پرينت گرفتن

deldade

Member
دوستان مي خواستم بدونم مي شه به طور مثال برنامه اي ساخت مانند صدور كارنامه كه اول بياد اطلاعات مربوط به دانش آموزان رو بگيره و در انتها با كليك بر روي دكمه چاپ كارنامه تمامي دانش آموزان رو چاپ كنه فقط اين نكته مهمه كه در هر صفحه A4 چهار كارنامه دانش آموز بايد چاپ بشه

silvercover

کاربر متخصص
بله این کار امکان پذیر هست. منتها من فکر میکنم حتما باید با یک نمونه برای شما این کار تشریح بشه. شما میتونین دقیقا همون کارنامه هایی رو که میخاین توی یه صفحه و در حد اندازه همون A4 بسازین و دورش به همون اندازه a4 یک شی HotSpot قرار بدین و در دکمه پرینت دستور بدین که هر چیزی رو که توی HotSpot هست پرینت بشه. دستورش میشه شبیه این :

کد:
PrintRect("HotSpot","100")

deldade

Member
آقا حامد (مدير انجمن) اگر امكان داره يه مقدار بيشتر توضيح بدين و يه مثال هم بزاريد

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
فكر مي‌كنم منظور حامد جان اين مثال هستش....
فايل پيوست رو دانلود كنيد لطفا...

تا بعد...!

پیوست ها

• print.zip
    596 بایت · بازدیدها: 29

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
لطفا آخرين نسخه رو دانلود كنيد...
اينم طبق درخواست شما...

تا بعد...!

پیوست ها

• print497.zip
    529 بایت · بازدیدها: 17

deldade

Member
دوستان مي خواستم بگم كه نمره توسط خود برنامه گرفته مي شه و از طريق يه سري text روي فرم اصلي كارنامه بارگذاري مي شه حالا من سوالم اينكه مي شه اطلاعات كليه دانش آموزان را يه دفعه بگيريم و بعد به صورت پشت سر هم اونا را چاپ كنيم و سوال بعدي اينكه اگر ما از طريق يه HotSpot فرم كارنامه رو به صفحه اضافه كرديم بايد شي text رو روي HotSpot بچينيم

جدیدترین ارسال ها

بالا