پاک شدن همه کوکی ها وقتی پنجره بسته میشه؟

DJ_Baba

Member
سلام
من یک بخش مدیریت دارم که می خوام وقتی مدیر پنجره رو بست همه کوکی ها پاک بشن
چطوری می تونم این کارو با اسکریپت انجام بدم

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
من یک بخش مدیریت دارم که می خوام وقتی مدیر پنجره رو بست همه کوکی ها پاک بشن
چطوری می تونم این کارو با اسکریپت انجام بدم
شما خودت برنامه رو نوشتی؟
شما اگه موقغ ست کردن کوکی تاریخ انقضا رو مشخص نکنی بعد از بسته شدن مرورگر کوکی پاک میشه.
برای اینکار برو تو سورس php و دنبال تابع setcookie بگرد

موفق باشید

I.NoBody

Active Member
اگر فقط راهتون اينه كه بعد از بلافاصله، بستن پنجره كوكي ها حذف بشن، 2 راه داريد :
1- هنگام بسته شدن، يك فايل رو فراخواني كنيد و توسط اون كوكي ها رو حذف كنيد.

2- هنگام بسته شدن يك تابع جاوا اسكريپت رو فراخواني كنيد و توسط اون تابع كوكي ها رو حذف كنيد

DJ_Baba

Member
اگر فقط راهتون اينه كه بعد از بلافاصله، بستن پنجره كوكي ها حذف بشن، 2 راه داريد :
1- هنگام بسته شدن، يك فايل رو فراخواني كنيد و توسط اون كوكي ها رو حذف كنيد.

2- هنگام بسته شدن يك تابع جاوا اسكريپت رو فراخواني كنيد و توسط اون تابع كوكي ها رو حذف كنيد

مرسی
میشه لطف کنید بگین چطوری

I.NoBody

Active Member
مرسی
میشه لطف کنید بگین چطوری
شما رو ي تگ body يك event به نام onunload داريد.
از طرفي شما مي تونيد با استفاده از توابع مربوط به كار با كوكي ها در جاوا اسكريپت، كوكي ها رو تغيير بديد(سرچ كنيد، پيدا مي كنيد)
مثلاً تگ body شما اينطور ميشه :
کد:
<body onunload=clear_all_cookies();>
شما بايد تابع clear_all_cookies رو تعريف كرده باشين و دستوراتش هم همون دستوران مربوط به كوكي ها باشه.

فكر كنم مطلب رو گرفته باشين.

DJ_Baba

Member
دوست عزیز من میتونم تویه رویداد onload یه اسکریپت پی اچ پی اجرا کنم که همه کوکی هارو setcookie بدم؟

yakoza

Well-Known Member
شما رو ي تگ body يك event به نام onunload داريد.
از طرفي شما مي تونيد با استفاده از توابع مربوط به كار با كوكي ها در جاوا اسكريپت، كوكي ها رو تغيير بديد(سرچ كنيد، پيدا مي كنيد)
مثلاً تگ body شما اينطور ميشه :
کد:
<body onunload=clear_all_cookies();>
شما بايد تابع clear_all_cookies رو تعريف كرده باشين و دستوراتش هم همون دستوران مربوط به كوكي ها باشه.

فكر كنم مطلب رو گرفته باشين.

استفاده از جاوا اسکریپت زیاد منطقی به نظر نمیاد
بهتره از سشن استفاده کنید یا اگه حتما می خوایید کوکی باشه time expire نذارید

The time the cookie expires. This is a Unix timestamp so is in number of seconds since the epoch. In other words, you'll most likely set this with the time() function plus the number of seconds before you want it to expire. Or you might use mktime(). time()+60*60*24*30 will set the cookie to expire in 30 days. If set to 0, or omitted, the cookie will expire at the end of the session (when the browser closes).

جدیدترین ارسال ها

بالا