سلام
نماز و روزهاتون قبول
من چند روز پیش یک آگهی از شرکت دیدم که توش گفته بود آموزش رایگان ساخت باز ی من زنگ زدم و یکم صحبت کردیم و گفتم که انیمیشن کارم و با بعضی نرم افزارهای ساختبازی مثل 3dgame studio و fspcreator کار کردم از من خواستن برم شرکتشون بعد کسی یادش نبود کی به من گفته بود بیام .
بعد یه فرم دادند وبعد که فرم و پر کردم سی دی نمونه کار و دیدند یکی از دوستان اومد کارامو دید و رفتیم تو اطاقی با مسئول کار صحبت کردیم .
د رکل گفتند کارام خوبه اما فعلا انیماتور نمیخواهند وکسی میخواهند که به udk وارد باشه و تا حالا کسی رو پیدا نکردند منم .
گفتم که کار نکردم .
و یک سری سئوال در موردبازی ها و.. پرسیدند بعد در مورد این آگهی پرسیدم گفتند دنبال نفر وارد به نرمافزار هستند و آگهی هم مربوط به کسی هست که udk را بلده و اونها حرفه ای ترش رو یادش میدهند .
بعد کلا در ورد یک سری مسائل صحبت کردیم و جمع گرمی بودند .و بعد من جدا شدم و خداحافظی کردم واومدم . شرکتشون سمت پل چوبی بود .
بعد هم بازی در حال کارهای نهایی بود و ظاهرن یک ماه دیگه یک دوره آموزشی میزارند و udk و یک سری اصول انیمشن و بازی را یاد میدهند و از بینشون 2-3 نفر استخدام میکنند . اما شهریش یکم بالاست یعن یخیلی برای اینکه برا ی50 ساعت آموزش 1200000 میلیون تومان پول میگیرند .
من کل میخواستم برم سراغ quest 3d ام االان یک سری آموزش udk گیر اوردم میخوام کار کنم ببینم کدوم بهتره با اون کار کنم . udk موتور بازی رایگانه و چند وقتی هست اومده اما quest هم خیلی وقته هست و بازی های خوبی باهاش ساختند البته شما باید بدونید چی میخواهید بسازید و چه سبکی مورد نظرتون هست و داستانتون چیه .
من دارم طرح یک کا رانیمشن چند دقیقه ای جالب و خنده دار برا یجشنواره های بین المللی را طراحی میکنم که خیلی وقت گیر خواهد بود و سر داستانش و جذابیت وخیلی چیزها که در اصول انیمشن باید رعایت بشه دارم کار میکنم. اما میخوام باز یکار را به صورت فنتزی و کمدی بسازم . ببینیم خدا چی میخواد .
اما من کلا در مورد باز یمیر مهنا و تیمش نمیتونم اظهار نظری کنم چون زیاد اونجا نبودم و باهاشون کار نکردم اما درکل نیروی جوان و خوش آتیه ای میزدند . (نترسید من تعریف نمیکنم که برم اونجا من خودم کار زیاد دارم چون نوشته بود آموزش رایگان ساخت بازی تعجب کردم و زنگ زدم یه رزومه از خودم گفتم گفتند بیا گفتند شاید وافعا اموزش رایگان میدهند .)
و درکل من با ساخت کاراکتر تو گیم های ایرانی و خارج ییه مشکل دارم چرا از 2000متری معلومه این کاراکتر گیم ایرانی هست هنوز شرکت ها نتونستند این مشکل رو حل کنند با اینکه خیلی ها رو ساخت بازی ها تو ایران زحمت میکشند اما شاید هزینه بالا و وقت کم از مشکلاتی باشه که نمیزاره به شخصیت ها و کاراکتر ها اون جوری که باید بها بدهند .
موفق باشید