پرژين وب مستر هك شد!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
roteil جان خيلي حال ميكني با EXPLOITهايي كه توي اينترنت ريخته به سايت مردم نفوذ ميكني؟ :roll:

مجيد

oxygenws

Active Member
در مورد بی فرهنگی بعضی دوستان واقعا متاسفم!!
phpNUKE دارای باگ هست، مثل هر برنامهء دیگه ای، ولی خوبیش اینه که "متن آزاد" هستش و این باگ ها پیدا می شه و زود رفع می شه مثل خیلی از سیستم های بسته نیست که براش یه ویروس می نویسند (مثل همین MyDOOM) که کل دنیا رو آلوده می کنه!!!
به هر حال.... در دنیای "متن آزاد" به روز بودن خیلی مهمه و مسئولین سایت ها که از بسته های آمادهء متن آزاد استفاده می کنند، باید این رو در نظر بگیرند.

موفق باشید، امید

iwd_admin

Member
قانون شماره 9) مباحث مربوط به Hack (از ديد منفي) و مسائلی که باعث آزار و اذیت دیگران شود اکیداً در سایت ممنوع می باشد. فقط موارد مثبت مانند Crack برنامه ها و آموزش موارد امنیتی سیستم و مقابله با هكران و مشابه که برای کاربران مفید واقع شود، مجاز است. در صورتی که غیر از این عمل شود آن اكانت در اولین فرصت حذف خواهد شد.

البته اينا جنبه منفي نداشته هاااااا اشتباه نكنين.
همش جنبه آموزش داشت و مي خواستن در مورد هك و امنيت اطلاعاتي بدن!!!
آخه كم كم داره باورشون ميشه كه خيلي مخن :lol:

farhad_s5

Member
جونه هر كي دوست داري اين برنامه رو به من بده

من رو هك كردن و پسوردم رو ندارم

se7en

Member
مثل اينكه اين آشيانه و بهروز باز تنشون ميخواره !

ايمان امپرور كم حالتونو گرفت ؟! بازم ميخوايد ؟! :lol:

هفت ! 8)

rouhollah

Member
نميخوام بحث رو متشنج كنم ولي پشت سر داداش من دوس ندارم ازين حرفا بشنوم

se7en

Member
rouhollah گفت:
نميخوام بحث رو متشنج كنم ولي پشت سر داداش من دوس ندارم ازين حرفا بشنوم

منم ايضا !

ولي شما هم بدون كه دادشت كيه و از كي حمايت ميكني ! :wink:

هفت ! 8)

Pooriya_Online

Active Member
حالا مثلا كه چي؟ ميخواي خودتو ثابت كني؟
داداش اگه ميتوني سايتهاي خارجي به خصوص سايت ناسا و سايتهاي جاسوسي آمريكايي هك كن. درضمن اگه فكر كردي خيلي هكر بايد بگم كه بچه هكرم نيستي داداش چون كسي كه يه سايت رو هك ميكنه نمياد همه جا جار بزنه من يه سايت هك كردم و توي خود اون سايت خودشو معرفي كنه بابا از هكرهاي اروپايي و آمريكايي ياد بگير كوچولو. اگرم ميخواي ضعف سيستم رو نشون بدي خوب به وبمستر سايت بگو تا با كمك تو رفعش كن.

Behrooz_Ice

New Member
سلام دوستان . من بهروز كماليان هستم مدير تيم امنيتي آشيانه . خيلي كم و به ندرت در سايت هاي مختلف پست مي دم ولي اگر در يك سايت ببينم كه پشت سر من و يا تيم آشيانه حرف و انتقادي زده شده از خودم دفاع مي كنم . دوست عزيز اگر شما سايت http://www.ashiyane.com را در اين چند روز گذشته ديده باشيد , دليل هك شدن اين سايت ها را كه توسط تيم آشيانه deface شده اند را مي فهميديد . ما فقط چند سايت را deface كرديم تا حفره امنيتي php nuke را نشان بديم كه مديران سايت هايي كه اين فروم را نصب كرده اند سريعا به فكر patch و اصلاح كردن فروم سايت خود باشند وگرنه در اينده اي نزديك سايت انها لقمه خوبي براي هكرهاي خارجي مي شد كه به دنبال سايت هاي php nuke بودند و بعد از اين اتفاق و اموزش اين راه به كساني كه در اشيانه عضو بودند ديگر بفيه سايت ها توسط آنها هك شد و ما ديگر دستي در اين كار نداشتيم . دوست ديگري اشاره كرده بودند كه imanonline حال سايت اشيانه را گرفته :O من دقيقا متوجه منظور ايشان نشدم . چطور من ادمين اين سايت هستم كه از اين موضوع خبر ندارم؟ اميدوارم ديگر اين بحث ها در اينجا ادامه پيدا نكند تا موجب ضربه زدن به سايتي نشود . سعي كنيم كه براي حرمت افراد احترام قايل باشيم و پست سر كسي به دروغ حرف نزنيم .
ممنون از مجيد عزيز

بهروز كماليان

Cr4sh

New Member
Salam
man Crash super moderatore teame ashiyane hastam.
shoma jadidan dar morede hack kardane site haiee tavasote goroohe ashiyane harf zadid ke baiad be arzetoon beresoonam ashiyane begheir az chandin site, site digario nazade & dalile hack kardane oon site ha ham amoozeshe in bug bood. hacke sitehaie digar tavasote member haie ashiyane soorat gerefte ke hich rabti be masoolane site ashiyane nadare.dar morede inke gofte shode imanonline hale teame ashiyanaro gerefte baiad begam ke ma tahala be hamchin moredi bar nakhordim & in shaieiee bish nist & hichvaght emkan pazir nemibashad ;)

roteil

Member
خوب ديگه وقتي آقا بهروز و كراش پوست ميدن من ديگه چيزي نمي گم!!!!

w0lf

New Member
ok aziz (admin e iranwebdesignin)
man hamooniam ke sitet yani IrabWebDesigning ro avvalin bar deface kardam:D
va age be yad dashte bashi , bad az deface kardanam zadi ke saate 23:30 dobare site up mishe;)
alan dooste azizam roteil , eshtebahi ax e site toro bad az deface shodan gozashte!
ge bekhayn axaye PersianWebmaster o bebinin , ye sari be ashiyane.com bezanin oonja too news e akhar bayad bashe!

Emperor

New Member
با سلام خدمت همگي مخصوصا بچه های اشيانه و دوست عزيزم سون

من ايمان سر پرست تيم ضد امنيت امپراطور و مدير تيم امنيت پرشين هکرز هستم

عرض شود که امروز با مهرداد ( سر ولف ) حرف ميزدم ديدم خيلی شاکيه 8O !
مهرداد لينک این تاپيک رو بهم داد و گفت برو ببين چه خبره ! منم اينجوری که ديدم همه چيز از سر سايت ايران وب ديزاينينگ شروع شده و به کجا ها داره ميرسه.... :cry:

اول از همه خدمت دوست عزيزم سون بگم که اون سايتی که حسابی حالشون گرفته شد ياهو دات نت بود که به همين روش اس کيو ال اينژکشن توسط من و محمد ادمين سايت شبگرد خیلی وقت پیش هک شد :oops:

به بچه های اشيانه هم بگم که يه زمانی قرار بود منم عضو تيم اشيانه بشم :wink: ( اگه بهروز يادش باشه بهتون ميگه ) ولی به علت يکسری مشکلات -مالی- بيخيال شدم همين الان هم همکاری های غير مستقيم زياد داريم که بزودی در جريانش قرار خواهيد گرفت :arrow:
بازم نمی دونم........

عجيبه که توی ايران هر کسی هر کاری انجام ميده حالا خوب یا بد يک عده هستند که براش حرف در بيارن و اين بزرگترين مشکل ما ایرانیاست

اين روش هکينگ با سی کوئل اينژکشن زياد جديد نيست اگه يادتون باشه ۶-۷ ماه پيش ياهو دات نت رو با اين روش هک کردم ولی اين چند روزه که بچه های اشيانه دوباره شورع کردند به استفاده از اين روش منم عقب نموندم و همين الان حدود ۵۰ تا سايت خارجی رو هک کردم حالا چرا خارجی ؟؟ :?:
چون هر دفعه که يک سايت هك ميکردم فقط غر غر ميشنيدم که اگه ميتونی سايت های خارجی رو هک کن !! اين دفعه هم به گفته اين دوستان عمل کردم هم تا حدود زيادی دل خودم خنک شد ! :twisted:
باز چرا ؟؟
چون هرچی سايت تايوانی و چينی و فیلیپینی کلا اون طرفا جدای بعضی از غربی هاش هک کردم :evil: :evil:
حتما ميدونيد که جوجه هکر های ۱۳-۱۴ ساله جنوب شرق اسیا برای تمرين سايت های ايرانی رو هک ميکنند ! ماهم هی گیر میدیم به همدیگه که یا همو ضایع کنیم یا زورمون رو نشون هم بدیم :cry:
حالا اينم يه جواب به اونا......... :twisted:

فقط اميدوارم فردا پس فردا سايت خودم به ليست هک شده ها اضافه نشه چون توی بعضی از همين سايت ها از هکر های کشورشون خواسته شده سايت منو هک کنند ! خلاصه خدا به خير کنه.......
قربان همگی

ايمان

farshad_s3

New Member
بسه ديگه اين حرفا رو ول كنيد من با اين كار مخالفم ولي بهتر بود تو اشيانه به جاي مقاله اموزشي هك كه بيوفته دست 4 نفر كه جو بگيرتشون برن زحمت مردم رو به باد بدن اموزش روش پيشگيري رو مي زاشتين !‌
F.a.r.s.h.a.d
MOD سابق www.ashiyane.net

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا