بازم يه سوال كه شايد كسي جوابشو ندونه
آخه دفعه قبلي كه يه تاپيك زدم كه موضوعش تفاوت مكس ديزاين 2009 با مكس اصلي بود، ظاهرا دوستان كم لطفي كردن و بي نصيبمون گذاشتن
خوب اصلا بي خيال، ميرم سر سوال جديدم
تو يه سري از آموزشاي gnomon اگه ديده باشيد از پنجره هاي اضافه اي استفاده مي كنن كه كارو خيلي راحت تر مي كنه، كه فكر هم نمي كنم پلاگين باشه، احتملا خودشون يه جوري تو مكس درستش كردن
مثل پنجرهاي the onion, random transform, advanced painter و... ، من خودم هر چي گشتم هيچ كدومشونو تو جاهايي كه بلد بودم پيدا نكردم
كسي تا حالا بهشون برخورد نكرده؟

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام محسن جان
والا 2 راه واسه اضافه کردن toolbar ها یا همون پنجره های اضافی داریم
1. از روش Customize User Interface هست
2.نوشتن اسکریپت
خوب من اولی رو میگم چون دومی رو بلد نیستم
میری تو منوی Customize و بعدCustomize User Interface
تو تب Toolbars برو
new رو بزن و یه پنجره جدید بساز
و عملیات هایی که میخوای رو با click and drag تو پنجره ایجاد شده انتقال بده
و در نهایت پنجره رو به هر جایی که خواستی میتونی انتقال بدی
این یکی از دو راهی هست که میشه تو مکس بون پلاگین انجام داد
البته من چیزی در باره پلاگین نشنیدم
خوب همین
خیلی 4کریم محسن جان

Sherlock_Holmes

Active Member
محسن جان روش دومی که reactor_master عزیز گفتند و احتمالا جواب سوالت هم هست اینجوریه که شما از منوی MAXscript گزینه MAXscript listener رو اجرا میکنی و از همون منو گزینه macro recorder رو هم فعال میکنی... از حالا هر کاری که بکنی ضبط میشه..
مثلا ساخت دو تا نور خب؟
حالا macro recorder رو غیر فعال کن و از روشی که reactor_master گفت یه toolbar بساز... کل نوشته ها و دستورات ضبط شده در macro recorder رو select کن و بکش بنداز توی اون تولبار..

حالا هر وقت روی اون دکمه کلکل کنی اون اتفاقات(!) که ضبط کردی میفته.. (مثلا ایجاد همون دو تا نور به همون زاویه و تنظیمات...)

این روش بسیار خوبی برای مثلا ایجاد یه استودیوی نور پردازی با یه کلیک هست...

کاربر باتجربه
ممنون بچه ها از راهنماييتون
البته اين 2 تا راه رو بلد بودم
ولي اون پنجره هايي كه تو پست اول گفتم، پنجره هايي هستن كه چند تا كار انجام ميدن، يعني اگه با اسكريپت هم نوشته شده باشن، كد نويسي حرفه اي ميخوان و اينجوري نيست كه همون كار روتيني كه من ذخيره كردم انجام بدن
مثلا يكي از اين پنجره ها يه پنجره بود مثل پنجره select objects كه امكاناتش بيشتر بود و كار باهاش راحت تر بود
طرف يه سري ميانبر جديد هم تعريف كرده بود كه كارايي جديدي هم داشتن، مثلا در حالت عادي خود مكس نميشه با زدن دكمه اي مجموعه edge هاي موازي انتخاب بشن و وسط همه اونا يه ورتكس ايجاد بشه
ايمان جان با همين روشي كه شما گفتي ميشه اين كارو كرد ولي رو بعضي جاها جواب نميده
مثلا اگه دكمه اي كه ساختيم انتخاب ادجهاي يه قوري بوده حالا اين دكمه فقط روي قوري جواب ميده نه رو چيز ديگه
ولي قطعا همين كارو با اسكريپت نويسي قوي تري انجام دادن، شكي نيست
از دوستان كسي هست اسكريپت نويسيش خوب باشه؟

DIMO

Active Member
آخه دفعه قبلي كه يه تاپيك زدم كه موضوعش تفاوت مكس ديزاين 2009 با مكس اصلي بود، ظاهرا دوستان كم لطفي كردن و بي نصيبمون گذاشتن

زیاد دلگیر نشو شاید کسی هنوز باهاش کار نکرده بوده،من به شخصه خیلی دوست داشتم کمکت کنم ولی خوب باهاش کار نکرده بودم.

ولي اون پنجره هايي كه تو پست اول گفتم، پنجره هايي هستن كه چند تا كار انجام ميدن، يعني اگه با اسكريپت هم نوشته شده باشن، كد نويسي حرفه اي ميخوان و اينجوري نيست كه همون كار روتيني كه من ذخيره كردم انجام بدن
مثلا يكي از اين پنجره ها يه پنجره بود مثل پنجره select objects كه امكاناتش بيشتر بود و كار باهاش راحت تر بود
طرف يه سري ميانبر جديد هم تعريف كرده بود كه كارايي جديدي هم داشتن، مثلا در حالت عادي خود مكس نميشه با زدن دكمه اي مجموعه edge هاي موازي انتخاب بشن و وسط همه اونا يه ورتكس ايجاد بشه

محسن جان اگه امکانش هست یه چندتا عکس از محیطش و اون پنجره ها بگیر تا یکم بیشتر سوالت رو درک کنم،شاید تونستم کمکی کنم.

شاد و پیروز باشی

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
آره باید میدونستم میدونی..!
اتفاقا تعجب کردم چون دفعه قبل که بحثش بود فکر کنم توش بودی...
میبخشی...
احتمالا اشتباه منظورتو فهمیدم...
چرا این میشه...
با انتخاب یه edge و زدن Alt+R حالت Ring اتفاق میفته و edg های موازی انتخاب میشن و با زدن Ctrl + shift + E هم همشون connect میشن و وسطشون یه ورتکس اضافه میشه... این چیزی نیست... (منظورتو درست فهمیدم دیگه؟ اینروزا من جواب هر کی رو میدم منظور رو اشتباه فهمیده بودم..!)

با DIMO موافقم عکس ازشون بذار هرچند من باز موافق خودتم که اسکریپت هست...

کاربر باتجربه
زیاد دلگیر نشو شاید کسی هنوز باهاش کار نکرده بوده،من به شخصه خیلی دوست داشتم کمکت کنم ولی خوب باهاش کار نکرده بودم.
دلگير نشده بودم، فقط يكم تعجب كردم!
اميد جان ممنون، شما لطف داري

ايمان جان از شما هم ممنونم

خوب اينم سه تا عكس
عكس اولي كنار پنجره اديت unwarp uvw اضافه ميشه

پیوست ها

• 111.jpg
    111.jpg
    27.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 222.jpg
    222.jpg
    25.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 333.jpg
    333.jpg
    18.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

DIMO

Active Member
خوب اينم سه تا عكس
عكس اولي كنار پنجره اديت unwarp uvw اضافه ميشه

سلام خیلی ممنون بابت تصویرها حدس میزدم ولی میخواستم مطمئن بشم.
محسن جان این پنجره ها رو با Visual MaxScript میسازن،با استفاده از این پنجره میشه هر رول آوت یا پنجره ای رو به راحتی ساخت،به این شکل که برای هر فرمان یا اتفاقی که میخوای برای یه شئ بیفته یه Event(رویداد) به طور خودکار ایجاد میشه.

شاد و پیروز باشی

کاربر باتجربه
سلام خیلی ممنون بابت تصویرها حدس میزدم ولی میخواستم مطمئن بشم.
محسن جان این پنجره ها رو با visual maxscript میسازن،با استفاده از این پنجره میشه هر رول آوت یا پنجره ای رو به راحتی ساخت،به این شکل که برای هر فرمان یا اتفاقی که میخوای برای یه شئ بیفته یه event(رویداد) به طور خودکار ایجاد میشه.

بازم ممنون داداش اميد
خوب پس با اين حساب شما بايد يه چيزايي ازش بلد باشي، درسته؟

یعنی شما نمیدونی طریقه ایجادش چطوریه؟

هادي جان تا الان نمي دونستم
سوال كردن كه عيب نيست، هست؟!
خوب شما كه مي دوني پس يه زحمتي بكش توضيح بده، ممنونت ميشم

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
بازم ممنون داداش اميد
هادي جان تا الان نمي دونستم
سوال كردن كه عيب نيست، هست؟!
خوب شما كه مي دوني پس يه زحمتي بكش توضيح بده، ممنونت ميشم
ای بابا بد برداشت کردی محسن جان
من با تو نبودم که
من با Dimo بودم
آخه فقط اسم Visual MaxScript برده بود
دلومونو آب کرد ولی آموزش نداد
منم میخواستم مثل شما یاد بگیرم که این Visual MaxScript چی هست که هر رویدار رو ضبط میکنه
یعنی فکر کردی من بلدم و به شما نمیگم؟
والا منم مثل شمام
خیلی 4کریم

DIMO

Active Member
سلام

بازم ممنون داداش اميد

خواهش میکنم.

خوب پس با اين حساب شما بايد يه چيزايي ازش بلد باشي، درسته؟

و

یعنی شما نمیدونی طریقه ایجادش چطوریه؟

با این حساب آره یه چیزهایی بلدم،اگر خدا بخواد..............البته نه در سطح حرفه ای..!!:D

آخه فقط اسم Visual MaxScript برده بود

آخه کسی مشکلی در این باره نداشت،که من بخوام آموزش بدم،عزیزم:).....بیشتر جهت آشنایی با این نوع پنجره ها بود و آشنا کردن محسن جان با نحوه ساخت این پنجره ها،که بنده حقیر هم گفتم که از طریق این پنجره (Visual MaxScript) درست میشن.

جهت آشنایی بیشتر با پنجرهٌ (Visual MaxScript) میتونید به این آدرس در برنامه مکس برید: پانل utilities >دکمه Moreرو بزنید > برید و گزینه Visual MaxScript رو انتخاب کنید.

سوال هم داشتین جهت آشنایی بیشتر من در خدمتم.

شاد و پیروز باشید

Farrokh

Active Member
البته من تو اون آموزشی گنومون شنیدم که گفت برید به max plugins.de ولی خودم چیزی نیافتم

کاربر باتجربه
ای بابا بد برداشت کردی محسن جان
من با تو نبودم که
من با dimo بودم
آخه فقط اسم visual maxscript برده بود
منم میخواستم مثل شما یاد بگیرم که این visual maxscript چی هست که هر رویدار رو ضبط میکنه
یعنی فکر کردی من بلدم و به شما نمیگم؟
والا منم مثل شمام
خیلی 4کریم

ما بيشتر هادي جان

سوال هم داشتین جهت آشنایی بیشتر من در خدمتم.

اميد جان من قبلنا ديده بودمش، ولي دقيقا كارشو نمي دونستم
ميتوني در مورد نحوه كار كردش و ساخت چند تا دكمه ساده توضيح بدي؟ اگه زحمتشو بكشي عاليه
مثلا كارايي كه از عهده خود مكس بر نمياد رو ميشه توي اين پنجره ساخت؟(البته با كد نويسي حرفه اي)

DIMO

Active Member
البته من تو اون آموزشی گنومون شنیدم که گفت برید به max plugins.de ولی خودم چیزی نیافتم

حالا کاراییه اون نوار ابزارها چی هست؟

اميد جان من قبلنا ديده بودمش، ولي دقيقا كارشو نمي دونستم
ميتوني در مورد نحوه كار كردش و ساخت چند تا دكمه ساده توضيح بدي؟ اگه زحمتشو بكشي عاليه

چشم،ولی چون وقته خودم پره،(الان تا 3یا4 ماه آینده رو میگم) یکم برام سخته (با کمال شرمندگی البته) ولی خوب سعی میکنم یه کارایی بکنم.

