خسته نباشی قشنگ شده فقط کاش شیدر مبل اینجوری نمیشد یکم بی حس شده ولب باقی چیزه ها خوبه و عالی کار شدن
خسته نباشی
خیلی زیبا شده
منم با بهزاد موافقم
به نظرم روشنایی داخل نسبت به بیرون کمتره (البته من زیاد از 3دی سر در نمیارم شاید) فقط چون علاقه ی زیادی به کار دوستان دارم نظر میدم
موفق باشید
سلام. مرسی از بابت کار خیلی خوب
نقاط قوت زیادی داره
- تکسچر فوق العاده.معلومه وقت گذاشتی و با ظرافت تمام کار کردی
- نور پردازی خیلی خوب.خلق یه فضای تاریک در عین حال روشنی بیرون و لامپ های داخل اتاق
- انتخاب زاویه خیلی مناسب و خوب
- بک گراند واقعا عالی ونکته جالب تر هم خوانی کامل نور بیرون و فضای داخل
نقد- ( اگه بر طرف بشه پیشنهاد برای تاپ گالری )
- فضا کدر شده و مطمئنا به خاطر color mapping هست.یه مقدار گاما رو کمتر کن و یه جوری به کار کنتراست بده
- فیلتر antialias رو روی cutmul rom یا مایکل نتراوالی بزار.الان روی area هست
بهت تبریک میگم.
منم بر عکس دوستان باهات در مورد شارپنس اش موافقم.کنتراست و شارپنس اش العان میزونه کاملن.و حس غمگینانه و وهم الودی میده که خیلی دوس دارم
بر خلاف دیوارها و اطراف پنجره ها زیادی تمیزن.یکم رد آب و گل روش بیاد( با توجه به هوای بیرون) و فقط قسمتش تمیز باشه که مشخص باشه نقاش ازونجا بیرونو نگاه می کرده و نقاشی می کرده و شیشه ی چراغ سقف یکم ضخیم تر بشه اون موقع پیشنهاد باسه تاپ گالری
موفق بباشی
سلام آقا حامد شما كارت واقعآ عاليه منم مبتدي تر از اونم كه بخوام كارتو نقد كنم
حسي رو كه مي خواستي خيلي خوب القا كردي ولي نمي دونم چرا جاي گلدون گل عذابم ميده .. توي يه چنين فضاي هنري( و دلگيري) انگار بهش بي توجهي شده.. (اونم گلي با اين طراوت).. اگه روي ميزي چيزي بود بهتر بود
مرسي از اينكه اينقدر اكتيو و باحالين
کار خوبی شده فقط به نظرم نور چراغ زمانی که نور از بیرون میاد و هنوز روشنایی بیرون هست نباید به طور کامل دیده بشه