پرداخت بانک پارسیان

alireza82

Well-Known Member
سلام
مدیر محترم سرچ زدم چیز بدردبخوری نبود تاپیک زدم از زندگی ساقتم نکن:d
آقا کسی میدونه چه جوری میشه با پرداخت بانک پارسیان کار کرد. من داکیومنت های خود بانک و گرفتم ولی خوب زیاد جالب نبودن. الان هم هر جوری متغیر میفرستم به صفحه مربوطه اش یه صفحه میاد جلو یه مشت xml هم توش هست. میگه باید این متغییر ها مقدار بگیرن در صورتی که میگیرن و لی نمیدونم شاید چیزی هست که من رعایت نمیکنم. کسی میتونه کمکم کنه
ممنون میشم.

siavashmusic

Active Member
قبل از هر مورد باید IP Server شما در سیستم بانک سامان ثبت بشه !./
سپس میرسیم به برنامه نویسی و باقی ماجرا !!

alireza82

Well-Known Member
سلام
به سیاوش موزیک عزیز
اقا من گفتم بانک پارسیان. البته بانک سامانم میخوام میدونم باید سرور و برا سامان ثبت کنم Ip رو البته ولی برای پارسیان این کار لازم نیست. خواهش میکنم به فریادم برسید.
اگر برای سامان هم نکته ای لازمه بهم بگید
ممنون میشم

NabiKAZ

Well-Known Member
منظورت از داکیومنتها ، همون لینکی بود که دادید؟

بدون قرارداد با بانک چطور ممکنه پرداخت رو انجام بدید.

شما با بانک قرار داد بستید ؟!

alireza82

Well-Known Member
سلام بله من با بانک قرار داد بستم. منظورم هم از داکیومنت یسری اطلاعات در مورد متغییر ها یی هست که باید برای پرداخت به سیستم بانک پرداخت شه. وقتی قرارداد ببندید , این اطلاعات و چیز های ضروری رو در اختیارتون میزارن. من که نتونستم ازش کار بکشم چون وقتی متغییر میفرستم اون لینکی که دادم باز میشه. به هر حال اگه یه کد نمونه در اختیارم باشه شاید بفهمم اون چیکار کرده.
دوستان توی سرچی که تو فاروم میزدم به یه تاپیک برخوردم که در مورد ماژول پرداخت آنلاین os commeriance صحبت شده بود ولی لینک دانلودش کار نمی کرد. اگر کسی اون ماژول و داره لطفا برای من هم میل کنه ممنون میشم. یا همین جا بزاره ما بگیریم. در ضمن بنا به دلایلی قادر به دریافت خود کامرینس نیستم. و الا چنین در خواستی نمیکردم.
به هر حال من اگه فهمیدم حتما نتایج رو اینجا میزارم . خیلی ها ادعا دارن که تو همین انجمن این کار رو کردن ولی واقعا نمیدونم چرا برای ما انقدر سخته که اطلاعات مون رو در اختیار هم بزاریم. این آخری یه گله بود !!!!!
هرچند حق دارید اطلاعات تون رو برای خودتون نگه دارید و لی من یکی این کار رو نمیکنم

siavashmusic

Active Member
خیلی ها ادعا دارن که تو همین انجمن این کار رو کردن ولی واقعا نمیدونم چرا برای ما انقدر سخته که اطلاعات مون رو در اختیار هم بزاریم. این آخری یه گله بود !!!!!

دوست عزیز فکر نمیکنم لازم باشه هرکسی میدونی دونستنش رو به شما ثابت کنه اینجا یه انجمن عمومی هرکی تمایل داشت میاد بالا و پاسخ سوال شما رو میده

ضمنا جهت اطلاع فقط برای اتصال سیستم شتاب به یک سیستم قانونمند(نه هر سیستم درپیتی) مبلغ 50 هزار تومان دریافت میشه نه من کلیه برنامه نویسان که وقت انجام پروژه های کوچک نظر این رو اگه . .. ! داشته باشند . . . البته باز هم قیمت مینیموم رو عرض کردم من دوستی رو میشناسم برای همین اتصال 90 هزار تومان میگیره

از طرفی اگه براتون خیلی مهمه میتونید با همین هزینه مشکلتون رو برطرف کنید
.. . .مهمتر از همه امکان انجام مراحل توی این انجمن نیست مگر اینکه پیش زمینه Php رو داشته باشید
اسم اون ماژول هم nuSoap هست یه گوگلینگ کنید میتونید پیداش کنی

alireza82

Well-Known Member
دوست عزیز فکر نمیکنم لازم باشه هرکسی میدونی دونستنش رو به شما ثابت کنه اینجا یه انجمن عمومی هرکی تمایل داشت میاد بالا و پاسخ سوال شما رو میده

ضمنا جهت اطلاع فقط برای اتصال سیستم شتاب به یک سیستم قانونمند(نه هر سیستم درپیتی) مبلغ 50 هزار تومان دریافت میشه نه من کلیه برنامه نویسان که وقت انجام پروژه های کوچک نظر این رو اگه . .. ! داشته باشند . . . البته باز هم قیمت مینیموم رو عرض کردم من دوستی رو میشناسم برای همین اتصال 90 هزار تومان میگیره

از طرفی اگه براتون خیلی مهمه میتونید با همین هزینه مشکلتون رو برطرف کنید
.. . .مهمتر از همه امکان انجام مراحل توی این انجمن نیست مگر اینکه پیش زمینه Php رو داشته باشید
اسم اون ماژول هم nuSoap هست یه گوگلینگ کنید میتونید پیداش کنی

سلام
1-مرسی بابت اسم ماژول
2- دوست من اگر php بلد نبودم چنین سوالی نمیپرسیدم میرفتم تو بخش کاریابی مطرح میکردم هزینه شو میدادم.
3- من میخوام این کار رو یاد بگیرم ، دلیلش هم ساده است هم یه چیزیه که مورد نیازه و هم اینکه دوست داشتم یاد بگیرم که چنین سیستمی چه جوری کار میکنه.
4-دوست من من نگفتم که هر کسی بیاد اطلاعات شو در اختیار من یا هر کس دیگه ای بزاره ولی اونی که گفتم فقط برای یه چیز بود. ببینید دقیقا این جا یه انجمن عمومی و هدف این انجمن تا اونجایی که من دیدم تبادل اطلاعات و رفع مشکلات دوستان دیگه است.
5- من یه آمار به شما بدم ، نمیخوام این بحث رو سیاسی کنم یا هر چیزه دیگه ما ایرانی هستیم و اگر دقت کنید هممون میگیم از نظر ضریب هوشی از تمام مردم دنیا بالاتریم. دوست من درآمد کشوری مثل هند در سال 2002 از بخش IT برابر با 2 میلیارد دلار بود که در سال 2004 به 30 میلیارد دلار رسید. به نظر شما این به خاطر این بود که هر کسی هر کاری که میکرد اطلاعات و داکیومنت هاش رو پیش خودش نگه میداشت این کشور انقدر تو این زمینه پیشرفت میکرد.
6- من از سال 82 تو این انجمن ها عضو شدم ر چند بنا به دلایلی زیاد بالا نمیومدم ولی اگر وقت میکردم و میومدم ترسی از سوال کردن و یا پاسخ دادن به سوالات دیگران نداشتم و ندارم. اگر چیزی بلد باشم خوشحال هم میشم در اختیار دیگر دوستتانم بزارم چرا که اگر من این کار رو بکنم ممکنه یه روز همون شخص یه چیزه بهتر به من معرفی کنه که این باعث پیشرفته نه اینکه همون اطلاعات کوچیکمو در اختیار بقیه نذارم.
6- شما یه سرچ برای paypal یا ایگولد تو سایت های Php بزن. البته انگلیسی هاش میخوام خودتون ببینید چه جوری جواب همو میدن و تو یه تاپیک یه عالمه اطلاعات جالب میاد وسط. به نظر شما واقعا حق پیشرفت با ماست یا اونا
من واقعا مشکل رو از شما یا وقت یا هر چیزه دیگه ای نمیدونم ما عادت کردیم فکر کنیم تا زمانی که میتونیم باید اطلاعاتمون رو برای خودمون نگه داریم و منتظر بمونیم براش مشتری پیداشه

و اما در آخر:
بعد از چند سال عضویت در این انجمن ها با این که با انجمن مجید آنلاین واقعا حال میکردم و هنوزم دوستش دارم از محضر دوستان خداحافظی میکنم.
چرا که با این اوصاف و تاپیک هایی که به تازگی خوندم متاسفانه میبینم که انجمن ها تبدیل شده به یه جایی برای کسب درامد صرف و اصلا هدف اصلی که کمک به هم دیگه باشه فراموش شده.
سوالات آبکی جواب داده میشه چون آسون هستند و کسی باهاشون کاری نمیتونه بکنه ولی تا یه سوالی مطرح میشه که تو اون تاپیک احساس میشه پولی توش هست 60 نفر قیمت میدن. خودتون نگاه کنید میبینید.
به هر حال بهتر جواب ندید چون من چک نمیکنم و از این به بعد اگر سوالی داشته باشم به فاروم های انگلیسی میرم. تنها چیزی که اینجا برای من میتونست پاسخ داده بشه و اونجا نه همین ماژول های پرداخت بود.
دوست من shahkey من اصلا روی خطابم با شما نبود بلکه کلی بود ، ما فرهنگمون این طوری شده همیشه منتظریم برای اطلاعاتمون مشتری پیداشه. میخونیم و یاد میگیریم که مشتری داشته باشیم و کمن کسایی که میخونن تا یاد بگیرن و یاد میدن تا بیشتر یاد بگیرن
من این سوال رو پرسیدم برای یادگرفتن با بانک هم قرارداد بستم ولی اون سایتی که من براش قرارداد بستم هیچ چیزه فروشی نداره من فقط میخواستم یاد بگیرم. خودم هم بالاخره متصل میشم !!!!!!!!!!
حالا با ذحمت بشتر ولی میشم !!

به هر حال از تمام مدیرای این انجمن با اون همه زحمتی که میکشن عذر میخوام امیدوارم همیشه موفق باشند به خصوص آقا میلاد و اکسیژن
برای همیشه از همشون خداحافظی میکنم.
خدانگهدار

YTERROR

Active Member
دوست من shahkey من اصلا روی خطابم با شما نبود بلکه کلی بود ، ما فرهنگمون این طوری شده همیشه منتظریم برای اطلاعاتمون مشتری پیداشه. میخونیم و یاد میگیریم که مشتری داشته باشیم و کمن کسایی که میخونن تا یاد بگیرن و یاد میدن تا بیشتر یاد بگیرن
من این سوال رو پرسیدم برای یادگرفتن با بانک هم قرارداد بستم ولی اون سایتی که من براش قرارداد بستم هیچ چیزه فروشی نداره من فقط میخواستم یاد بگیرم. خودم هم بالاخره متصل میشم !!!!!!!!!!

دوست عزیز هیچ کساز این فورم در آمدی ندرهعه و خرج مردم و هزینه هاشون خیلی زیاده

+ اگه شما دنبال مطلبی هستید آموزشی یک سرچ بکنید کلی مقالات پیدا می کنید ولی اگه دنبال این هستید که خور خور سوال کنید و جول داده بشه فکر نمی کنم از بین 100 نفر که بلد باشند 1 نفرشون حاضر به آموزش شما باشند چون این کاری که بلد هستند و قرارا از این کار پول در بیارن و انتظار بی جایی که شما سوال کنید و دگیران موظف باشن جواب دبن

+ مثل این می مونه برید جایی یک آدم فنی که کارش و پولی که می گیره واسه اینه که چیزی بلده و بگید بیاد به شما یاد بده و در قبالش یک تشکر کنید این انتاظر درستی نیست از دیگران

شما اگه یک کاری رو شروع کرددی و یک جاش گیر می کنید اگه سوال کنید مطمن باشید خیلیا بثورت فری جواب شما رو میدن ولی اگه بخواین از صفر شورع کنید و یکی یکیک توضیح داده بشه یکم اشتباه همچین انتظاری داشته باشید

موفق و پیروز باشید

همه کارامون اشتباست - حتی طرز فکرمون!
Yterror جان نمیگم حرفتون غلطه - اما نظرت چیه اگه اطلاعات شما و ما مثلا به یک یا 2 موضوع محدود نمیشد و زیاد بودند - اونوقت واسه یاد دادن حرفه هامون به دیگران تشنه بودیم.
وقتی احساس کنی ممکنه علم شما به زودی در اختیار دیگران قرار بگیره تلاش میکنی دنبال چیز دیگه هم بری تا همیشه جلو باشی !

من که خودم مشکل علیرضا رو بلد نیستم حل کنم - اما اگه بلد بودم حتما میگفتم !

alireza82

Well-Known Member
سلام
YTERROR جان من نگفتم بیاید از صفر به من یاد بدید. من گفتم آقا چرا جواب نمیده و متغیر ها چه جوری باید فرستاده شه من گفتم آقا صفحه ای جلوم میاد که محتویانت رو اگر نگاه کنید به صورت XML هست من فقط میخواستم بدونم چه جوری باید متغییر ها فرستاده شن . الانم با یه کلمه سوپ و نوسوپ که دوستمون شاه کی گفت من کلی جلو افتادم. من قبل از طرح این انجمن سرچ زدم اما مشکلم با سرچ حل نشد کلی صفحه چرت و پرت اومد جلوم. !!!
بله دوست من من نرفتم یه جا که طرف داره فنی کار میکنه بگم به من کمک کن و من ام ازش تشکر کنم. حتی تو همین انجمن هم نرفتم تو بخش کاریابی مشکل و مطرح کنم.
دوست من من از یه مشکل حاد فرهنگی تو. جامعه کامپیوتر و IT صحبت کردم و اون این بود که ما اطلاعاتمون رو نگه میداریم تا پیشرفت کنیم نه اینکه اطلاعاتمون رو مدام بروز کنیم تا پیشرفت کنیم. یک چیز جالب بگم اگر مثلا کسایی که PHP رو ساپورت میکنن مثله PHP.NET بخوان سایتشون رو مثلا پولی کنن درسته که درآمد بالایی دارن ولی اونوقت واقعا PHP محبوبیت و معقولیت الانش رو داشت.
من معتقدم و رو این اصل پایبندم که تا زمانی که این جوری فکر میکنیم همینه که هست . نه تنها تو IT که تو اون باید هدف جهانی شدن باشه پیشرفت نمیکنیم بلکه بدتر هم میشه.
شما فکر کن مثلا من اینجا مشکلم حل میشد و کد رو مینوشتم و برای بقیه میزاشتم اینجا. یه نفر دیگه کد من رو میخوند و به مشکلی توش برمیخور و مطرح میکرد. یه نفر دیگه از اون استفاده میکرد خوب مگه چه اشکالی داشت.
تنها اتفاقی که میافتاد این بود که من که مثلا قبلا این کار رو کرده بودم هم یه کد بهتر میدیدم.
من باز هم میگم هدف انجمن رفع مشکل هست این انجمن با این توضیحات همراهه
PHP/MySQL سوالات و مشکلات خود را در زمینه PHP و MySQL در این انجمن مطرح کنید
اگر قرار باشه مشکل با پول و صرف پول حل بشه که خوب من احتیاجی نبود وایسم از یه نفر کمک بگیرم به راحتی میرفتم یه جارو پیدا میکردم برام مینوشتند. بحث 1000 تومن و 50000 تومن و .... نیست. بحث من بحث فرهنگ فکری ماست.
من یه آمار کشوری مثل هند رو به شما دادم نه فقط برای اینکه بگم ما با این طرز فکر غلطمون حتا 1/10000 یه همچین کشوری نیستیم. و ازتون پرسیدم فکر میکنید واقعا اگر اطلاعاتشون رو برای خودشون نگه میداشتن این طوری پیشرفت میکردن.
به هر حال یه چیز رو مخوام بگم من توی داکیومنت هایی که از بانک پارسیان گرفتم این فایل پی اچ پی بود
PHP:
<?php

//  this function is to get proper authority key from Parsian
function gotoParsian () {

include("nusoap/nusoap.php");

$soapclient = new soapclient('https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdl','wsdl');
  if (!$err = $soapclient->getError())
   $soapProxy = $soapclient->getProxy() ;

if ( (!$soapclient) OR ($err = $soapclient->getError()) ) {
    $error .= $err . "<br />" ;
	echo $error ;
  } else {
    $amount = intval($_POST['Amount']) ;  // here is the posted amount
	$orderId = getResNum( .... ) ; // this function is internal which will get order id
	$authority = 0 ;  // default authority
	$status = 1 ;	// default status
    $callbackUrl = "payment/paid_parsian/" ; // site call back Url

$params = array(
	 			'pin' => ... ,  // this is our PIN NUMBER
                'amount' => $amount,
                'orderId' => $orderId,
				'callbackUrl' => $callbackUrl,
				'authority' => $authority,
				'status' => $status
              );
	$sendParams = array($params) ;
    $res = $soapclient->call('PinPaymentRequest', $sendParams);

$authority = $res['authority'];
	$status = $res['status'];

if ( ($authority) and ($status==0) )  {
	   // this is a succcessfull connection
	   ...
	   ...
	   ...

$parsURL = "https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/?au=" . $authority ;
       redirectToURL ($parsURL) ;

exit() ;
	   die() ;
	   return;

} else {
	   // this is unsucccessfull connection
	  echo "<p dir=LTR>";
      if ($err=$soapclient->getError()) {
	   echo "ERROR = $err <br /> " ;
	  }
	  echo "$authority <br />" ;
	  echo "$status <br />" ;
	  echo "$orderId <br />" ;
	  echo "Couldn't get proper authority key from Parsian" ;
	  echo "</p>";

}

}
  .... // SHOW HTML PART

}

//  this function is to Validate Payment
function check_Payment_Parsian () {

include("nusoap/nusoap.php");

$authority = $_REQUEST['au'];
  $status = $_REQUEST['rs'];

if ($authority) {
    // here we update our database
	...
  }

if ( ($status==0) and (checkDataBase(...)) ) {
    $soapclient = new soapclient('https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdl','wsdl');

if ( (!$soapclient) OR ($err = $soapclient->getError()) ) {
	   // this is unsucccessfull connection
      echo  $err . "<br />" ;

} else {
	  $status = 1 ;   // default status
      $params = array(
	            'pin' => ... ,  // this is our PIN NUMBER
	 			'authority' => $authority,
                'status' => $status ) ; // to see if we can change it
	  $sendParams = array($params) ;
      $res = $soapclient->call('PinPaymentEnquiry', $sendParams);
	  $status = $res['status'];

if ($status==0) {
	   // this is a succcessfull payment
	   // we update our DataBase

} else {

// this is a UNsucccessfull payment
	   // we update our DataBase

echo  "Couldn't Validate Payment with Parsian "  ;

}

}

} else {
	   // this is a UNsucccessfull payment

}

.... // SHOW HTML PART

}

?>
از اونجایی که فکر میکردم nusoap یه کلاس دست نوشته خوده اونجایت فکر میکردم این مثال مشکل داره و از طرق دیگه ای داشتم میرفتم که خوب اشتبه بود و با یک کلمه فقط یه کلمه که شاهکی گفت یعنی nusoap من کلی جلو افتادم و تا حد زیادی الان از نظر تئوریک کار جلو رفتم. واقعا چه اتفاقی افتاد نه تنها من بالاخره فهمیدم حدودا باید چه کار کنم بلکه این وسط من هم مثله خیلی های دیگه که این کار رو کردن برای فهمیدن اینها وقتم تلف شد.
و یاد گرفتم که نباید چیزی رو در اختیار دیگران بزارم. ولی واقعا ، واقعا این هدف این انجمن بود یه بار دیگه توضیحات انجمن رو میگم
PHP/MySQL سوالات و مشکلات خود را در زمینه PHP و MySQL در این انجمن مطرح کنید
یعنی هدف حل مشکل گرفتن پوله و یا اینکه دانسته ها و ندانسته های یه نفر دیگه رو ببریم زیر سوال.
فرهنگ ما متاسفانه نمیدونم چرا اینجوریه چرا فکر میکنیم برای پیشرفت فقط باید ابزار رو برای خودمون نگه داریم. چرا ابزار رو در اختیار بقیه قرار نمیدیم شاید اون ها از وسیله ما چیز بهتری درست کردن ما هم الستفاده کردیم.
به خدا من چیزهای زیادی از این انجمن یاد گرفتم ولی خداییش مرام حاکم بر این انجمن ها فقط داره میشه مرام پول.

alireza82

Well-Known Member
سلام
از اونجایی که قول داده بودم و فقط و و فقط برای اینکه قول داده بودم وقتی فهمیدم چیزایی رو که لازمه اینجا بزارم بقیه هم استفاده کنن این کار رو میکنم.
دوستان همونطوری که میبینید و از همون کد بالا مشاهدش خیلی راحته شما بعد از بستن قرار داد با بانک پارسیان برای ارتباط با بخش پرداخت فقط کافیه تو اون کد بالا یک پین کد رو که خود بانک به شما میده رو به جای pin قرار بدید. و یک orderid لازمه که باید یونیک همون یکتا باشه که با دوتابع رندو اسرند میتونید این متغییر رو ایجاد کنید. بعد متغییر $amount همون مقدار پولیه که طرفتون باید پرداخت کنه. با ارسال این متغییر ها صفحه مربوط به پرداخت بانک پارسیان براتون باز میشه که براحتی طرف براتون پول رو واریز میکنه. من همین جا داکیومنت خود بانک پارسیان رو براتون قرار میدم. وقتی این رو بخونید و کلاس nusoap رو از یه جا مثل سورس فورج دانلود و در جای لازم قرار بدید. شما همه کار ها رو کردید. فقط کافیه با استفاده از متغییر های برگشتی کار های لازم رو توی سایت انجام بدید. بله چیزی که ما انقدر سختمون بود به هم یاد بدیم همین چیز راحت و ساده بود. البته باید موقع برنامه نویسی دقت کنید که کدتون رو یه مقدار امن کنید . هر چند با توجه به مراحلی که انجام میشه و اینکه خود دروازه پرداخت چک میکنه که IP فرستنده این متغییر ها همون IP سایت شما هست یانه دیگه ترس زیادی برای این کار وجود نداره هرچند به هر حال خودتون باید به فکر امنیت کدتون باشید نه دیگران.
نمیخوام بیش از این بحث کنم ولی واقعا قرار دادن این اطلاعات برای بقیه انقدر سخت بود.
راهنماي اتصال به سرويس دروازه پرداخت: (نسخه1.2 )

