پلاگيني براي ReplaceImage

Amit13

Well-Known Member
سلام دوستان.
نام پلاگيني رو ميخواستم كه همان كار تابع ReplaceImage رو انجام بده ولي فايل هاي png رو هم ساپورت كنه.

ممنون:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
یعنی چکار کنه ؟ یک عکس png رو در محدوده ی خودش نمایش بده بصورت شفاف ؟!

من پلاگینی برای اینکار ندیدم.

msnv

Well-Known Member
سلام
برای وارد کردن فایل هایی با کیفیت png میتوانید ابتدا تصویر آلفای آنها را تهیه سپس تصویرتون را بهمراه آلفای ان توسط شی Bitmap وارد کنید
این کار دقیقا" دارای ویژگیهای فایل png است نظیر شفاف بودن لبه ها

موفق باشید

nevercom

اگه ایشون بخان در زمان اجرا یک فایل png رو لود کنن، نمیتونن ماسک هم براش تعیین کنن، این روش فقط در زمان طراحی پروژه مفید هست

Amit13

Well-Known Member
اگه ایشون بخان در زمان اجرا یک فایل png رو لود کنن، نمیتونن ماسک هم براش تعیین کنن، این روش فقط در زمان طراحی پروژه مفید هست

آره .راستيتش اصلا بحث شفاف و غير شفافي نيست.قراره بعد از كليد دگمه اي توسط كاربر ، به طور خودكار عكسه سرچ بشه ،دانلود بشه ،سيو بشه داخل تمپ و بعد نمايش داده بشه.واسه فرمت jpg و bmp ميشه ولي واسه png و gif به مشكل خوردم.:sad:

آخرین ویرایش:

nevercom

اگه هدفتون فقط نمایش هست که میتونید از شئ Browser استفاده کنید.

Corovarice

Active Member
بله .. پلاگین هایی برای MMB هست که عکس های PNG رو به هر نوع عکس دیگه Convert می کنن . می تونین از اونا استفاده کنین. فکر نکنم کیفیت عکس هم کم بشه. فکر کنم من این پلاگین رو دارم شاید هم تو انجمن باشه. به هر حال اگه پیدا کردم پیوست می کنم شاید به دردتون بخوره . :rose:
من تو این لینک پایینی چند تا پلاگین عکس دیدم که فکر کنم PNG رو هم ساپورت می کنه. یه سری بزنین شاید پیدا کردین :
http://mmbsamples.com/tag/image

آخرین ویرایش:

nevercom

من یکی از مثالهای AutoIt رو کمی تغییر دادم که میشه باهاش تصویر PNG رو روی فرم برنامه رسم کرد، البته روش چندان مناسبی نیست و CPU زیادی مصرف میکنه

از توابع +GDI استفاده میکنه

شاید اگه با کدنویسی بهتر و با یک زبان بهتر بصورت پلاگین برای MMB ساخته بشه این مشکل برطرف بشه

بهرحال چون خودم کنجکاو شده بودم و یک نمونه ساخته بودم، اینجا هم قرارش دادم، شاید خواستید خودتون روی این مورد کار کنید و نیازتون رو برآورده کنید.

پیوست ها

• ShowPNG.rar
    343.6 کیلوبایت · بازدیدها: 72

جدیدترین ارسال ها

بالا