پروژه ساعت گویا کاملا فارسی (مثال کاربردی از plugy)

ali abedian

Banned
voice clock project

تقدیم به ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :oops:

نام برنامه: voice clock
نسخه: 1.3.7.1
رده: Beta
نویسنده برنامه: علی عابدیان
حق کپی: آزاد
سطح کاربر: همه سطوح
نوشته شده در: نسخه 4.9.6a مالتی مدیا بیلدر
تاریخ نگارش: اسفندماه 1384 - مارس 2006

توضیح:
این برنامه ساعت سیستم را در 4 وقت زمان بندی شده و همچنین در لحظه درخواست کاربر به زبان فارسی بیان می کند..

- دارای موزیک در پس زمینه برنامه است..
- قابلیت اجرا (و عدم اجرا) در استارت آپ ویندوز را دارد..
- قابلیت اجرا (و عدم اجرا) به حالت minimize در systray ویندوز را دارد..
- قابلیت ست کردن یک موزیک در پس زمینه برنامه با راست کلیک کردن روی خود فایل موزیک در سیستم و انتخاب گزینه set to voiceclock background music از منوی باز شده.. (ترجیحا mp3 ولی بسته به نرم افزار پلیر شما هر موزیک دیگر هم قابل انتخاب است)
- قابلیت حذف انیمیشن پس زمینه برنامه (برای سیستمهای با توان پایین)
- قابلیت اعلام ست شدن موزیک جدید (هم در صفحه اصلی برنامه و هم در آیکون روی systray ویندوز به صورت چشمک زن)
- قابلیت off یا on کردن موزیک در background برنامه
- دارای منو
- دارای لینک ایمیل و لینک به سایت
- دارای فلشهای چشمک زن (برای جلب توجه کاربر به قسمتی خاص از برنامه)
- استفاده از انیمیشن gif در برنامه
- استفاده از حالت ماسک در فرم پنجره اصلی برنامه و قرار دادن 3 دکمه های ویندوز در بالای پنجره
- استفاده از object های mmb برای تزئین برنامه
- قابلیت قرار دادن صدای خودتان به جای صدای گوینده ساعت

ایرادات..
** به دلیل اینکه برنامه در لحظه تقاضا ، زمان رو ثبت میکنه به خاطر همین تا میاد ثانیه رو اعلام کنه ، 8 ، 10 ثانیه عقب تر اعلام میکنه و این خیلی هم مشکل ساز نیست.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این فایل را به صورت یک تکه از لینک زیر دانلود کنید:: (انتقاد و نظرات شما سازنده است.. یادتون نره!)
1- لینک اصلی (voice clock 1.3.7.1)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:: این برنامه در سه تکه فایل rar به اندازه 390 کیلوبایت به این تاپیک الصاق شده است::
لطفا پس از دانلود ، سه تکه فایل را در یک مسیر قرار داده و فقط یکی از آنها را extract کنید.. (نیازی به extract همه فایلها نیست)
------------------------------------------------------------------

پیوست ها

• voice_clock1-3.part1.rar
    390.6 کیلوبایت · بازدیدها: 702
  • voice_clock1-3.part2.rar
    390.6 کیلوبایت · بازدیدها: 623
  • voice_clock1-3.part3.rar
    389.3 کیلوبایت · بازدیدها: 609
آخرین ویرایش:

hamedfardin

Member
منم دارم دنبالش مي گردم...يكيش هم نيست چه برسه به سه تا...علي جان ما منتظريما

ali abedian

Banned
آقا ما که لینکا رو گذاشتیم ولی فکر نکنم جواب بده.. اگه امکان داره یه جایی که بشه رایگان فایلها رو آپلود کرد به ما معرفی کنین من مثالهای ساخته شده خودم رو به اون آدرسها لینک بدم..

ali abedian

Banned
آقا هادی باحال! خیلی خیلی باحالی فعلنه که خوبه و من فایل رو گذاشتم تو سایتی که معرفی کردی.. لینکش هم بالاست هر کی می خواد استفاده کنه..

البته تست هم کردم جواب داد.. %100

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

واقعا قشنگ كار كردي ، خيلي جالبه

فقط توي ثانيه يكمي مشكل داره، يعني دقيق نيست.
ولي خدايي باحاله و قشنگ كار كردي!

تا بعد...!

ali abedian

Banned
قربون شما..
ولی من این و نذاشتم اینجا که ازم تعریف کنن!!!!!

در مورد دقیق نبودن ثانیه ... باید بگم که ، حرفت درسته.. و اون هم به خاطر اینه که برنامه در لحظه تقاضای کاربر ثانیه رو ثبت می کنه و تا به اعلام ثانیه که می رسه تقریبا یه 8 ، 10 ثانیه ای عقب تره .. ولی فکر نمی کنم که این خیلی هم مشکل ساز باشه .. (منظورم 8 ، 10 ثانیه عقب تر اعلام بشه)

به هر حال تصمیم دارم که یه پروژه از برنامه بانک اطلاعاتی (مخصوصا در مورد سوالات 4 گزینه ای) رو هم بذارم تو سایت که یکی از ویژیگیهای مهم این برنامه مستقل بودنش هست. یعنی اینکه بدون برنامه های مثل sql ، access و یا بقیه چیزا اجرا می شه و خیلی هم کم حجم و با یه معماری نرم افزاری فوق العاده ساده و قابل هضمه..

ای دل غمگین مباش ---------------------- مولای تو علی ست

hamedfardin

Member
علي جان خيلي وقت بود دنبال همچين چيزي بودم...ممنون ميشيم اگه بذاري..منتظريم...ياحق

ali abedian

Banned
انشاء الله بعد از تعطیطلات نوروزی این کار رو می کنم.. امیدوارم مفید باشه..

ali abedian

Banned
برای دانلود یه برنامه کاربردی دیگه از خودم به همراه سورسش به لینک زیر مراجعه کنید..
شاید خیلی هاتون تا الان برای نصب فونتها مجبور بودید که از پوشه فونتهای ویندوز اقدام به نصب فونتها کنید و یا اینکه فونتها رو انتخاب و کپی کرده و در پوشه فونتهای ویندوز قرار دهید.. ولی با این برنامه می توانید روی هر فونت دلخواه کلیک راست کرده و با انتخاب گزینه نصب اقدام به نصب این فونت نمایید..

http://forum.majidonline.com/forum83/thread48720.html

ali abedian

Banned
بازم به معرفت تو..

دمت گرم..

خيلي باحالي.. بابت معرفي سايت گلها هم دستت درد نكنه خيلي خوب بود و من الان از اون استفاده مي كنم.. ولي حيف كه قسمت رايگانش حالت اف تي پي نداره و اين اعصاب آدمو به هم ميريزه..

hadibahal

Member
سلام دادا علي
من چاكرتم عزيز
آره ftp نداره ديگه شرمنده
ولي تو ايران يه جورايي سره يعني فضا يه خوبي ميده
در ضمن قيمتاشم بد نيست فكر كنم چون ماله آموزش و پرورشه خوب بهش رسيدن
برنامتم يه سري ديدم جالب بود يعني ايول داري
يه چند تا سوال دارم در مورد همين mmb كه بعدا به صورت پيغام خصوصي ازت ميپرسم
مخلصت هادي

بالا