 نکات عمومي
• در هر عمليات بانکي از سوي فروشنده، يک کد unique (واحد براي همان فروشنده) تحت نام OrderId، ميبايست به دروازه پرداخت ارسال گردد، جزئيات ارسال آن در توضيحات هر تراکنش بيان خواهد شد.
• پين (pin) فروشنده، شناساگر و نيز کد رمز وي بوده و فروشنده آنلاين ملزم به نگهداري امن اين کد ميباشد، اين کد براي اجراي هر عمليات لازم است.
• پس از اجراي هر عمليات يک کد وضعيت (status) به معني وضعيت فراخواني آن متد، به eShop برگردانده ميشود، که بسته به آن کد فرايند هاي خاص آن بايد صورت گيرد. کد صفر به معني موفقيت آميز بودن عمليات است، ساير کدها براي هر متد در توضيحات متد آمده است.

 پرداخت مشتري (Sale)
با انجام اين تراکنش پول از حساب مشتري کم شده و پس از عمليات تسويه حساب به حساب فروشنده واريز ميشود. انجام کامل اين تراکنش مستلزم طي کامل چرخه پرداخت بوده و چنانچه اين روند به آخرين وضعيت (موفقيت و پايان عمليات) منجر نشود، کل عمليات Rollback خواهد شد.
مراحل پرداخت مشتري:
1- پس از پايان فاز انتخاب کالا، مشتري آمادگي خود را براي پرداخت پول از طريق حساب بانک پارسيان اعلام ميکند، در اين زمان eShop متد زير را از وب سرويس دروازه پرداخت صدا ميزند:

PinPaymentRequest(pin,amount,orderId,callbackUrl,ref authority,ref status)
Pin (string): پين فروشنده
Amount (integer): رقم پرداخت
OrderId (integer): کد عمليات
CallbackUrl (string): صفحه بازگشت مشتري، پس از انجام عمل پرداخت
Authority (long integer): کد عملياتي دروازه پرداخت که يک کد تصادفي و واحد براي تمامي عمليات آنلاين با
سايتها ميباشد، فروشگاه آنلاين ملزم به ثبت و نگهداري اين کد ميباشد.
Status (byte): کد وضعيت
0: موفق
20, 22: پين فروشنده درست نميباشد
30: عمليات قبلا با موفقيت انجام شده است
34: شماره تراکنش فروشنده درست نميباشد
2- در صورت موفقيت آميز بودن متد فوق، eShop کاربر را به سايت دروازه پرداخت redirect ميکند، authority بعنوان پارامتر Query String با نام au، بايد در انتهاي URL سايت دروازه پرداخت قرار گيرد، بعنوان مثال:
https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/default.aspx?au=791684761124

از زمان ارسال کاربر به سايت پرداخت، زمان محدودي (حدود 10 دقيقه) مشتري مهلت دارد که عمليات پرداخت خود را در سايت پرداخت بانک، انجام دهد، در غير اينصورت authority کد expire ميشود و در صورت درخواست مجدد، eShop مجددا براي وي درخواست authority کد ميکند.

3- پس از انجام عمليات و يا انصراف، کاربر توسط دروازه پرداخت به سايت فروشگاه آنلاين بازميگردد و کد authority و status عمليات بعنوان Query String به eShop ارسال ميشود. در صورتي که status صفر باشد، eShop ميبايست مجددا از سرور دروازه پرداخت صحت انجام عمليات را سئوال نمايد.

PinPaymentEnquiry(pin, authority, ref status)

چنانچه تا قبل از فراخواني اين متد ارتباط اينترنتي کاربر قطع شود، دروازه پرداخت بصورت اتوماتيک پرداخت وي را ابطال ميکند.

 ابطال عمليات (Void)
فروشنده (merchant) ميتواند عمليات پرداخت را تا قبل از تسويه حساب ابطال کند، بدون آنکه هيچگونه بار مالي براي مشتري داشته باشد.
PinVoidPayment(pin, orderId, orderToVoid, ref status)

 برگشت عمليات (Reversal)
در صورت بروز اتفاقات ناخواسته، که عمدتا ناشي از نقايص فني و يا قطع ارتباط کاربر با فروشگاه آنلاين، ميباشد، فروشنده ملزم به برگشت عمليات خواهد بود، همانطور که در عمليات Sale توضيح داده شد، در آخرين مرحله eShop از دروازه پرداخت استعلام عمليات خواهد کرد؛ از اين لحظه به بعد چنانچه فروشنده متوجه شود به هر دليلي مشتريش نتيجه عمليات پرداخت خود را مشاهده نکرده، فروشنده عمليات برگشت را انجام ميدهد.

PinReversal(pin, orderId, orderToReversal, ref status)

 برگرداندن تمام يا بخشی از مبلغ عمليات (Refund)
فروشنده (merchant) ميتواند در صورت نياز تمام يا بخشي از مبلغ عمليات انجام شده را به حتی بعد از تسويه حساب به مشتری برگرداند، به همين دليل فروشنده بايد دقت مضاعفی به اين مساله داشته باشد.

PinRefundPayment(pin, orderId, orderToRefund, amount, ref status)

 تسويه حساب (Settlement)
تسویه حساب به صورت اتوماتیک و روزانه انجام می گیرد. و صورتحساب از طریق بخش مالی و طبق قرارداد به فروشگاه تحویل می گردد.

---------------------------------------------------------------------------------------------
اگه این کار هارو بکنید هیچ مشکلی ندارید من خودم یه تراکنش 1 ریالی برای آزمایش انجام دادم. کد بالا هم فهمیدنش و استفادش اصلا سخت نیست. البته من بعد از فهمیدن اون کد دارم یه کد دیگه برای خودم مینویسم که اختصاصی باشه ولی خوب من از همین اول کار کشیدم و وقتی فهمیدم حالا دارم کامل خودم مینویسم
--------------------------------------------------------------------------------------------
قضاوت ارزش این اطلاعات رو به عهده خودتون میزارم
با دلی مالامال از اندوه این انجمن ها رو ترک میکنم باشد که به خاطره ای بپیوندم!!!!!!!!!
خداحافظ مجید آنلاین

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ؛
36.gif

فکر ميکنم سوء تفاهم شده !
36.gif

من مطمئنم اينجا هر کسي اطلاعاتي داره بي دربغ در اختيار دوستانش قرار ميده.
36.gif

شما هم اينقدر سخت نگيريد دوست عزيز.
36.gif
و اميدوارم بازم شما رو ببينيم و بازم شاهد پستهاي ارزشمنتون باشيم
36.gif

---
در مورد بانک سامان هم اينجا شايد مفيد باشه.

نبي

alireza82

Well-Known Member
سلام به همه دوستان
آقا من اومدم بگم که منم یه کم تند رفتم و از دوستان معذرت میخوام. هرچند حرف های من هم قابل تامل بود. به هر حال امیدوارم در کنار هم چیز های بیشتری یاد بگیریم

همگی موفق باشید

babak869

Member
با سلام به همه دوستان
من مراحل بالا رو کاملا انجام دادم اما نمیتونم جواب بگیرم
در حقیقت پس از انجام مراحل بالا هیچ صفحه جدیدی ظاهر نمیشه
من در مورد چند تا از متغیر ها مشکل دارم
Authority
OrderId
au
اینها رو چطور باید مقدار داد ؟

ممونم

parsinet

Member
سلام ...
از علیرضا عزیز تشکر میکنم :rose:

از دوستان عزیز هم درخواست دارم که تجربیات خودشون در این رابطه در اختیار دیگران قرار بدن

