بی بی کد پشت این پنجرها دل میگیره...

*farshid*

کاربر VIP
من واقعا با همه چیزش حال کردم
دمت گرم ...
پیشنهاد برای تاپ گالری ...
فقط به فرخ بگو بیاد کارتو ببینه :rose:

mary_1148

New Member
مرسي از حسن توجهت... منم با شما كاملآ موافقم..
فقط نظرم اين بود كه اگه گلدون روي ميز يا صندلي بود و روي زمين نبود حس بهتري داشت :green:

به هر حال اين كارتون هم عاليه و من خيلي خوشم اومد :oops:

آخرین ویرایش:

3D Art

Member
درود
من توقع داشتم ایده اصلیه کارت رو بیشتر توی توضیحات بولد کنی . . . چون خیلی از دوستان فکر میکنن این یک کار شبیه سازی معماری هست . . .
و چون ممکنه خیلی از دوستان دید بصریشون زیاد قوی نباشه با دو سه خط نوشتن در مورد کارت ایده اصلی رو به اون دوستان هم میگفتی . . .
میدونم که میتونی در مورد احساست به این کار و فضایی که میخواستی احساس بشه هزاران هزار حرف داری ولی نمیدونم چرا نگفتی . . . البته درستش اینه که چیزی نگی و ترجمه این اثر رو بگذاری بر عهده بینندگان . . . نمیدونم . . . ولی چون قبلا با هم در موردش صحبت کردیم میدونم برای تک تک المنت های درون صحنه و محل قرار گیریشون و حسی که میخوای داشته باشن با دقت کامل بررسی داشتی و میدونم کاملا هم میتونی از ایده خودت دفاع کنی این حرف ها رو زدم . . .
دوستان من حامد جان رو میشناسم و میدونم حداقل از من خیلی چیزا رو بیشتر میدونه چون واقعا پشتکار داره . تلاش میکنه و از همه مهمتر کم نمیاره . . . پس به نظر من خودش خواسته که لبه های کار نرم باشه . . . نور فضا یک مقدار نسبت به واقعیت نا متعادل تر باشه . . . چون اون حس نونرئال بودن و در عین حال رئال بودن رو میخواسته . . . و با ظرافت هر چه تمام تواناییش رو به معرض تماشا گذاشته . . .
همه کار ها که نباید کنتراست برابری داشته باشن . . .
نور توی همه کارها که نباید کاملا متعادل باشه . . .
و و و حامد این کارت با همه کارهات تفاوت داشت تفاوتی به اندازه تفاوت دنیای این نقاش با بقیه انسانها . . .
میدونم چقدر روی این کار زحمت کشیدی اگر تونستی یک رندر با رزولوشن A4 300dpi بگیر من میخوام این کارو چاپ کنم بزنم توی اتاقم چون واقعا هم ایده قوی و هم اجرای بسیار قوی داره (کمتر پیش میاد هر دو در کنار هم باشن . . .)و اینکه هر وقت میبینم یاد دوست گلم بیوفتم
سپاس
و پیشنهاد برای تاپ گالری
در ضمن مدل جعبه هم فدای یک تار سیبیلت :green:
با اجازت میزارم بچه ها هم اگر خواستن دانلود کنن . . .
98ndrfeba2n09g66gb2.jpg

http://hotfile.com/dl/133377697/2fcd4aa/c.zip.html

البته مپینگش مشکل داره ولی چون تا قبل از shell بازه میتونید درست کنید . . .

Hamed

Active Member
درود
من توقع داشتم ایده اصلیه کارت رو بیشتر توی توضیحات بولد کنی . . . چون خیلی از دوستان فکر میکنن این یک کار شبیه سازی معماری هست . . .
و چون ممکنه خیلی از دوستان دید بصریشون زیاد قوی نباشه با دو سه خط نوشتن در مورد کارت ایده اصلی رو به اون دوستان هم میگفتی . . .
میدونم که میتونی در مورد احساست به این کار و فضایی که میخواستی احساس بشه هزاران هزار حرف داری ولی نمیدونم چرا نگفتی . . . البته درستش اینه که چیزی نگی و ترجمه این اثر رو بگذاری بر عهده بینندگان . . . نمیدونم . . . ولی چون قبلا با هم در موردش صحبت کردیم میدونم برای تک تک المنت های درون صحنه و محل قرار گیریشون و حسی که میخوای داشته باشن با دقت کامل بررسی داشتی و میدونم کاملا هم میتونی از ایده خودت دفاع کنی این حرف ها رو زدم . . .
دوستان من حامد جان رو میشناسم و میدونم حداقل از من خیلی چیزا رو بیشتر میدونه چون واقعا پشتکار داره . تلاش میکنه و از همه مهمتر کم نمیاره . . . پس به نظر من خودش خواسته که لبه های کار نرم باشه . . . نور فضا یک مقدار نسبت به واقعیت نا متعادل تر باشه . . . چون اون حس نونرئال بودن و در عین حال رئال بودن رو میخواسته . . . و با ظرافت هر چه تمام تواناییش رو به معرض تماشا گذاشته . . .
همه کار ها که نباید کنتراست برابری داشته باشن . . .
نور توی همه کارها که نباید کاملا متعادل باشه . . .
و و و حامد این کارت با همه کارهات تفاوت داشت تفاوتی به اندازه تفاوت دنیای این نقاش با بقیه انسانها . . .
میدونم چقدر روی این کار زحمت کشیدی اگر تونستی یک رندر با رزولوشن A4 300dpi بگیر من میخوام این کارو چاپ کنم بزنم توی اتاقم چون واقعا هم ایده قوی و هم اجرای بسیار قوی داره (کمتر پیش میاد هر دو در کنار هم باشن . . .)و اینکه هر وقت میبینم یاد دوست گلم بیوفتم
سپاس
و پیشنهاد برای تاپ گالری
در ضمن مدل جعبه هم فدای یک تار سیبیلت :green:
با اجازت میزارم بچه ها هم اگر خواستن دانلود کنن . . .

