پروژه فارسي سازي 100 تم::.27 تم.::يه تم زيبا با يه قابليت جالب!

pcviper1

Member
تم فارسی شماره 21

اینم رنگ دیگه تم iNUKEاسمش هم هست iNUKE-Graphit
ضمنا تاپیک تمهای انگلیسی هم راه افتاد تم انگلیسی اونجا معرفی کنید وفارسی شو اینجا بگیرید هر کی می تونه تو فارسی سازی کمک کنه یا علی...
inuke-graphit.gif

Ghamnevis

Well-Known Member
Viper جان بازم ممنون

بازم حال دادي! پير شي عمو :)

مخلصم
سايان

masqxz2

Member
Re: تم فارسی شماره 20

pcviper1 گفت:
سلام
بازم دیر کردم
وقتی این تاپیک رو درست کردم واولین پستمو فرستادم فکر نمی کردم اینقدر ازش استقبال بشه
به هر حال از لطف همه دوستان ممنونم
از آقای Dark Manبه خاطر تم های قشنگش ممنونم فقط اگه می تونید دوباره پستتون رو ویرایش کنید وبه تم هاتون شماره های 17 و18 و19 بدید ممنون
آقای غمنویس از لطف شما هم ممنونم و خوشحالم که مشکل شما و آقا اشکان حل شده.
آقای masqxz2تمهای شما رو دانلود کردم
اما هیچ کدوم نیومد و فای autu theme رو می خواست من دنبال این فایل خیلی گشتم اما همه جا پولی بود
فکر نکنم خودتون هم این تم ها رو نصب کرده باشید
ضمنا خواهش می کنم لینک این تمها رو از اینجا بردارید تا دوستان اینا رو با تم های فارسی اشتباه نگیرن اگه فایلauto theme رو هم پیدا کردید بدبد تا اگه تونستم تم های شما رو هم فارسی کنم ممنون
یه پیشنهاد میدم اینکه اگه دوستان موافق هستند تینجا یه تاپیک باز کنیم تا هر کی تم انگلیسی سراغ داره اونجا بذاره تا هر کی تونست فارسی کنه و تو این تا پیک قرار بده
بازم حاشیه رفتم بریم سراغ تم امروز...
این تم سایت خودم هست دیدم چند تا از دو ستان خواسته بودن
امیدوارم خوشتون بیاد

شما به اون ماژول (at 1.0 ) احتياج نداري كافيه at light 0.7 رو دانلود و نصب كني كه اون هم free هستش اگه پيداش نكرديد فردا بهتون لينكش رو ميدم.

mehrnet

Member
ببخشيد يه سوال مقدماتي مي پرسم
مي خواستم بدونم اينا رو كدوم شاخه بايد بزارم
مرسي

pcviper1

Member
تم فارسی شماره 22

سلام بازم inukeبه اسمiNUKE-Snow

inuke-snow.gif

[marq=left:dd61dbf8b9]WwW.P30VIPER.CoM[/marq:dd61dbf8b9]
:arrow:

pcviper1

Member
باید بری از پنل مدیریت رو تنظیمات بزنی بعد اونجا قالب سایت رو عوض کنی
البته اول فایل از حالت فشرده خارج کن

masqxz2

Member
اين هم لينك ماژول AT-Lite .8 for PHP-Nuke اميدوارم راهنماي نصبش رو از من نخواهيد چون خيلي آسونه كافيهINSTALL.TXT رو بخونيد . اينم بگم كه علت اينكه تمپلتهايي كه فارسي ميكنيد همه بيحال هستند اينه كه اكثر طراحان حرفه اي از AutoTheme براي طراحي استفاده ميكنند و روش طراحي اوليه كاملا از رده خارج شده . پس بياييد AutoTheme ها رو فارسي كنيم.
[align=left:67a89b6099]http://downloads.mckenzies.net/at-lite_8/at-lite_8_nuke.zip[/align:67a89b6099]

mosi-online

Member
اي بابا آقا يه مدته دارم كار ميكنما با اين نوك اومدم بيرون از مديريت حالا هركاري ميكنم نميره تو ميگه شما ممبر هستيد...اي بابا از كجا برم تو قسمت مديريت؟

masqxz2

Member
اينم براي اينكه باور كنيد

خب من phpNuke 7.3 مشهد تيم رو نصب كردم بعد فايلهاي at lite .8 هم ريختم روش(تو دايركتورى اصلي) بعد در قسم ماژولها ماژول AutoTheme رو فعال كردم بعد مثل نصب همه تمها تم wvHappyLand رو داخل شاخه themes كپي كردم ودر قسمت تنظيمات انتخابش كردم و يك عكس ازش گرفتم ولي حوصله فارسي سازيش رو ديگه نداشتم اگر وايپر جان زحمتش رو بكشه يعني چند تا از اين تمها رو صاف و سوف كنه (بنرش رو بر داره) و فارسي كنه قول ميدم يه سري 20 تايي لينك تمهاي ناب Nuke بهتون بدم كه خيلي قشنگتر از اين قبليها و استاندارد ترند و تازه قالب فروم هم دارن.
at.jpg

mosi-online

Member
دمت گرم دادا فكر كنم واسه من ايران پرتال باشه اون فرقي داره باهاش يا نه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا