افزونه پلاگین MMB Skin

m javad

کاربر متخصص
MMB Skin 1.0.0.0

attachment.php

با استفاده از این پلاگین می توانید برای فرم و اجزای مورد استفاده در فرمتون پوسته قرار بدید. این پلاگین برای استفاده در نرم افزار مولتی مدیا بیلدر طراحی شده است.
با استفاده از این پلاگین تمام فرمهای برنامه نیز (مانند open Dialog - Message Box - FontPicker ...) تغییر پوسنه خواهند داد.
منو های اصلی برنامه و برخی اشیا ساخته شده توسط پلاگینهای دیگر نیز (مانند SmallButton و پلاگین کتیبه و ...) با این پلاگین همخوانی داشته و به هنگام تغییر پوسته ، پوسته آنها نیز تغییر می یابد.
برای استفاده از این پلاگین می بایست از پوسته هایی با پسوند .skn استفاده نمایید.
برای راحتی کار با این پلاگین سه مجموعه پوسته، شامل بیش از 150 پوسته مختلف برای پلاگین در زیر قرار داده شده است.

استفاده از این پلاگین برای کارهای غیر تجاری رایگان می باشد.

لینک اصلی :
http://www.abtinsoft.com/?page_id=457
و لینک برنامه پوسته ساز:
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=77873&stc=1&d=1331963457
در پست 8 ضمیمه شد!

پیوست ها

• MMB Skin.zip
    509.8 کیلوبایت · بازدیدها: 568
  • MMB-Skin-plugin.jpg
    MMB-Skin-plugin.jpg
    80.9 کیلوبایت · بازدیدها: 399
  • Skin1.zip
    3.1 مگایابت · بازدیدها: 579
  • Skin2.zip
    3.7 مگایابت · بازدیدها: 574
  • Skin3.zip
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 454
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دستت درد نکنه داداش جواد خیلی عالی بود ولی کاش یه کاری میکردی اشیای خود MMB هم تغییر میکردن با اسکین مثلا دکمه ها و ....

اونوقت دیگه عالی تر میشد.

باز دست گلت درد نکنه موفق باشی داداش:rose:

silvercover

کاربر متخصص
اشیای خود mmb هم تغییر میکردن با اسکین مثلا دکمه ها و ....

بعضی از اشیای بیلدر کنترل های استاندارد نیستن و توسط برنامه نویس های بیلدر ایجاد شده و دسترسی به کلاس و هندل اونها به درستی فراهم نیست. در کل این کار بیلدر رو خیلی بی ثبات می کنه. منظورم پلاگین بالا نیست. پلاگین بالا که خوبه. منظورم تغییر سایر اشیا جز این هست.

+Mohammad+

Well-Known Member
در کل کار خوبیه ولی باگ هم داره...
وقتی Remove_Skin رو بزنید بعد دوباره Set_Skin رو بزنید ، تا زمانی که روی TitleBar کلیک نشه Skin عوض نمیشه.
با آپادانا هم سازگاری داره که ازش تو آپادانا استفاده کنیم؟

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
با آپادانا هم سازگاری داره که ازش تو آپادانا استفاده کنیم؟
متاسفانه خیر
فکر کنم آپادانا برای ایجاد پلاگین یه فرم (بدون caption) تو فرم اصلی میسازه و باهاش ارتباط برقرار میکنه
به همین خاطر فعلا این نسخه از این پلاگین روی نسخه فعلی آپادانا جواب نمیده
البته من تست نکردم
در مورد سایر پلاگین ها هم فعلا تنها پلاگینی که دیدم اشیا رو مستقیما توی فرم اصلی برنامه میسازه پلاگین SmallButton بود
در مورد بقیه پلاگینها معمولا اشیا رو توی یه فرم دیگه میسازند و اونو توی فرم اصلی نمایش میدن که باعث میشه این پلاگین روشون جواب نده

یه برنامه برای ساخت پوسته هم هست که در اولین فرصت قرارش میدم تا دوستان علاوه بر استفاده از پوسنه های ساخته موجود بتونن پوسته هایی که خودشون میخوان رو طراحی کنند و یا توی همون پوستها تغییرات بدن

m javad

کاربر متخصص
در کل کار خوبیه ولی باگ هم داره...
:shock::shock:
این اسمش باگ نیست !!!
به خاطر ضعف بیلدر تو درک پوسته قرار گرفته و اینکه در ابتدای برنامه بتونه با پوسته فرم رو نمایش بده باید این کار انجام میشد
مگه شما میخواهید هر 30 ثانیه یه بار پوسته رو تغییر بدید !!!!!
هرچند که اونم راه حل داره و اگر یه بار فرم رو غیر فعال و مجددا فعال کنید (با استفاده از پلاگینهای موجود و مثلا دستور SetForegroundWindow) مشکلش حل میشه
البته اگر واقعا حس میکنید نیاز هست بگید تا به خود پلاگین بدم تا این کار رو بکنه :-?

booyebaran

Well-Known Member
یه مشکلی که این پلاگین داره اینه که وقتی از یه پلاگین دیگه مثل SmallPlugIn توی پروژه استفاده کرده باشی ارور میده و اجرا نمیشه.
اگه این مشکل حل بشه عالییییییییییییییییییییییییییییییه

m javad

کاربر متخصص
یه مشکلی که این پلاگین داره اینه که وقتی از یه پلاگین دیگه مثل smallplugin توی پروژه استفاده کرده باشی ارور میده و اجرا نمیشه.
اگه این مشکل حل بشه عالیییییییییییییییییییییی ییییییییه
این مشکل این پلاگین نیست
البته مشکل دیگر پلاگینها هم نیست!!!
فکر نمیکنم بشه کاریش کرد!!!
هرچند که من برای نسخه جدید پلاگین کتیبه داشتم امکان ساخت منو رو میزاشتم که تست کردم و با این پلاگین هم جواب میداد و ظاهر منو هم تغییر میکرد
هرچند که من خودم دارم امکانی رو براش میذارم که کاربر خودش بتونه رنگ منو و نوع منو و رنگ آیکن انتخاب شده و ... رو تعیین کنه
ولی نمیدونم چرا smallplugin جواب نمیده !!!

آخرین ویرایش:

booyebaran

Well-Known Member
البته smallplugin غیر از منو راست کلیک و تنظیمات قدرتمند ریجستری و ساخت مسیج و ... رو داره شاید بهتر باشه این گزینه ها رو هم به پلاگین اضافه کنی.

booyebaran

Well-Known Member
البته smallplugin غیر از منو راست کلیک و تنظیمات قدرتمند ریجستری و ساخت مسیج و ... رو داره شاید بهتر باشه این گزینه ها رو هم به پلاگین اضافه کنی.

m javad

کاربر متخصص
ارتباطی نمیبینم !!!

همانطور که جناب سیلورکاور فرمودند متاسفانه این مشکل هست اما تصور نمیکنم چیزی از ارزشهای mmb کم بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا