عزیز این تبلیغ نیست
البته شاید بشه اینطور در نظر گرفتش در بعضی جهات ولی این یک پروژه هست و میخواد انجام بشه
ببینید من یه مدت روی این قضیه کار کردم میخواستم بعد اینکه انجامش دادم بیام معرفیش کنم ولی نظرم برگشت و تصمیم گرفتم با کمک دیگران بنویسمش
ببین عزیزم فعلا یه قسمت از فروم رو به این موضوع اختصاص دادم اگه پیشرفتی داشت کلا فروم مخصوص این پروژه میشه
چیزی که تو ذهن منه یه پروژه اوپن سورس مثل PHPBB یا ... هست منتها نه اینکه یه فایل زبان ترجمه شه بلکه کلا فارسی باشه البته قابلیت تغییر زبان هم داشته باشه
از دیگر امکاناتش هرچیزی باشه که اونجا درخواست میشه یعنی بتونه نیاز هر کسی رو برطرف کنه
کارگروهی باشه نه اینکه یه نفر یا شرکت کد نوسیسش کنه یعنی تمام سورس ها با توضیحات تعریف بشه تو فروم این امکان باشه هرکی بتونه نظرشو بده مشکلات و باگها رو کشف کنه تا برطرف شه و این مطمئنا به اسم تک تک افرادی که حتی یه خط کد از این پروژه رو نوشتن ثبت میشه و رایگان در اختیار هر کسی که بخواد استفاده کنه قرار بگیره
بعد اینکه چند نفر اعلام آمادگی کردن مدیران بخشها تعیین میشن و کار تعریف و شروع میشه
من یه سری کار کردم که واسه شروع عنوان میکنم و روش کار میکنم
در کل اگه همکاری شه کار خیلی خیلی خیلی خوبی میشه!
از برنامه نویسان و طراحان و گرافیسته ها و ... هم دعوت میشه تا همکاری کنن
از زبان PHP و دیتابیس MySQL استفاده میکنم ولی اگه امکانش باشه پروژه با ASP و هر زبونی که برنامه نویساش باشن نیز نوشته میشه
امکانات خاصی هم واسش در نظر نگرفته شده هرچی تعداد مجریان بیشتر باشه امکاناتش هم بیشتر و محبوب تر میشه
http://www.parsajax.com/forum/viewforum.php?f=86