نوع فونت و سایز اون رو در پرینت چطور عوض کنم؟
اگر دیده باشید من کنار اون فایل htm یه فایل PStyle.css گذاشتم و دارم اطلاعات رنگ ، فونت و کلا استایل جدول و ... رو از توی اون تنظیم میکنم. ( فایل امبد شده و باید اون رو تغییر بدید )
برای مثال توی قسمت :
.Font_Tahoma {
FONT-FAMILY: Tahoma, Nazanin, Homa, 'Arial (Arabic)'; COLOR: #a40f0f; FONT-SIZE: 9pt
}
و سایر قسمت ها به ترتیب اولویت خواندن فونت برای فایل تعریف میشه ، همچنین اندازه اون هم قابل تغییر هست که برای قسمتهای مختلف در جاهای مختلف اومده. پس با تغییر اونها میتونید به هدفتون برسید.
همچنین رنگ سطرها و پهنا و ارتفاع و ...همه توی این فایل قابل تنظیم هستند.
وقتی پرینت میگیرم در پایین صفحه تاریخ و آدرس فایل رو میزنه. چطور این رو حذف کنم؟
شما دارید یه فایل html رو با دستور چاپ بروزر ، چاپ میگیرید. اون تاریخ و آدرس صفحه به طور اوتوماتیک باقی میمونه. پس بهترین راه تبدیل فایل نهایی htm به فایل pdf هست. مبدلهاش تو نت زیاد هست و کار هم باهاش راحت. پس پیشنهاد من همین هست.
در پلاگین Epigraph وقتی با کد Sel_Cell سطر جدول رو لنتخاب می کنیم و یا به با کیلک انتخاب میشه، چطور میشه که رنگ اون سطر رو عوض کرد؟ یعنی روی هر سطر که کلیک میشه رنگکش عوض بشه؟ آیا این قابلیت وجود داره یا نه؟
اگر منظورتون این هست که رنگ اون به رنگهای مختلف مثلا زرد یا قرمز و ... تبدیل بشه، خیر وجود نداره
ولی اگر تمایل دارید که رنگ اون به رنگ select ویندوز که آبی هست تبدیل بشه بله این امکان وجود داره. باید توی قسمت Option مقدار DrawFocusSelected رو برابر 1 قرار بدید. (توی دمو وجود داره)
در ضمن میتوند حالت sel رو برای دو حالت تنظیم کنید که هم به صورت سطر انتخاب کنه و هم به صورت سلول ( پارامتر RowSelect که میتونه 1 یا 0 باشه)
در پلاگین منظور از Handler چیست و کاربردش رو توضیح بدین.
توی مثالی که گذاشتم اگر توی سطر های پایین تر که خالی هست چیزی تایپ کنید خواهید دید که برنامه تا اون سطر ، در ستون اول شماره ها رو مینویسه
این کار توسط handler صورت میگیره
در حقیقت این قسمت از پلاگین برای مواردی هست که کاربر توی پلاگین چیزی رو مینویسه و یا روش کلیلک میکنه و ...
به وسیله این اسکریپت اطلاعات برای برنامه فرستاده میشه تا بشه کارهای لازم انجام بشه
مثلا اگر بخواهید زمانی که توی سلول ها چیزی تایپ شد، سلولس انتخاب میشه یا روی قسمتی از اون کلیلک میشه ، کاری رو انجام بدید باید از این اسکریپت استفاده کنید.
به مثالهای پلاگین توجه کنید تا کاربرد Handler رو بهتر متوجه بشید. توی راهنمای پلاگین قسمت List of Handler رو هم ببینید.
موفق باشید