بی بی کد پشت این پنجرها دل میگیره...

Hamed

Active Member
سلام
این کاره جدیدام امیدوارم خشتون بیاد و لازم به ذکر از تمامی دوستانی که توی wip نظر دادن تشکر کنم بخصوص استاد بزرگم افشین و بابت مدل کارتون تشکر.
3ds max,vray,cs5

علی علی

آخرین ویرایش:

sh1 graphic

Well-Known Member
خسته نباشی
خیلی زیبا شده
منم با بهزاد موافقم
به نظرم روشنایی داخل نسبت به بیرون کمتره (البته من زیاد از 3دی سر در نمیارم شاید) فقط چون علاقه ی زیادی به کار دوستان دارم نظر میدم
موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. مرسی از بابت کار خیلی خوب
نقاط قوت زیادی داره
- تکسچر فوق العاده.معلومه وقت گذاشتی و با ظرافت تمام کار کردی
- نور پردازی خیلی خوب.خلق یه فضای تاریک در عین حال روشنی بیرون و لامپ های داخل اتاق
- انتخاب زاویه خیلی مناسب و خوب
- بک گراند واقعا عالی ونکته جالب تر هم خوانی کامل نور بیرون و فضای داخل

نقد- ( اگه بر طرف بشه
پیشنهاد برای تاپ گالری )
- فضا کدر شده و مطمئنا به خاطر color mapping هست.یه مقدار گاما رو کمتر کن و یه جوری به کار کنتراست بده
- فیلتر antialias رو روی cutmul rom یا مایکل نتراوالی بزار.الان روی area هست
بهت تبریک میگم.

Hamed

Active Member
خسته نباشی
خیلی زیبا شده
منم با بهزاد موافقم
به نظرم روشنایی داخل نسبت به بیرون کمتره (البته من زیاد از 3دی سر در نمیارم شاید) فقط چون علاقه ی زیادی به کار دوستان دارم نظر میدم
موفق باشید

سلام

ممنون از وقتی که گذاشتی...به نظرم کمی داری اشتباه میکنی شما...روشنایی بیرون همیشه 8 یا 9 برابر داخله...شاید من اشتباه یاد گرفتم...ولی در کل منت گذاشتی:rose::rose::rose:

علی یارت

Hamed

Active Member
سلام. مرسی از بابت کار خیلی خوب
نقاط قوت زیادی داره
- تکسچر فوق العاده.معلومه وقت گذاشتی و با ظرافت تمام کار کردی
- نور پردازی خیلی خوب.خلق یه فضای تاریک در عین حال روشنی بیرون و لامپ های داخل اتاق
- انتخاب زاویه خیلی مناسب و خوب
- بک گراند واقعا عالی ونکته جالب تر هم خوانی کامل نور بیرون و فضای داخل

نقد- ( اگه بر طرف بشه پیشنهاد برای تاپ گالری )
- فضا کدر شده و مطمئنا به خاطر color mapping هست.یه مقدار گاما رو کمتر کن و یه جوری به کار کنتراست بده
- فیلتر antialias رو روی cutmul rom یا مایکل نتراوالی بزار.الان روی area هست
بهت تبریک میگم.

سلام

عارف گلم خوبی دادشم
ممنون که وقت گذاشتی:rose::rose::rose:
یه نکته بگم...نه کدر شدن فضا به خاطر مه به کار رفته در کل صحنست(چون کمی خاکستری رنگه) که من مخصوصا گذاشتم و برای رال کردن سایه وقتی داریم از TYPE REINHARD برایCOLOR MAPPING استفاده میکنیم با پایین آوردن BURN VALUE میتونی یه بلانسی به کار اضافه کنی که خیلی بهتر تا گامای 2.2 از دست بدی....
میدونی عارف گزینه هایCUTMUL ROM یه جورایی میشه گفت به تناسب کار دقت محیط و کارای سیستم خیلی ربط پیدا میکنه ولی در کل عارف گلم AREA برای 90% کارها عالیه و بازدهی بالای داره...من لذت می برم ازاین نقدات جیگرم...
من همین الان از EVERMOTION یه پیشنهادی برام اومد که خودش یه دنیا گالری بود این کارم اگر لایق باشه میره تاپ گالری اگرم نه که خوشحال میشم چند نفر از کار منه بی سواد لذت بردن مثله تو افشین فرخ فرشید بهزاد سویل و...در کل خیلی حال کردم عارف گلم باریک...

علی یارت

استاد بزرگ عالی کار کردی من که هیچ مشکلی نمی بینم
خیلی هنرمندانه شده رئال رو هم رد کردی مثل عکس های هنری شده با اجازت کارتو می ذارم رو بگگراند لپ تابم
واقعا حس نوستالژیکی داره old home
واسه Smoke room هم حرف نداره
شباش خیلی ترسناکه
واقعا هنرمندانه
پبشنهاد واسه تاپ گالری

E-power

کاربر متخصص
سلام حامد جان . زیبا شده :rose:
.
همه چی خوبه . آهررین :green:
.
فقط به نظرم اگه دیوار اون قسمت های سفید رنگ یه مقدار رفلکت داشته باشه البته با کنترل مپ
دیگه عالی میشه.
.
راستش اول که کارتو دیدم اصلا اون چراغ مطالعه به چشمم نیومد اصلا دیده نمیشد.داشتم فکر میکردم
نور اون قسمت چرا این شکلیه :green:
اگه زاویه شو عوض کنی به سمت جعبه و اون میز کوچیک به نظرم بهتر میشه .
.
اون قسمت های شیشه ای چراغ سقف زیاد جالب نشده.
.
البته الان هم کارت عالیه :wink:
.
موفق باشی

آخرین ویرایش:
سلام
منم میخوام گیر بدم به طرحت آقا تنهای گیری که میتونم بدم اینکه بسیار بسیار عالی و فضا کاملا دلگیرانه هست :lol::rose:من هر وقت این کارتو میبینم دلم میخواد خودکشی کنم
نه فایده نداره گیرو بدم و بعد .....میگم با مبله راحت نیستم نمیدونم چرا؟!!!((الفرار)):snap:

Mandana

Active Member
منم بر عکس دوستان باهات در مورد شارپنس اش موافقم.کنتراست و شارپنس اش العان میزونه کاملن.و حس غمگینانه و وهم الودی میده که خیلی دوس دارم
بر خلاف دیوارها و اطراف پنجره ها زیادی تمیزن.یکم رد آب و گل روش بیاد( با توجه به هوای بیرون) و فقط قسمتش تمیز باشه که مشخص باشه نقاش ازونجا بیرونو نگاه می کرده و نقاشی می کرده و شیشه ی چراغ سقف یکم ضخیم تر بشه اون موقع پیشنهاد باسه تاپ گالری:rose:
موفق بباشی

Hamed

Active Member
منم بر عکس دوستان باهات در مورد شارپنس اش موافقم.کنتراست و شارپنس اش العان میزونه کاملن.و حس غمگینانه و وهم الودی میده که خیلی دوس دارم
بر خلاف دیوارها و اطراف پنجره ها زیادی تمیزن.یکم رد آب و گل روش بیاد( با توجه به هوای بیرون) و فقط قسمتش تمیز باشه که مشخص باشه نقاش ازونجا بیرونو نگاه می کرده و نقاشی می کرده و شیشه ی چراغ سقف یکم ضخیم تر بشه اون موقع پیشنهاد باسه تاپ گالری:rose:
موفق بباشی

سلام
خانوم شرمنده کردین وقت گذاشتین...یک دنیا تشکر...اره منم با پنجره موافقم با توجه به گفته های شما و بعضی از نکتات. من یه رندر جدید تا آخر امشب آپ میکنم...واقعا نکات ظریفی رو اشاره کردین...حق با توست...یعنی شماست...:rose::rose::rose:

علی علی

mary_1148

New Member
سلام آقا حامد شما كارت واقعآ عاليه :)منم مبتدي تر از اونم كه بخوام كارتو نقد كنم
حسي رو كه مي خواستي خيلي خوب القا كردي ولي نمي دونم چرا جاي گلدون گل عذابم ميده .. توي يه چنين فضاي هنري( و دلگيري) انگار بهش بي توجهي شده.. (اونم گلي با اين طراوت).. اگه روي ميزي چيزي بود بهتر بود
مرسي از اينكه اينقدر اكتيو و باحالين :rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کار خوبی شده فقط به نظرم نور چراغ زمانی که نور از بیرون میاد و هنوز روشنایی بیرون هست نباید به طور کامل دیده بشه

Hamed

Active Member
سلام آقا حامد شما كارت واقعآ عاليه :)منم مبتدي تر از اونم كه بخوام كارتو نقد كنم
حسي رو كه مي خواستي خيلي خوب القا كردي ولي نمي دونم چرا جاي گلدون گل عذابم ميده .. توي يه چنين فضاي هنري( و دلگيري) انگار بهش بي توجهي شده.. (اونم گلي با اين طراوت).. اگه روي ميزي چيزي بود بهتر بود
مرسي از اينكه اينقدر اكتيو و باحالين :rose:

سلام
من از شما که اسمتون رو نمیدونم واقعا ممنونم چون توی کار قبلی بنده هم اگر اشتباه نکنم شما پست داده بودین ممنون دوتا نکته کوچیک بگم
1 - شما واقعا کارت درسته و درکت از نقد انقدر بالاست که این حرف رو میزنی که من مبتدی تر از اونیم که بخوام کارتو نقد کنم...این خودش یعنی اینکه خوب میبینی کارارو و جایه تقدیر داره حرفت:rose::rose::rose:
2 - دقت کن همونن جور که گفتی تنها جسم با طراوت صحنه همون گله و تنها موجوده زنده و دارایه صحنه اون گل...و اون نقاش برای حس گرفتن از اون گل توی این فضایی خسته الهام میگره...نمیخوام رمانتیک بگم...:lol:ولی من طرز تفکرم برای ساخت این صحنه همین بوده...

علی یارشما

Hamed

Active Member
کار خوبی شده فقط به نظرم نور چراغ زمانی که نور از بیرون میاد و هنوز روشنایی بیرون هست نباید به طور کامل دیده بشه

سلام
تو همیشه به من لطف داری یه نگاهی به اینا بنداز...حجمشون زیاده نمیشه بقیشو آپ کرد...
ممنون ازت که وقت گذاشتی:rose::rose::rose:

علی یارت

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام
اینم رندر جدید سعی کردم که کمی حالت گچ نم خورده رو تدایی(روی تکسچرها) کنه بعضی از جاها و در ضمن پنجرها کمی کثیف و گلی تر شد...دیگه دارم کور میشم...:cry:
ممنون از ماندانا خانوم با این پیشنهادش برای بهتر شدنه این کار واقعا ممنون:rose::rose::rose:

علی علی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا