پلاگينه درخواستي

FashisT

Active Member
خب به پلاگينهاي درخواستي خوش آمديد زنگ بزنيد پلاگين مورد علاقتون رو درخواست كنيد اگه وقت كردم امروز پخش(يعني لينك ميدم) اگه نشد حتما در برنامه بعديم براتون پخشش!! ميكنم
جدي: پوريا جان در يك تاپيكي پلاگيني ميخواستي من يه چيزهايي برات گير اوردم :
ابن با كمي تغيير ميتوني به صورت مداد يا حالت خط خطيش كني
البته تو وبپيجي كه همراه فايل هست چند تا پلاگين ديگم معرفي كرده كه ميتوني به رنگ و روغن يا ابرنگ تبديل كني اگه بتوني گيرش بياري خيلي به دردت ميخوره...(البته اگه نتوستي هم حتما يه سر برو و برنامه رو بخر شايد كارت راه افتاد :wink: )
Chalkaholic1.jpg
Chalkaholic2.jpg

Chalkaholic4.jpg
Chalkaholic5.jpg

Link

اين هارو هم در حين نصب كردن پيدا كردم گفتم شما هم استفاده كنيد بد نيست:

commons-whirly.jpg

curvy.jpg

cylindrical.jpg

Link

More-perspective.jpg

More-waviness.jpg

Low-undulation.jpg

فعلا
13.gif

Link

FashisT

Active Member
پلاگین آخری بر مینای تصویرت جلوه دریا و یا اب رو میده...
فعلا
13.gif

mostafa_az

Well-Known Member
به به آقا پوريا . پارسال دوست امسال آشنا . راه گم كردي يا فوتوشاپ رو دوباره شروع كردي ؟
اميدوارم مثل قديم فعال باشي .

شهرام اين جلوه آب بايد جالب باشه . زدم دان . دستت درد نكنه .

مخلصيم
مصطفي

Pooriya_Online

Active Member
مصطفي جان فتوشاپ رو شروع كردم ولي نه مثل قبل براي طراحي... رفتم سراغ عكس و با فتوشاپ اديت عكس ميكنم...
در مورد فيلتر هم مشكلم حل شد چون photo impact فيلترهاي جالبي داره (هم اين فيلتر هم چيزاي ديگه كه به كارم مياد) و خيلي طبيعي هستش به خصوص رنگ و روغنش...

FashisT

Active Member
پوریا من هم اول همین برنامه رو بهت پیشنهاد کردم...
اگه گرفتی که هیچ اگه نگرفتی نسخه XL رو بگیر
23.gif

فعلا
13.gif

ye_mojud

Member
سلام . حالا كه قرار شد درخواست بديم من يه پلاگ اين درخواست ميكنم اگه ميتونيد پيداش كنيد . البته خيلي بعيد ميدونم پيداش بكيند فقط بگم من خودم يه لينك ازش پيدا كردم و تا 39 مگا بايت هم دونلود كردم بعد لينك خراب شد رفت پي كارش . درباره پلاگ اين هم بگم چيز خيلي با حاليه و حرف نداره حجمش هم 55 مگا بايت هست . اين شما و اينم درخواست ما .

HumanSoftware MagicTrack v1.5 for Adobe Photoshop

ye_mojud

Member
موزي جان بله حق با شماست . البته قبلا يعني چند ماه پيش من پلاگ ايني با اين نام رو از همين سايت ديدم و به ليست دونلود اضافه كردم و الان به نظر ميرسه به جاي ماجيك تراك پلاگ ايني به نام ماجيك فريم ورژن دو ارائه شده . به هر حال اگه همين ماجيك فريم رو پيدا كرديد ممنون ميشم لينك بديد .

جدیدترین ارسال ها

بالا