ویدیو رو در سه کیفیت از سرور موزیک بارت میزارم
سلام به همه دوستان حدودا چند ماه پیش بود که ویدیو جدید و ریبای ارش به اسم broken angel اومد بعد یه نفر به اسم بهروز اگه اشتباه نکنم این آهنگ رو میکس کرد آهنگ میکس خیلی بدلم نشست ازین رو یه مقدار وقت بیکار بود نشستم به تدوین و میکس 2 تا ویدیو آرش صدا گاذاری تدوین مییکس و ... در پریمیر و افتر افکت بود حدود 15 روز طول کشید بعد چند بار دیدن و رفع اشکال بعضی قسمتا برای اولی کاره حرفه ایم این ویدیو رو برای سایت موزیک بارن منتشر کردم تا به الان بالای 100 هزار دانلود داشته این ویدیو و خوشحالم که بزودی از pmc هم پخش میشه
2- قصه ای که جدیدا در مورد گذشته سال 2002 بازیگر نقش مقابل آرش یعنی آیلار گفته میشه آیا صحت داره ؟
.
کارگردانی که این 2 تا ویدیورو ساخته کارش حرف نداره ولی نظر شخصی من این بود که تو موزیک ویدیو 2 هیچی از یک نبود اگرم بود معلوم نمیشد چیهاما مسیر و قصه این موزیک ویدیو با کاری که انجام دادین کلا از دست رفته
رنگ بندی کلیه بخش ها متفاوته و هیچ چیز در مورد تصحیح رنگ یکنواخت و یکدست بودن رعایت نشده
1- بعضی صحنه ها رو برای اولین بار می دیدم اونا رو از کجا بدست آوردین ؟
.کارگردانی که این 2 تا ویدیورو ساخته کارش حرف نداره ولی نظر شخصی من این بود که تو موزیک ویدیو 2 هیچی از یک نبود اگرم بود معلوم نمیشد چیه
شما میدونیند من چندصد بار این 2تا ویدیورو دیدم؟ میدونید تدوین هر صحنه چقدر زمان برده؟ من واسه این ویدیو 16 تا پروژه کامل زدم که بهترین این بود این نبوده از رو هوا داستان رو خراب کنم اینقدر با ثانیه به ثانیه فریما کار کردم اینقدر سعی کردم برش یا همون قطع صحنه حرفه ای باشه که داستانا بهم نخوره من این 2تا ویدیورو میکس کردم یا آهنگی که میکس شده بوده قبلا اینو وقتی یکی از کارگردانای کلیپ سازی دید خودش باورش نمیشد که این کاره منه اگر جالب نبود تو معروفترین سایتا اینو نمیزاشتن یا بره pmc
ترکیب رنگ رو تا حد امکان رعایت کردم بعضی جاها مثل قایق یا 2:40 تا 2:55 با افتر کار شده
شما اول ببیند سبک آهنگ چطوره این آهنگ زمین تا آسمون با ورژن اورجینال فرق داره
شما اگه خودتون اینکاره باشید مدونید سینک کردن یه ویدیویی که با ریتم آرومه بخواین با یه ریتم تند بزارید چقدر درد سر داره
کدوم صحنه ها جدید بود؟
بازم ممنون از نظرتون
درود
سلام به همه دوستان حدودا چند ماه پیش بود که ویدیو جدید و ریبای ارش به اسم Broken Angel اومد بعد یه نفر به اسم بهروز اگه اشتباه نکنم این آهنگ رو میکس کرد آهنگ میکس خیلی بدلم نشست ازین رو یه مقدار وقت بیکار بود نشستم به تدوین و میکس 2 تا ویدیو آرش صدا گاذاری تدوین مییکس و ... در پریمیر و افتر افکت بود حدود 15 روز طول کشید بعد چند بار دیدن و رفع اشکال بعضی قسمتا برای اولی کاره حرفه ایم این ویدیو رو برای سایت موزیک بارن منتشر کردم تا به الان بالای 100 هزار دانلود داشته این ویدیو و خوشحالم که بزودی از PMC هم پخش میشه
http://01.dl001.in/kourosh/1390/Khordad/Video/01/Arash - Broken Angel (Remix).mp4