مثلا كارايي كه از عهده خود مكس بر نمياد رو ميشه توي اين پنجره ساخت؟(البته با كد نويسي حرفه اي)

چیز خواصی مد نظرته(البته با كد نويسي حرفه اي همه چیز ممکنه)؟ این پنجره بیشتر برای این به کار میره،که چون کد نویسی خیلی زمان بر و وقتگیر و خسته کننده است برای راحتی کار کاربر و صرفه جویی در وقت کاربر از این ابزار استفاده میشه،ولی اساس کار همون کد نویسی با مکس اسکرایپت هستش تازه بعد از اون کار به Visual Max Script میکشه.امیدوارم ساده و رسا گفته باشم........:D

ولی چون وقته خودم پره،
(اینقدر بدم می اومد از کسایی که این جمله رو میگفتن:mad: حالا خودم هم گیر این جمله افتادم:-?:sad: آخه حس میکردم کلاس میزارن)

بابت بی ربط بودن این قسمت به تاپیک منو ببخشید آخه اگه نمیگفتم ممکن بود سوء تفاهم بشه.

شاد و پیروز باشید:rose:

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
حالا کاراییه اون نوار ابزارها چی هست؟
هیچی فقط در جهت سرعت دادن به کار هست
البته آدم باید به یه ورکفلو عادت کنه و از این شاخه به اون شاخه نپره اینجوری سرعت کار هم بیشتر میشه

ولی خوب ندونستن این مساله یکم آدم رو شاخ می زنه

(اینقدر بدم می اومد از کسایی که این جمله رو میگفتن:mad: حالا خودم هم گیر این جمله افتادم:-?:sad: آخه حس میکردم کلاس میزارن)
نیک نظر کرد و پر خویش در آن دید -------------------------------------------------------------------------------------------------------گفتا زکه نالیم که از ماست که بر ماست

کاربر باتجربه
اميد جان اگه وقت نميكني بيخيلش شو، ولي اگه تونستي هر چند كم يه آموزش ساده ازش بزار
ممنون :)

DIMO

Active Member
اميد جان اگه وقت نميكني بيخيلش شو، ولي اگه تونستي هر چند كم يه آموزش ساده ازش بزار
ممنون

سلام،بیخیال که نمیشم،آره خودم هم تو فکرش بودم،چون Script نویسیم زیاد تعریفی نیست سعی میکنم یه چیز ساد درست کنم فقط از نظر زمانی دیر شدنش مشکلی که نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید دیگه محسن جان :sad: پارسال هم برای Ivy Generator همین مشکل پیش اومد اگه یادت باشه.....تو تاپیک خزه،بازم شرمنده.:D

هر سوالی هم داشتی بگی ها.........!

شاد و پیروز باشی

کاربر باتجربه
سلام،بیخیال که نمیشم،آره خودم هم تو فکرش بودم،چون script نویسیم زیاد تعریفی نیست سعی میکنم یه چیز ساد درست کنم فقط از نظر زمانی دیر شدنش مشکلی که نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید دیگه محسن جان :sad: پارسال هم برای ivy generator همین مشکل پیش اومد اگه یادت باشه.....تو تاپیک خزه،بازم شرمنده.:d

هر سوالی هم داشتی بگی ها.........!

شاد و پیروز باشی

نه بابا اميد جان، اين حرفا چيه، شما هميشه لطف داري
اگه دير هم شد هيچ اشكالي نداري، بازم ممنون كه زحمت كشيدي

جدیدترین ارسال ها

بالا