من واقعا با همه چیزش حال کردم
دمت گرم ...
پیشنهاد برای تاپ گالری ...
فقط به فرخ بگو بیاد کارتو ببینه![]()
درود
من توقع داشتم ایده اصلیه کارت رو بیشتر توی توضیحات بولد کنی . . . چون خیلی از دوستان فکر میکنن این یک کار شبیه سازی معماری هست . . .
و چون ممکنه خیلی از دوستان دید بصریشون زیاد قوی نباشه با دو سه خط نوشتن در مورد کارت ایده اصلی رو به اون دوستان هم میگفتی . . .
میدونم که میتونی در مورد احساست به این کار و فضایی که میخواستی احساس بشه هزاران هزار حرف داری ولی نمیدونم چرا نگفتی . . . البته درستش اینه که چیزی نگی و ترجمه این اثر رو بگذاری بر عهده بینندگان . . . نمیدونم . . . ولی چون قبلا با هم در موردش صحبت کردیم میدونم برای تک تک المنت های درون صحنه و محل قرار گیریشون و حسی که میخوای داشته باشن با دقت کامل بررسی داشتی و میدونم کاملا هم میتونی از ایده خودت دفاع کنی این حرف ها رو زدم . . .
دوستان من حامد جان رو میشناسم و میدونم حداقل از من خیلی چیزا رو بیشتر میدونه چون واقعا پشتکار داره . تلاش میکنه و از همه مهمتر کم نمیاره . . . پس به نظر من خودش خواسته که لبه های کار نرم باشه . . . نور فضا یک مقدار نسبت به واقعیت نا متعادل تر باشه . . . چون اون حس نونرئال بودن و در عین حال رئال بودن رو میخواسته . . . و با ظرافت هر چه تمام تواناییش رو به معرض تماشا گذاشته . . .
همه کار ها که نباید کنتراست برابری داشته باشن . . .
نور توی همه کارها که نباید کاملا متعادل باشه . . .
و و و حامد این کارت با همه کارهات تفاوت داشت تفاوتی به اندازه تفاوت دنیای این نقاش با بقیه انسانها . . .
میدونم چقدر روی این کار زحمت کشیدی اگر تونستی یک رندر با رزولوشن A4 300dpi بگیر من میخوام این کارو چاپ کنم بزنم توی اتاقم چون واقعا هم ایده قوی و هم اجرای بسیار قوی داره (کمتر پیش میاد هر دو در کنار هم باشن . . .)و اینکه هر وقت میبینم یاد دوست گلم بیوفتم
سپاس
و پیشنهاد برای تاپ گالری
در ضمن مدل جعبه هم فدای یک تار سیبیلت
با اجازت میزارم بچه ها هم اگر خواستن دانلود کنن . . .
سلام
درکل همه دوستان گلن...نظراتشون ارزشمند و محترم...اگر من یه روزی روی پله 4 رندرینگ وایستاده بودم تو منو به پله های 10 رسوندی...تو همیشه به من لطف داری...یه کلام ممنون افشین
علی یارت رفیقم
من همون اول که پست زدی کارتو دیدم و خیلی حال کردم باهاش
ولی آخر شب بود و نشد پست بزنم
من خیلی با هماهنگی داخل و خارج حال کردم توی این کار
کار رو می فرستم تاپ گالری![]()