:cool:موفق باشید

irmetal

Member
سلام
1-مرسی بابت اسم ماژول
2- دوست من اگر php بلد نبودم چنین سوالی نمیپرسیدم میرفتم تو بخش کاریابی مطرح میکردم هزینه شو میدادم.
3- من میخوام این کار رو یاد بگیرم ، دلیلش هم ساده است هم یه چیزیه که مورد نیازه و هم اینکه دوست داشتم یاد بگیرم که چنین سیستمی چه جوری کار میکنه.
4-دوست من من نگفتم که هر کسی بیاد اطلاعات شو در اختیار من یا هر کس دیگه ای بزاره ولی اونی که گفتم فقط برای یه چیز بود. ببینید دقیقا این جا یه انجمن عمومی و هدف این انجمن تا اونجایی که من دیدم تبادل اطلاعات و رفع مشکلات دوستان دیگه است.
5- من یه آمار به شما بدم ، نمیخوام این بحث رو سیاسی کنم یا هر چیزه دیگه ما ایرانی هستیم و اگر دقت کنید هممون میگیم از نظر ضریب هوشی از تمام مردم دنیا بالاتریم. دوست من درآمد کشوری مثل هند در سال 2002 از بخش it برابر با 2 میلیارد دلار بود که در سال 2004 به 30 میلیارد دلار رسید. به نظر شما این به خاطر این بود که هر کسی هر کاری که میکرد اطلاعات و داکیومنت هاش رو پیش خودش نگه میداشت این کشور انقدر تو این زمینه پیشرفت میکرد.
6- من از سال 82 تو این انجمن ها عضو شدم ر چند بنا به دلایلی زیاد بالا نمیومدم ولی اگر وقت میکردم و میومدم ترسی از سوال کردن و یا پاسخ دادن به سوالات دیگران نداشتم و ندارم. اگر چیزی بلد باشم خوشحال هم میشم در اختیار دیگر دوستتانم بزارم چرا که اگر من این کار رو بکنم ممکنه یه روز همون شخص یه چیزه بهتر به من معرفی کنه که این باعث پیشرفته نه اینکه همون اطلاعات کوچیکمو در اختیار بقیه نذارم.
6- شما یه سرچ برای paypal یا ایگولد تو سایت های php بزن. البته انگلیسی هاش میخوام خودتون ببینید چه جوری جواب همو میدن و تو یه تاپیک یه عالمه اطلاعات جالب میاد وسط. به نظر شما واقعا حق پیشرفت با ماست یا اونا
من واقعا مشکل رو از شما یا وقت یا هر چیزه دیگه ای نمیدونم ما عادت کردیم فکر کنیم تا زمانی که میتونیم باید اطلاعاتمون رو برای خودمون نگه داریم و منتظر بمونیم براش مشتری پیداشه

و اما در آخر:
بعد از چند سال عضویت در این انجمن ها با این که با انجمن مجید آنلاین واقعا حال میکردم و هنوزم دوستش دارم از محضر دوستان خداحافظی میکنم.
چرا که با این اوصاف و تاپیک هایی که به تازگی خوندم متاسفانه میبینم که انجمن ها تبدیل شده به یه جایی برای کسب درامد صرف و اصلا هدف اصلی که کمک به هم دیگه باشه فراموش شده.
سوالات آبکی جواب داده میشه چون آسون هستند و کسی باهاشون کاری نمیتونه بکنه ولی تا یه سوالی مطرح میشه که تو اون تاپیک احساس میشه پولی توش هست 60 نفر قیمت میدن. خودتون نگاه کنید میبینید.
به هر حال بهتر جواب ندید چون من چک نمیکنم و از این به بعد اگر سوالی داشته باشم به فاروم های انگلیسی میرم. تنها چیزی که اینجا برای من میتونست پاسخ داده بشه و اونجا نه همین ماژول های پرداخت بود.

به هر حال از تمام مدیرای این انجمن با اون همه زحمتی که میکشن عذر میخوام امیدوارم همیشه موفق باشند به خصوص آقا میلاد و اکسیژن
برای همیشه از همشون خداحافظی میکنم.
خدانگهدار

متاسفانه حرفای شماعین واقعیته.من هم یکی از اعضای قدیمی مجید آنلاین هست که توی این چند سال یوزر های مختلفی داشتم...تا جایی که یادمه فکر می کنم چند سال پیش تبلیغات تجاری و ... توی مجید آنلاین ممنوع بود اما بعد از اینکه این گزینه از سایت برداشته شده وجهه ی سایت از آموزشی به چیزهایی دیگه ای تبدیل شده.
زمانی توی مجید آنلاین هر سوالی که داشتم دوستان لطف می کردن جواب می دادن اما الان متاسفانه مجبورم به فروم های دیگه برم تا جواب قانع کننده ای بگیرم.البته این رو هم بگم که شای به نفعم هم شد چون با مطالعه ی خیلی بهتر از روی منابع همیشه چیزای بیشتر و بهتری یاد گرفتم.متاسفم که این رو می گم اما حدود یک ساله که هیچ جواب قانع کننده ای به پستهام داده نشده...
و اما زکات علم یاد دادنه.
امید وارم که از تصمیمتون پشیمون بشین و برگردید به سایت.چون اگر دوستانی مثلشما که به دیگران بی دریغ کمک می کنن از سایت برن دیگه مجید انلاین مجید آنلاین نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا