پایین آمد سرعت سیستم

naderf

New Member
من با ویندوز seven کار می کنم مدتی وقتی سیستمم می خواد بیاد بالا خیلی طول میکشه چیکار کنم تا سرعتش مثل قبل بشه ؟

the_king

مدیرکل انجمن
من با ویندوز seven کار می کنم مدتی وقتی سیستمم می خواد بیاد بالا خیلی طول میکشه چیکار کنم تا سرعتش مثل قبل بشه ؟

1) هارد دیسک تون رو Defrag کنید تا سرعت خوندن فایل ها بیشتر بشه. برای اینکار نرم افزار PerfectDisk رو
توصیه می کنم.

2) نرم افزار هایی که الزامی نیست که موقع بالا آمدن ویندوز اجرا شوند را از لیست حذف کنید.
ترکیب کلیدی کلید ویندوز و کلید R را فشار دهید، عبارت msconfig را در پنجره Run نوشته و OK کنید.
زبانه Startup را چک کنید، اینها برنامه هایی هستند که موقع بالا آمدن ویندوز اجرا می شوند.
اکثر این نرم افزار ها برای این منظور در تنظیمات خود برنامه شان هم گزینه مناسبی دارند.

Service های اضافی رو هم میشه غیر فعال کرد که خیلی موثره، اما تشخیص دادن اینکه کدام ها اضافی اند و
کدام ها روی سیستم تان کاربردی ندارند یک مساله تخصصی است و یک شیوه عمومی برای همه سیستم ها
جواب نمیده.

3) اگر ویروس کش تان سنگینه عوض اش کنید.

4) Registry ویندوز تان را پاکسازی و همچنین Defrag اش کنید. نرم افزار Acelogix Ace Utilities را توصیه می کنم.

5) صفحه Desktop تان را با آیکون های زیاد شلوغ نکنید. به داخل یک پوشه منتقل شون کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا