پاک کردن کپی رایت

سلام
برای پاک کردن کپی رایت نو Powered By PHPNUKE + PHPBB باید کدوم فایل رو ادیت کنم
تو نوک 7.4 راحت پیدا می کردم ولی این 7.5 یکم گیر کردم

iman_ebru

Active Member
خيلي وقت پيش من سورساشونو ديده بودم. صبر كن پيدا كنم
راستي چرا ميخواي پاكش كني؟

zfarhad2003

Member
به من ربطي نداره ولي وقتي شما دارين از اين برنامه‌ها استفاده مي‌كنن به خاطر احترام به نويسنده برنامه و بنا به ليسانس GNU حق ندارين اين علامتها رو پاك كنين چون با اين كار به نويسنده مي‌گين كه من از برنامه تو خوشم نيومده و اسمتو پاك كردم. كار درستي نيست.
بازم خود داني

aghahamidgol2

Active Member
zfarhad2003 گفت:
به من ربطي نداره ولي وقتي شما دارين از اين برنامه‌ها استفاده مي‌كنن به خاطر احترام به نويسنده برنامه و بنا به ليسانس GNU حق ندارين اين علامتها رو پاك كنين چون با اين كار به نويسنده مي‌گين كه من از برنامه تو خوشم نيومده و اسمتو پاك كردم. كار درستي نيست.
بازم خود داني
موافقم خيلي درسته درسته درسته

سلام

اقا من كاملا موافقم
يعني چي كه ما بايد اين كپي رايتها رو بايد برداريم
اگه سايتهاي منبع نيوك را هم ديده باشيم با ان همه بزرگي دارن كپي رايت را رعايت مي كنن ولي ما نه؟
من به دوستام پيشنهاد مي كنم كه در همين انجمن يه قسمت براي دفاع از كپي رايت راه بندازيم

guilanict

Member
کپی رایت چیز خوبیه.
اما دوستی که این تاپیک رو راه انداختند ایکاش اینطور عنوان می کردید که قصد دارید عبارت خاصی را در یک برنامه پیدا کنید. من این را توضیح می دهم چون بدای دوستانی که می خوان در کدهای برنامه مثلا تاریخ دستکاری کنند بدرد می خوره. شما تنها باید یک برنامه جستجو بنامadvanced find and replace را دانلود نمایید.
این برنامه هر عبارتی را در بیشتر فرمتها جستجو می کند و نمایش می دهد
ممکنه خیلی ها بگن لینک اینم لینک:
http://www.vknoware.com/

باز هم بگم کپی رایت چیز خوبیه یه وقت نگید تو کپی رایت رو قبول نداری ها :)

سلام
اقا واقعا بجا بود من چند وقته كه دنبال همچين نرم افزاري هستم
بازم مرسي

Mikhak

Active Member
بابا حالا يكي يه آموزش از شما خواستهاااااااا صدتا پست زدين ولي يكيتون ياد ندادين
وجدانن كدومتون تو سايتتون گذاشتين كپي رايت بمونه
من كه تا حالا نديدم
سامان جان بيا تو خصوصي خودم يادت بدم
--------------------------
سينا

پس چرا ايرانيان آي تي سي اين کارو کرده من ميخوام

يه عبارت به اين کپي رايت اضافه کنم.

اين قضيه كپي رايت هم چيز جالبيه و اين جريان GNU هم جالبتره
دوستان شما بهتره بريد و اينا رو بخونيد اگه يه مسلموني هم پيدابشه و اين GNU رو ترجمه كنه خيلي خوب ميشه تا ديگه از اين مشكلات پيش نياد من فقط دو سه مورد رو بگم
1- شما ميتونيد در هر قسمت از سورس دست ببريد يعني در فايل هاي php دست كاري كنيد. فقط اسم نويسنده رو نبايد از فايل حذف كنيد
2- شما ميتونيد تمام علامتهايي رو كه نشون دهنده نام برنامه مديريت محتوا هست ورداريد از جمله در هدر و فوتر و هر كجا
3- شما ميتونيد با دست كاري يا بدون دست كاري در كد برنامه رو بفروشيد به ملت اگه كسي اونقدر احمق باشه كه بخردش شما كلي سود ميكنيد.
4- كليه آيكن ها و عكس ها و لوگو ها متعلق به سازنده هستن و بايد با اجازه سازنده استفاده بشن
كلا اين قانون GNU چيزي رو محدود نكرده مگه عكس ها و آيكن ها
آيكن ها كپي رايت دارن لوگو هم همينطور ولي متاسفانه ما به راحتي آيكن و عكس رو از اين سايت و اون سايت كش ميريم ولي وقتي يكي ميخواد اسم برنامه رو از فوتر ورداره بهش ميپريم
دوست عزيز اسم CMS رو وردار خيالت راحت باشه اگه دوست داري من خودم شخصا ترجيح ميدم بزارم باشه تا همه بفهمن از چه برنامه اي استفاده كردم و حتي ورژن رو هم مي نويسم

guilanict

Member
mikhak گفت:
بابا حالا يكي يه آموزش از شما خواستهاااااااا صدتا پست زدين ولي يكيتون ياد ندادين
وجدانن كدومتون تو سايتتون گذاشتين كپي رايت بمونه
من كه تا حالا نديدم
سامان جان بيا تو خصوصي خودم يادت بدم
--------------------------
سينا

استاد عزیز
با سلام
اولا بحث درباره این موضوع نباید در یک تاپیک عمومی مطرح شود بدلیل مسائل اخلاقی
دوما یاد دادن برداشتن 2 تا خط کار چندان سختی بنظر نمی رسد :)
سوما اما من ترجیح دادم به این دوستمون و برخی دیگر ماهیگیری یاد بدم تا فردا و فرداها برای مسایلی این چنین ساده وابسته به حضور اساتیدی گرامی نباشند و بتوانند گلیم خود را از آب بیرون بکشند
چهارما اگر ایشان هنوز نتوانسته اند با برنامه ای با آن قدرت به نتیجه برسند باید مشکل را در جای دیگری جست
بهرحال از اساتید گرانقدر تشکر می گردد

ما به جواب نرسیدی ما
البته بهتره بگم چجوری می شه یک خط رو ازنوک پاک کنم؟

Setak

Member
بسمه تعالی

سلام خدمت همه دوستان

کسی اطلاع نداره که اون بخش متن کپی رایت که از داخل ادمین قابل حذف است راقانونا می شود حذف کرد یا خیر؟

تشکر از توجه شما

sasan4u

Member
ترجمه GNU/GPL license از كاوه رنجبر رو مي تونيد اينجا ببينيد
http://www.kaveh.org/gnu/fdl-fa.html
اگر برداشتن فوتر هاي سه گانه از قسمت مديريت ناك براي شما كفايت نمي كنه
مي تونيد از داخل فايل فوتر متغيير copyright $ رو حذف كنيد هر چند كه از نظر اخلاقي كار درستي بنظر نمي آد و حتي توضيح اين مورد ممكنه موجب دلخوري دوستاني كه براي فارسي سازي زحمت كشيدن بشه
پيشنهاد من بجاي حذف:
ويرايش اين قسمت متني است كه بعد از متغيير copyright $ آقاثاراله با يك خط فاصله يا تگ <br> متغيير total_time$ رو قرار داده شما مي تونيد تگ <br> رو برداريد و بجاي اون عبارتي مربوط به سايت خودتون بنويسيد
و بين متغيير copyright $ , عبارت دست نوشته خودتون و متغيير total_time$ چند فاصله يا   بذاريد تا دو خط ميزون و هم تراز بشه مثل سايت همسران

جدیدترین ارسال ها

بالا