سلام
درکل همه دوستان گلن...نظراتشون ارزشمند و محترم...اگر من یه روزی روی پله 4 رندرینگ وایستاده بودم تو منو به پله های 10 رسوندی...تو همیشه به من لطف داری...یه کلام ممنون افشین

علی یارت رفیقم

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
خسته نباشید.کار خیلی خوبی شده.من نکاتی که بنظرم می رسه ایناست البته می دونم که استادید خودتون اما اینهایی که بنظرم رسید از دید بصریه که یه آدم مبتدی داره می گه:اولیش در مورد یوویه که روی دیوار کشیده شده و یکم توی چشم می یاد و بعد و این dirt که خیلی مناسب دیوارها نیست.من معمولا موقع تکسچر به این فکر می کنم(موقع old کردن آبجکت)که عمر این بنا چقدره و با گذشت زمان چه اتفاقاتی ممکنه براش پیش اومده باشه در مورد این کار جنسه پایینه دیوار چیه اگه گچه شاید باید قسمتهایی از گج بری می ریخت شاید باید مقداری از رنگ دیوار هم ترک می خورد.برای سقف dirt لازم نبود چی پاشیده به سقف که اینجوری کثیف شده برای old شدن می تونستید توی گوشه ها تار عنکبوت بسازید. در کل از نظر حس کار خیلی قوی شده و واقعا تبریک می گم بهتون :rose:

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام

من اولین کاری بود که از شما میدیدم, اما با توجه به نمونه کار قبلی که تو چند تا پست قبل گذاشتید, پی بردم واقعا با کاراتون اون حسی رو که باید کار نشون بده رو, کامل نشون میدید, خوشحال میشم اگر آدرس بدید تا بقیه نمونه کارهاتون رو هم ببینم.

راستی من پیشنهاد تاپ گالری دارم

موفق باشید :rose:

Farrokh

Active Member
من همون اول که پست زدی کارتو دیدم و خیلی حال کردم باهاش
ولی آخر شب بود و نشد پست بزنم

من خیلی با هماهنگی داخل و خارج حال کردم توی این کار

کار رو می فرستم تاپ گالری :rose:

Hamed

Active Member
من همون اول که پست زدی کارتو دیدم و خیلی حال کردم باهاش
ولی آخر شب بود و نشد پست بزنم

من خیلی با هماهنگی داخل و خارج حال کردم توی این کار

کار رو می فرستم تاپ گالری :rose:

سلام
یک کلام فرخ ممنون

علی یارت

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار خیلی خوبی شده تبریک میگم. (تاپ گالری هم تبریک):rose:
دلم میخواست نوری که روی گلدون گذاشتی رو روی بوم نقاشی میزاشتی. حالا چرا دل بگیره؟! (اون همه هنر تو محیط هست مخصوصا اینکه بارون نشونه پاکیه ، چرا دل بگیره؟) (راستی گفتی هوا بارونیه دیگه؟) بازی با نورها خیلی خوب میتونست از کارت یه شاهکار هنری بسازه. قطرات بارون رو شیشه همیشه برام جذاب بوده اما اینجا نمیبینمشون. (روی شیشه انگاری اثرات کثیفی و گردوخاکه).
در کل کارت حس خوبی داره.
موفق باشی:rose:

Hamed

Active Member
سلام

دوستان لطف دارین فرشید...رضا...سعید...
کارام توی EVERMOTION درگیره رفتن گالری یا نه فعلا...ولی کار بعدیم مطمئنم یه راست میره تو BEST GALLERY و بازم مطمئنم تمام بچه های مجید انلاین رو با کارم خوشحال میکنم...:cool:

علی علی

poriaabaci

Member
سلام دوست جون تبریکات بیجه دارم برات امید وارم که اورموشنم بترکونی .....تکنیکت که حرف نداره صلیغه و تجربه هم که استاد مایی ولی یه جاهایی صلیغه شخصی هست که من با شارپ نس و تن رنکی کار و کنتراستت اصلا ارطبات بر قرار نکردم...که بازم میگم شخصی ا و چیزی از ارزش های شما کم نمیکنه

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
ببخشید نتونستم تیو وایژ بیام کار خیلی خوب و زیبایی شده تبریک..

خسته نباشی

max vray

کاربر VIP
سلام اقا حامد مرسی بابت کار خوبت واقعا جالب شده و زیبا
تاپ گالری حقت بود انشالله به مدارج بالاتر برسی
واسه ما اماتور ها هم دعا کن:)
(دیالوگت قرض میگیرم)
علی علی:rose:

آخرین ویرایش:

hesam_sn

کاربر VIP
یه نکته کوچیک به نظرم رسید درباره متریال شمع. اگر با متریال sss نساختی با اون باز. اینجوری نور توی شمع اصلا نرفته. اگر قسمت بالای شمع روشن تر میشد طبیعی تر در میومد:rose:

Hamed

Active Member
سلام

اشتباه نکنیم...متریال درست برای شمعvrayfastss2 ولی دیگه شرمنده اینجوری درموده بیشتر بلد نیستم...

علی علی

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایول حامد جان. تاپ گالری مبارکت باشه.
فقط من تنها چیزی که راضیم نکرد توی کارت متریال مبلت بود، وگرنه بقیه ی کار رو عالی از آب در آوردی.
راستی کاش به جای اون نقاشی یه نقاشی نیمه تموم رو بومت می ذاشتی. :green:
شاد باشی و موفق.

جدیدترین ارسال ها

بالا