افزونه 1 پرینت در Epigraph StringGrid

9up

Active Member
سلام خدمت دوستان

این فایلی رو که پیوست کردم نمونه مثالیه که خود Epigraph برای آموزش پلاگین تهیه کرده.

حالا چطور میتونم از این صفحه به همین شکل پرینت بگیرم؟
و یا اینکه اونو با فرمت Doc ذخیره کنم؟

ممنونم.

پیوست ها

• Epigraph 2.7.0.0-Objective StringGrid.rar
    281.2 کیلوبایت · بازدیدها: 42

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
برای اینکار باید از صفحه با پلاگین های موجود یه عکس بگیرید و بعد از اون پرینت بگیرید

یا به فایل اچ تی ام ال تبدیل و بعد پرینت بگیرید

برای تبدیل به فایل Doc هم به همین شکل باید تک تک سطر ها رو بخونید و با پلاگین به فرمت مورد نظر تبدیلش کنید

• Like
Reactions: 9up

9up

Active Member
عکس گرفتن که کار معقولی نیست. ابتدایی ترین مشکل اینه که اگر 200 تا رکورد داشته باشیم اونوقت StringGrid شامل چندین صفحه میشه که با اسکرول قابل مشاهدست. و دوم کیفیت کار مهمه که با عکس اصلا جالب در نمیاد.
اما در مورد تبدیل به HTML و پلاگینهای مربوط توضیح بدین ممنون میشم.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
در مورد پرینت، دستمون تو بیلدر واقعا بسته است و زیاد نمیشه کاری کرد در مورد HTML هم شما باید هر سطر رو توی خانه هایی از جدول لود کنید و بعدش ازش پرینت بگیرید من قبلا توی نمونه مثال های کاربا دیتابیس SQLite به این شکل کار کردم میتونید برید دانلود و ببینید

• Like

m javad

کاربر متخصص
بهترین روش فعلا همون اچ تی ام ال هست. اگر خواستید تا نمونه بزارم براتون

• Like

9up

Active Member
من یه نمونه از رسم جدول در html پیدا کردم. اما کدهاش برام مبهمه.
و اگه شما یه مثال بهتر و ساده تر دارید بزارید.

متنهایی که در پلاگین Epigraph استفاده میشه ستونیه. یعنی برای نمایش در پلاگین به صورت ستونی فراخوانی و نشون میده.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

پیوست ها

• Table Maker.rar
    1,010 بایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

9up

Active Member
سلام.
مثال از این به بهتر نمیشد. واقعا عالی بـــــــــــــــــود.
دستت درد نکنکه.

چندتا سوال:
1- نوع فونت و سایز اون رو در پرینت چطور عوض کنم؟
2- وقتی پرینت میگیرم در پایین صفحه تاریخ و آدرس فایل رو میزنه. چطور این رو حذف کنم؟

3-در پلاگین Epigraph وقتی با کد Sel_Cell سطر جدول رو لنتخاب می کنیم و یا به با کیلک انتخاب میشه، چطور میشه که رنگ اون سطر رو عوض کرد؟ یعنی روی هر سطر که کلیک میشه رنگکش عوض بشه؟ آیا این قابلیت وجود داره یا نه؟
4-در پلاگین منظور از Handler چیست و کاربردش رو توضیح بدین.

متشکرم.

پیوست ها

• Epigraph 2.7.0.0-Print for StringGrid.rar
    497.6 کیلوبایت · بازدیدها: 29

m javad

کاربر متخصص
نوع فونت و سایز اون رو در پرینت چطور عوض کنم؟
اگر دیده باشید من کنار اون فایل htm یه فایل PStyle.css گذاشتم و دارم اطلاعات رنگ ، فونت و کلا استایل جدول و ... رو از توی اون تنظیم میکنم. ( فایل امبد شده و باید اون رو تغییر بدید )
برای مثال توی قسمت :
.Font_Tahoma {
FONT-FAMILY: Tahoma, Nazanin, Homa, 'Arial (Arabic)'; COLOR: #a40f0f; FONT-SIZE: 9pt
}
و سایر قسمت ها به ترتیب اولویت خواندن فونت برای فایل تعریف میشه ، همچنین اندازه اون هم قابل تغییر هست که برای قسمتهای مختلف در جاهای مختلف اومده. پس با تغییر اونها میتونید به هدفتون برسید.
همچنین رنگ سطرها و پهنا و ارتفاع و ...همه توی این فایل قابل تنظیم هستند.

وقتی پرینت میگیرم در پایین صفحه تاریخ و آدرس فایل رو میزنه. چطور این رو حذف کنم؟
شما دارید یه فایل html رو با دستور چاپ بروزر ، چاپ میگیرید. اون تاریخ و آدرس صفحه به طور اوتوماتیک باقی میمونه. پس بهترین راه تبدیل فایل نهایی htm به فایل pdf هست. مبدلهاش تو نت زیاد هست و کار هم باهاش راحت. پس پیشنهاد من همین هست.

در پلاگین Epigraph وقتی با کد Sel_Cell سطر جدول رو لنتخاب می کنیم و یا به با کیلک انتخاب میشه، چطور میشه که رنگ اون سطر رو عوض کرد؟ یعنی روی هر سطر که کلیک میشه رنگکش عوض بشه؟ آیا این قابلیت وجود داره یا نه؟
اگر منظورتون این هست که رنگ اون به رنگهای مختلف مثلا زرد یا قرمز و ... تبدیل بشه، خیر وجود نداره
ولی اگر تمایل دارید که رنگ اون به رنگ select ویندوز که آبی هست تبدیل بشه بله این امکان وجود داره. باید توی قسمت Option مقدار DrawFocusSelected رو برابر 1 قرار بدید. (توی دمو وجود داره)
در ضمن میتوند حالت sel رو برای دو حالت تنظیم کنید که هم به صورت سطر انتخاب کنه و هم به صورت سلول ( پارامتر RowSelect که میتونه 1 یا 0 باشه)

در پلاگین منظور از Handler چیست و کاربردش رو توضیح بدین.
توی مثالی که گذاشتم اگر توی سطر های پایین تر که خالی هست چیزی تایپ کنید خواهید دید که برنامه تا اون سطر ، در ستون اول شماره ها رو مینویسه
این کار توسط handler صورت میگیره
در حقیقت این قسمت از پلاگین برای مواردی هست که کاربر توی پلاگین چیزی رو مینویسه و یا روش کلیلک میکنه و ...
به وسیله این اسکریپت اطلاعات برای برنامه فرستاده میشه تا بشه کارهای لازم انجام بشه
مثلا اگر بخواهید زمانی که توی سلول ها چیزی تایپ شد، سلولس انتخاب میشه یا روی قسمتی از اون کلیلک میشه ، کاری رو انجام بدید باید از این اسکریپت استفاده کنید.
به مثالهای پلاگین توجه کنید تا کاربرد Handler رو بهتر متوجه بشید. توی راهنمای پلاگین قسمت List of Handler رو هم ببینید.
موفق باشید

آخرین ویرایش:

9up

Active Member
آره. تو قسمت پرینت پرویو بریم تو تنظیماتش میشه Hide کرد اونارو.
من می خواستم اتوماتیک بشه که ظاهرا نمیشه.

البته یه بار تنظیم بشه تا آخر میمونه، پس مشکلی نیست که بخوایم زیاد دربندش باشیم.

متشکرم از جواب شما و هم جناب m javad

m javad

کاربر متخصص
آره. تو قسمت پرینت پرویو بریم تو تنظیماتش میشه Hide کرد اونارو.
من می خواستم اتوماتیک بشه که ظاهرا نمیشه.

از توی رجیستری و این آدرس میتونید حذفش کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\PageSetup

تمام تنظیمات رو داره (به نظرم بهتر هست قبل از پرینت تنظیمات رو به حالت مورد نظر تغییر بدید و بعد از پرینت به حالت اول بازگردونید)
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا