پست الكترونيكي فارسي 2

iranexplorer.net

Active Member
اینجا صحبت پست الکترونیک " فارسی" هست... یعنی احتیاج به فارسی بودن محیط نه استفاده از Hivemail. ما ماه ها وقت صرف کردیم تا این پروژه فارسی به اتمام رسید. حالا توقع دارید رایگان در اختیار ملت قرار بدیم؟ شما هم برین کار خودتون رو انجام بدین و اینجا برای کسی تعیین تکلیف نکنید...

این دیگه چه جور بحث هایی هست اینجا مطرح میشه دیگه؟! اینا رو کی راه میده اینجا؟!

:!:

ایران اکسپلورر

iranexplorer.net

Active Member
persian_cowboyx گفت:
اينجا رو كي به ما راه ميده فضوليش به تو نرسيده
اين يكي به مجيد اقا ربط داره

به هرحال حضور من در اینجا بخاطر بحث های بیهوده با شما نیست.. کار من اینجا چیز دیگه ای هست... شما هم هرجوری دوست داری عمل کن! اما درست صحبت کن و احترام خودتو نگه دار که قانون شماره یک این انجمن هست.

ببين اگه تو احترام نگه داشتي ما هم نگه ميداريم؟

اين كار نصب Hivemailتو در سايت با برداشتن كپي رايت
اسمش رو چي ميزاري؟
من ميزارم دزدي
:?: :?: :?:

oxygenws

Active Member
دوست عزیز..... تا اینجایی که من خوندم، این hivemail باز متن نیست و سورس کد شده می ده و باز کردن اون کد کار ساده ای نیست (تقریبا غیر ممکنه)
فکر کنم جناب iranexplorer فقط در استفاده از عکس های بقیه فعالیت داشتند. چه بهتر بود که از خودتون خلاقیت نشون می دادید، چه در طراحی سایتتون و چه در طراحی این بخش ایمیل. (امیدوارم حرفهای منو جسارت ندونید)

موفق باشید، امید

iranexplorer.net

Active Member
oxygenws گفت:
دوست عزیز..... تا اینجایی که من خوندم، این hivemail باز متن نیست و سورس کد شده می ده و باز کردن اون کد کار ساده ای نیست (تقریبا غیر ممکنه)
فکر کنم جناب iranexplorer فقط در استفاده از عکس های بقیه فعالیت داشتند. چه بهتر بود که از خودتون خلاقیت نشون می دادید، چه در طراحی سایتتون و چه در طراحی این بخش ایمیل. (امیدوارم حرفهای منو جسارت ندونید)

موفق باشید، امید

همه صاحب نظر شدند... 8)

ببين اگه تو احترام نگه داشتي ما هم نگه ميداريم؟

اين كار نصب Hivemailتو در سايت با برداشتن كپي رايت
اسمش رو چي ميزاري؟
من ميزارم دزدي

Salar

Active Member
ولی فارسی کردنش هم کار لازم داره...یه طرفه قضاوت نکن...ولی بنظرم باید كپي رايت رو رعایت کرد...
مثلا همینجا...

قدرت اين انجمنها در استفاده از برنامه phpBB 2.0.6 ميباشد. ساخت تمپليت انجمنها و فارسي سازي آن توسط سايت مجيد آنلاين انجام شده است.

==========

موفق باشید و لطفآ کاری نکنید که این تاپیک رو قفل کنن....

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بهتره به كسي تهمت نزنيد...

من قصد طرفداري از هيچ كدوم از كاربرا رو نداردم... اما خود ما كدوم برناممون لايسنس داره و واقعا خريداري شده ؟! همين ويندوزي كه استفاده ميكنيم خريداري شده؟!

سمبل عزيز يك سوال كرد و ايران اكسپلورر جواب ايشون رو داد حالا اينكه چرا كپي رايت نداره سوال اين تاپيك نبود...
ضمنا فراموش نكنيد كه اينها زحمت كشيدن و فارسي كردن.. با لحن خيلي بهتر ميشه تذكر داد كه اينطوري دلسرد هم نشن .. با اين كار باعث ميشيم كه رشد برنامه هاي فارسي كم كم متوقف بشه.. در حالي كه با يك صحبت ساده و تذكر معمولي ميشه جلو همه چيز رو گرفت
اين حرفها رو براي اين زدم كه ميدونم كار فارسي سازي و تصحيح يك برنامه به زبان فارسي چقدر زحمت داره... حالا اگر كسي اشتباهي انجام داده بايد بصورت صحيح به اون تذكر داد..

ضمنا اين نامه به عنوان تذكر به تمامي دوستاني هستش كه در اين تاپيك شركت كردند لطفا بحث را خارج از موضوع نكنيد.

موفق باشيد

مجيد

Harry

New Member
نه حوصله ي بحث دارم نه وقتش رو!
ولي بايد شما بدونين كه 99% برنامه هاي تحت وب سورس بازن حتي اگه واقعا OpenSource نباشن دسترسي به سورس كدشون هست.
حرف من به شخصه اين نيست كه چرا نميدين به مردم مجاني و هيچ دليلي هم براي حسادت ندارم چون خيلي از كسا همينجا ميدونن من كيم واسه چه شركتهاي كار كردم و الان تو سن 19 سالگي كجام و خوشبختانه با زحمتهاي خودم اونقد وضعم خدا رو شكر خوب هست كه مثلا همين هايوميل بدون استفاده روي هاردم افتاده باشه .
به هر حال انگار همه جا بايد نشون بديم ايراني ها كين...

موفق باشين

oxygenws

Active Member
Harry جان... من که نفهمیدم با این صحبت ها دوست داشتی به چه نتیجه ای برسی... می تونی بیستر توضیح بدی؟
مرسی :)

sambol

Active Member
بابا ما يه سوال پرسيديم عجب الم شنگه اي به پا شد. بابا بي خيال شيد ديگه واقعا اين جور كارا از شما ها بعيده . بابا قاصدك جون يه ضره زودتر پيدا مي شدي ديگه به قول بچه ها دمت سشوار :) اقا اگه اين رو به ما بدي لطف كردي دسدت درد نكنه .

oxygenws

Active Member
بابا ما که هزار تا وب میل توپ داریم..... همش هم مجانیه.
به عنوان مثال -> www.oxygenws.com/mail

مهم اینا نیست... مهم یه کنترل پنل درست و حسابی برای ثبت شدن یک ایمیل هستش که هیچ کدوم از این وب میل هایی که من سراغ دارم ندارش!!

البته نوشتن اون هم چندان کار خارق العاده ای نیست... فقط مهم اینه که یکی وقت کنه و بنویسش!!! (اگه وقت شد حتما می نویسم)

موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا