پرینتر جهت چاپ پشت سی دی cd

sadaf_online

New Member
یه پرینتر می خوام که بتونم باهاش لیبل سی دی هتمو چاپ کنم
کسی می تونه منو راهنمایی کنه که چی بگیرم و از کجا؟

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام دوست من. قطعاً گزینه های مختلفی وجود داره ولی شش ماه پیش که خودم دنبال همچین پرینتری بودم، نهایتاً پرینتر Canon ip 5300 رو خریدم. کارش حرف نداره. هم سریعه و هم مصرفش واقعاً مناسبه. کارتریج هاش هم با قیمت پایین براحتی گیر میاد.
برای سی دی یا دی وی دی هم باید نوع پرینتیبل (Printable) بخری. سفید رنگ هستن. اینجوری میتونی مستقیماً طرحت رو روی سی دی چاپ کنی.

موفق باشی دوست من.

essi_star

New Member
استفاده از پرینتر برای چاپ روی سی دی علیرغم اینکه هزینه اولیه کمی داره ولی در طول استفاده با مشکلات زیادی روبرو می شه
اول اینکه برای چاپ به سی دی مخصوص نیاز دارید
یکی دیگه از این مشکلات اینکه به سادگی رنگ رو سی دی پاک می شه و برای جلوگیری از پاک شدن رنگ ها حتما باید یه لایه یو وی بکشی که پیدا کردن جایی که این کارو برات انجام بده کار ساده ای نیست.
برای شارژ کارتریج اون هزینه نسبتا بالا هست
و دیگه اینکه در صورتی که به طور مرتب از پرینتر استفاده نکنی هد پرینتر خراب میشه و پس از مدتی باعث نشتی جوهر می شه
و . . . مشکلاتی هستند که با خرید پرینتر به اونها بر خورد می کنی
چرا راه های دیگه رو واسه تهیه لیبل امتحان نمی کنی؟

mohamad_sina

New Member
من خودم شخصا واسه تهیه لیبل از یه بسته مخصوص تهیه لیبل استفاده میکنم و خیلی هم ازش راضی هستم

که شامل نرم افزار فارسی برای طراحی لیبل هست که امکانات خوبی داره
خیلی ساده هست کار کردن باهاش خیلی راحته فارسی روهم خیلی خوب ساپورت می کنه، می تونی تصاورت رو ویرایش کنی و از این قبیل کارا، آخرکار هم می تونی طرحت رو ذخیره کنی یا رو کاغذ مخصوص لیبل چاپ کنی

بعد از اینکه لیبل آماده شد میتونی با دستگاهی که تو بسته هست و مخصوص برش لیبله برش بدی

ضمنا برای راحتی کاردر چسباندن لیبل پشت سی دی یه ابزاری داره که خیلی ساده لیبل رو در مرکز سی دی بادقت بالا می چسبونه

اگه اطلاعات دقیق تری بخوای می تونی از سایتش ببینی http://www.CDM.ir

sadaf_online

New Member
من خودم شخصا واسه تهیه لیبل از یه بسته مخصوص تهیه لیبل استفاده میکنم و خیلی هم ازش راضی هستم

که شامل نرم افزار فارسی برای طراحی لیبل هست که امکانات خوبی داره
خیلی ساده هست کار کردن باهاش خیلی راحته فارسی روهم خیلی خوب ساپورت می کنه، می تونی تصاورت رو ویرایش کنی و از این قبیل کارا، آخرکار هم می تونی طرحت رو ذخیره کنی یا رو کاغذ مخصوص لیبل چاپ کنی

بعد از اینکه لیبل آماده شد میتونی با دستگاهی که تو بسته هست و مخصوص برش لیبله برش بدی

ضمنا برای راحتی کاردر چسباندن لیبل پشت سی دی یه ابزاری داره که خیلی ساده لیبل رو در مرکز سی دی بادقت بالا می چسبونه

اگه اطلاعات دقیق تری بخوای می تونی از سایتش ببینی http://www.cdm.ir

سلام
از راهنمایی شما استفاده کردم، بسته خیلی خوبی بود و به راحتی با دستگاه کار کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا